Şimdi Ara

telefonum çöktü kurtaramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar aslında kardeşimin telefonu rom root atmayı vs iyi biliyorum aslında ancak telefonda bir türlü download moda giremiyorum. volume up + power recovery'e giriyor ve ordan yapılacak bir işlem göremiyorum bildiğim kadarıyla volume down + power download moda girer ama ne illet bir telefonsa girmiyor bu farklı bişey açılıyor ben bu telefonu nasıl kurtarabilirim varsa bi yol bilen yardım ederse sevinirim
    edit: model General Mobile Discovery



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NP-Anathema -- 11 Ekim 2015; 17:42:10 >



  • NP-Anathema kullanıcısına yanıt
    MTK'lı cihazlarda download mod o şekilde açılmıyor zaten. Gizli bir şekilde barındırılıyor telefonda. SPFlashTool ile ROM kurulumlarının nasıl yapıldığını okursan o şekilde öğrenebilirsin ancak.
  • Benim de aynısı başıma geldi.Telefon hafizasinda varsa onemlu dosyalari mutlaka hafıza kartina taşıyın.Sonra http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=109847748 linktekileri uygula telefonu bastan kitkat kurmus oluyorsun.Guncellemeyi yapiyor kurulduktan sonra.kolay gelsin.@serkansutcu nun mesajindaki linkler ile pc den kuracaksiniz kitkat.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar benim de telefonum rootluydu, yeni guncellemeyi yukledikten sonra "general mobile" ekraninda kilitli kaldi. recovery mode da acip herseyi sildim, tekrar acmaya calistim filan ama degismiyor. ne yapmam lazim bilen varsa lutfen yardimci olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.