Şimdi Ara

Davutpaşa ptt nerede arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baya bir aradım ama bulamadım kusura bakmayın. Umarım konu kirliliğine sebep olmuyorumdur.

    USPS'le gelen GPS'im Davutpaşa'da beni bekliyor imiş. Forumdaki aramalardan öğrendiğim kadarıyla 25dk civarında oyalayıp fazla sorun çıkarmadan teslim edecekler. Tutar 100.95$ bu arada :) Umarım vergi felan çıkmaz.

    Sormak istediğim bu PTT'nin yeri tam olarak nerede? Anadolu yakasından geçeceğim, arabalı veya arabasız, en kolay nasıl gidilir?

    Saygılarımla...



  • 1,75 YTL ödeyip alacaksın pakedini sorun çıkmaz. Mecidiyeköyden otobüsle (85lerin hepsi geçer) gelip Cevizlibağ durağında inip, sonra ülker fabrikasına doğru gitmen gerekecek. Cevizlibağ durağında indikten sonra 50-100metre geriye yürüyünce içeri doğru giden bir yol var, o yoldan ışıklara doğru düz yürü. Autoshop, var köşede, düz gitmen gereken yola girdiğinde solunda Güllüoğlu pastanesini görmen gerekiyor. Sonra ışıklardan sağa dön ve sağ tarafta paket posta merkezini görene kadar yürü Çok güzel kokular geliyorsa yol doğrudur, kokuyu takip et Arabayla de gelebilirsin, ki posta paket merkezinin otoparkı da var çok kolay olur. Köprüden geçince hiç sapmadan E5'den devam edeceksin. Cevizlibağ ayrımından içeri girip ilk sağa döneceksin. Bu ilk sağ zaten yukarda anlattığım yol (solunda güllüoğlu, köşesinde kocaman autoshop olan). Gerisi aynı zaten, ışıklara kadar düz, ışıklardan sağa ve sağında posta oaket merkezini görene kadar devam




  • Eyvallah Emre kardeş... Güzel tarif... PTT'nin anasayfasında baya bi dolandım orada bile yok :)

    Teşekkürler...

    100'ü geçen 0.95'lik kısma çok isterlerse vergi verebilirim :)
  • Sınır 100Euro, için rahat olsun Ayrıca oradakiler anlatıldığı kadar gaddar ve anlayışsız değil, sorun çıkmayacaktır
    Tek aklıma gelen GPS cihazının fiyatı değil de kendisi ile ilgili bir sıkıntı olması ama umarım olmaz.

    Ek bilgi: Benim bildiğim aşan kısım değil de tamamı için vergi ödeniyor. Yani 101Euro olsa mesela 1 Euro için değil tamamı için prosedür uygulanıyor.
  • 100 euro ise güzel sorun yok... Bunun kanunu felan var mı bildiğin? Yok 100 dolar felan derlerse diye soruyorum. İçimi rahatlattın bu arada sağolasın, kasılıyordum sorun çıkarırlar diye... GPS'le ilgili sorun derken, alıcı olduğu için felan mı? Aslında bir arkadaşım getirtmişti ve hiç sorun olmamıştı... Şans :)

    Alcaklarsa tabii ki tamamından alcaklar, onu biliom da geyik olsun diye yazmıştım :)

    Çok teşekkürler tekrar. Özellikle gaddar olmadıklarını öğrenmek gerçekten çok içimi rahatlattı... Vergi de almayacaklarsa niye çağırıyorlarki oraya hayret birşey...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.