Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.259
Cevap
62
Favori
242.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Miayke kullanıcısına yanıt
    hocam aracın geçmesi gereken dar bir alan oluyor adam bastion, Torbjörn, D.Va alıp oraya yerleşince oyun kitleniyor resmen. hangi haritaydı hatırlamıyorum bu şekilde aracın ilk noktadan çıkmasını bile engellemiştik süre bitti kazandık falan.
  • Miayke kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama bismillah, durun bakalım...

    Ayrıca hiçbir blizzard oyununda üst düzey VOIP yok. Sesli iletişime önem vermiyorlar pek.
  • Y Ddraig Goch kullanıcısına yanıt
    Bu oyun TAKIM oyunu, yani evet bir takım kurmak zorundasınız. Solo oynayacaksanız yanlış yerdesiniz. Zaten takım kurmaya oyun sizi her türlü teşvik ediyor, exp bonusu vererek bile.
  • Oyungezer'den Sinan Akkol inceleme yapmış.

  • Y Ddraig Goch kullanıcısına yanıt
    Adamlar hero değiştirmeyerek salaklık yaptılar demek. Bir veya iki Pharah o turretlerden veya bastiondan taş üstünde taş bırakmaz. D.va zaten çok daha kolay hallediliyor.
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Olaya yanlış açıdan bakıyorsunuz. online oyunların büyük bir kısmını solo oyuncular oluşturur. yanınızda 5 tane aynı anda oyuna girecek tanıdık arkadaşınız varsa baya şanslısınız söyleyeyim.
  • Oyuna geçen gün gelen güncellemeden sonra ara ara anlık fps düşüşleri olmaya başladı hatta düşüş değil çakılma diyeyim zira oyun bir, iki sn takılıyor ve sonra düzeliyor, daha önce yoktu böyle bir sorun, var mı benzer bir durumla karşılaşan? Kart R9 290 trix ve sürücü de güncel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KendineAteist

    Arkadaşlar şu 2 resimde iyi mi oynamışım ? iyi oynadıysam neden en sondaki ekranda ismim çıkmıyor :S bide oyunun amacını anlamadım hep kazanıyoruz :D nasıl yenilicez birde match historye bakıyorum 0 win diyor quick match mı atalım yoksa en sağda çıkan mı ?  Overwatch [ANA KONU]
     Overwatch [ANA KONU]


    0 ein görünüyorsa vs ai oynamışsın hocam hep en solda quick play yazar ona basıp gerçek insanlara karşı oynaman gerekiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu akşamki DH grubumuzdan.
  • Miayke kullanıcısına yanıt
    Haziran ayında ranked sistemi geliceği söylenmişti forumda zaten böyle bir oyunda ranked sistemi gelmeme şansı var mı sizce 5 adet tier olucak en alt basamak challenger 1 2 3 4 5 sonra bir sonraki tier ismini atıyorum master 1 gibi devam edicek quick play zaten oyunun casual kısmı birde oyunun bir haftalık olduğunuda hesaba katarsak hero denemeleri istediği heroları almalarından doğal hiç bir şey yok oyuna alışma evresinde çoğu oyuncu ranked sistemi gelince işlerin rengi değişicek zaten hardcore ranked sistemi geleceği aylar öncesinde söylendi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE04D47E5 -- 31 Mayıs 2016; 0:58:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betadan sonra silmedim oyun güncellendi tam sürüm play falan da açılıyor ama girdiğimi lisans yok diye atıyor istemese bende oynadasam blizzde hacklemis olsam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr84 -- 31 Mayıs 2016; 1:42:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başardım sonunda, rusyadan alabildim, chromeda sorun çıkardı nedense yandex kullandım

    almayı düşünenlere özet geçeyim; hidemani kurup rusyaya bağlandım, yeni hesap açtım zaten ülke direkt rusya çıktı, 91,68 aldım
    ama dediğim gibi chrome rusyada sorun çıkarabiliyor biraz araştırdım

    şimdi iniyor, bu arada alper#22527


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y Ddraig Goch

    Olaya yanlış açıdan bakıyorsunuz. online oyunların büyük bir kısmını solo oyuncular oluşturur. yanınızda 5 tane aynı anda oyuna girecek tanıdık arkadaşınız varsa baya şanslısınız söyleyeyim.

