Şimdi Ara

Yardım ! Discovery son güncelleme esnasında hata.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, General Mobile Discovery telefonumda ciddi bir sorun yaşıyorum ve daha fazla soruna sebep olmadan önce işin uzmanlarına danışmak istedim. Umarım yardımcı olabilen birisi çıkar.

    122 mb. lık güncellemeyi almak istedim. Güncelleme esnasında recovery modunda hatalı/bozuk zip dosyası gibi bir hata oluştur. Reboot ettiğimde sistem General Mobile görüntüsünde donup kalıyordu. Uzun süre bekledim ve bir çeşit boot hatası yaşadığını düşündüm. Recovery modda açıp USB ile bilgisayara bağlamak istedim ama bilgisayar veya telefon hiçbir tepki vermedi. Factory reset/wipe cache vs. denemeleri yaptım netice yok.

    Şu anda son çarem bir SD carda doğru bir dosya atıp apply update from sdcard3 olarak recovery modda gözükmesini beklemek olacak.

    Ne indirmeli ve kurmalıyım yönlendirebilen olursa çok memnun kalırım.



  • Benim de aynısı başıma geldi.Telefon hafizasinda varsa onemlu dosyalari mutlaka hafıza kartina taşıyın.Sonra http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=109847748 linktekileri uygula telefonu bastan kitkat kurmus oluyorsun.Guncellemeyi yapiyor kurulduktan sonra.kolay gelsin.@serkansutcu nun mesajindaki linkler ile pc den kuracaksiniz kitkat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopee -- 10 Ekim 2015; 23:17:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar benim de telefonum rootluydu, yeni guncellemeyi yukledikten sonra "general mobile" ekraninda kilitli kaldi. recovery mode da acip herseyi sildim, tekrar acmaya calistim filan ama degismiyor. ne yapmam lazim bilen varsa lutfen yardimci olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.