Şimdi Ara

OMRON'dan şirin görünümlü ev kamera sistemi: Family Eye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OMRON'dan şirin görünümlü ev kamera sistemi: Family Eye 

     

    Sağlık sektörünün önemli firmaları arasında yer alan ve ülkemizde özellikle hazırladığı üst kalite tansiyon ölçüm cihazlarıyla tanınan OMRON, yeni ev kamera sistemi Family Eye'ı kullanıcıların beğenisine sundu.

     

    Tercih ettiği ilginç tasarım yapısıyla Japonya pazarındaki genç nüfusu etiklemeye çalışan OMRON, 720p kameraya sahip ev kamera sistemi Family Eye ile standart çözümlerin bir adım önüne çıkıyor. Bunun nedeni ise bu şirin görünümlü ailenin firmanın "OKAO Vision" olarak adlandırılan görüntüleme teknolojisine sahip olması.

     

    OMRON'un OKAO Vision teknolojisi, Family Eye kamera modellerinin ortamdaki kişilerin yüzlerini algılamasına ve bu kişileri tanımasına imkan tanıyor. Böylece konumlandırılan ortamlara kimin girip çıktığı kolayca belirlenebiliyor. Teknoloji ayrıca el hareketlerini, yaşı, cinsiyeti ve mimikleri algılama desteğini de bünyesinde barındırarak, örneğin bebeğiniz gülümsediği zaman otomatik olarak fotoğraf çekebiliyor ve bu algılama sürecini evdeki evcil hayvanlara dahi aktarabiliyor.

     

    Kurumsal müşterilere müşteri analizi ve kişi sayısını belirleme gibi imkanlar veren OKAO Vision teknolojisi, otomatik cilt düzeltme ya da geliştirme özellikleriyle de bayanların ilgini çekecek bir seçenek oluşturuyor. Görüntüleri yerleştirilecek microSD kartlar üzerine kaydeden kamera, önemli bir eksik olarak video kaydı gerçekleştiremiyor (Sadece fotoğraf çekiyor) ve Android ya da iOS cihazlar üzerinden kontrol edilebiliyor.

     

    OMRON'dan şirin görünümlü ev kamera sistemi: Family Eye 

     

     

    OMRON Family Eye ev kamera sisteminin kit başına 250$ fiyatı bulunuyor. OKAO Vision teknolojisi hakkında hazırlanan tanıtım videolarını da aşağıda izleyebilirsiniz.

     

     

     









  • Omron aynı zamanda dünyanın en iyi mouse içindeki tıklama switchini yapmıyor mu ?

  • Eczanede çalışıyorum ve bu markanın tansiyon aletlerini satıyoruz cidden kaliteli bir marka şuana kadar hiçbir şikeyet gelmedi.İşini laikiyle yapan bir firma türkiyede daha aktif olsa mütiş olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.