    +1 Ben solo baya zevk alıyorum zaten şu an oynanan mod casual her halinden belli. Ciddiyete bürünecek, kazanmak için oynanacak bir durumu yok ve böyle olması daha iyi. Rekabetçi, bir amaç uğruna oyun oynayıp zevk'i ikinci plana atıp, rekabete bürünmektense; sıfır rekabet, kafa rahat oynayarak zevk almayı tercih ediyorum şahsen ben. Şu anki hali tam kafa dağıtmalık. TF2'den sonra amaç olmadan(rank vs) zevk alabiliyorum bir oyundan aldığıma hiç pişman değilim bu yüzden. TF2'de bundan daha çok takım kompozisyonu önemliydi. Onda birde 24-32 kişilik serverlara giriyorduk ama işler yolunu buluyordu bir şekilde. Eksik gedikleri insanlar görüp pickliyorlardı. (f2p olduktan sonra o sistem bozuldu ama topluluk çocuk doldu tf2'de bitiş sürecine girdi ama o başka konu) TF2'de medic olsanıız bile oyunda birinin peşine takılıp sıfır muhabbet ederek baya ortalığı dağıtabiliyordunuz oyunu nasıl oynamanız gerektiği bilmeniz yetiyordu. O kadar takılmayın takım olayına illaki oturur yeterki insanlar oyunu öğrensin. Şu an oturmamasının sebebi ise bence oyunlar çok kısa ne olduğunu anlamadan bitiyor oyunlar. Takım'da kim var karşıda kim var bilmeden oyun bitiyor bazen. İkincisi ise çok fazla karakter var başlangıca göre insanlarda hepsini denemek istiyor. O yüzden de zaman alır büyük ihtimal. Rank muhabbeti gelirse büyük ihtimal tf2 gibi olur belli bir sayıdan sonra bir sınıf karakterin seçilmesine izin vermez öyle olursa rekabetçi oynamak isteyenlerde baya rahatlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 31 Mayıs 2016; 9:37:06 >
  • Arkadaşlar ben oyunu bir tanıdığıma yurtdışından kutulu şekilde aldıracağım.Daha sonra kutuda ki keyi girdiğimde herhangi bir problem ile karşılaşır mıyım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ISalwador

    Arkadaşlar ben oyunu bir tanıdığıma yurtdışından kutulu şekilde aldıracağım.Daha sonra kutuda ki keyi girdiğimde herhangi bir problem ile karşılaşır mıyım ?

    Hiç sanmıyorum problem yaşayacağinızı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Namikal


    quote:

    Orijinalden alıntı: ISalwador

    Arkadaşlar ben oyunu bir tanıdığıma yurtdışından kutulu şekilde aldıracağım.Daha sonra kutuda ki keyi girdiğimde herhangi bir problem ile karşılaşır mıyım ?

    Hiç sanmıyorum problem yaşayacağinızı

    Ülke Almanya avrupa ülkesi olduğundan dolayı ben de öyle düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISalwador -- 31 Mayıs 2016; 3:46:10 >
  • -1

    oyun şiddetli derecede hırs yapmanızı sağlayan. kazanmaya yönlendiren, bu doğrultuda varınızı yoğunuzu ortaya koymanıza sebep olan bir oyun.

    2 maç atayım eğlenip çıkayım derken 2 maç atıp delirip çıkıyorsunuz. (yada çıkamıyorsunuz)

    sanırım bu biraz tarz meselesi, ben kazanmak için oynuyorum ve bi oturuşta en az 4 saat oynuyorum.

    ranked sisteminin hemen gelmemesi çok doğu karar çünkü oyunu çözüyor herkes bu süreçte. insanlar takımını oluşturuyor. mesela bir çok yeni oyuncuyla taşınıyorsunuz, adamları ranked sistemi gelmeden tanıyorsunuz veya bu adamla maça girilmez deyip eliyorsunuz kafanızda yavaş yavaş şekilleniyor herşey. ranked sistemi gelince ve takımlar kurulunca tam oturacaktır competitive mantığı.

    oyun kesinlikle casual değil, casual girenler ağır dayak yiyor. hırs yapıp karşı tarafın ağzına vurmalısınız başka türlüsü kesmiyor. çünkü genelde karşı tarafa party'li takımlar denk geliyor ve kim organize oynuyorsa kazanıyor.

    ortada geçen bir maçta yenilsen bile hadi dersin "yenilsek bile zevkliydi" hakikaten bazen çok zevkli maçlar olup son saniyede yeniliyorsun ve buna zevkli diyebiliyorsun ama ezilerek hiç bir faaliyet gösteremediğin oyun ardından deliye dönmemek mümkün değil. buda insanda hırs yaptırıyor.

    team fortress 2 oyunu public bir oyundu yani community serverda 40 kişi giriyordu ortaklık ana baba günü gibiydi. espor namına birşey yoktu.

    bu oyunda ise competitive espor havası var cs:go ne ise bu oyunda aynı espor havasında olacak. yapımcılar zaten en baştan böyle tasarladı oyunu. ben bu ciddiyetle oynanılmasına gerek yok düşüncesini eleştirir bir yorum yazmak istedim gerçekten oynarken gerim gerim oluyorum ben çok çılgın attıran bir oyun. zevkler ve renkler tartışılmaz tabi casual oynayana saygım var. sürçü lisan ettiysem affola.

    reinhardt alıp düşmanın defansının inine charge'lanıp sakin oynayabilmenizin mümkünatı yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 31 Mayıs 2016; 3:49:02 >
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Solo tabiki de oynanır, setup oluşturabilecek kadar oyunu öğrendiyseniz sıkıntı yok. Bi hots gibi aşırı takım oyunu isteyen bir oyun değil. Takım oyunu değil, demiyorum bunuda algılamayın.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Kisisel tercihler hocam ama competitive mod acilirsa dediginiz dogru. dediginiz sekilde oynayacaktir cogu kiside zaten ama su an acik olan mod casual. Oyunu kazanip kaybetmenin bir getirisi yok. Sonunda rank olmayinca bugune kadar ciddi oynayamadim ben oyunlari. Genelde farkli seyler denemek stresten uzak, kafa rahat oyun oynamak icindir zaten cogu oyunda casual modlar. Tf2'de de 6vs6 competitive mod var hocam su an mod olarak. Benim oynadigim zamanlarda yoktu ama kucuk bir ara competitive olarakta oynadim ben. Her zaman vardi ama mod olarak yoktu. Overwatch icinse takim olayinin su anki mod icin gorunenden daha az oneminin oldugunu dusunuyorum. Oyun cok hizli hersey cok hizli gelisiyor olen cok cabuk doguyor. Bu sartlar altinda micle bile uyum saglamakta sıkıntılar yasanabilir. Benim dusuncem su an oynayan mod birebir olarak competitive mod olmayacaktir. Spawn suresinin uzamasini bekliyorum en basitinden bu sayede biraz maclarda uzar. Olmemenin onemi artacagi icin mediclerin onemi daha cok artar. resawn hemen olundugu icin su an medic olmasada oluyor gibi.(olsa tabikide iyide etkisinin daha fazla olmasi daha gerekiyor.) Bakalim gorelim ilerde bizi neler bekliyor ama bu modu biraz fps mekaniklerine hakim olan insan sıkılmadan rahat oynar bence. Cok sorun yasayacagini sanmiyorum. Takimla oynamak illaki cok guzeldir ama solo oynamakta kotu degil bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 31 Mayıs 2016; 10:25:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Box lar sadece lvl atliyincami geliyor. Birde oyuna para verip aldikdan sonra Box icinde para istemesi sacma olmus. Hic parali yapmasaydi daha iyidi.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.