Şimdi Ara

Bilg.her baslattigimda grafik karti su hatayi veriyor(RESIMLI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilg.her baslattigimda grafik karti su hatayi veriyor

• Yaw almanca yazıyo heralde
    Ama anladığım kadarıyla ekran kartı sürücün aktif değil yani güncelle falan diyo heralde...
  • ekran kartının sli özelliğini devre dışı bırak. sli kart almışsın ama sanırım bi tane ekran kartın var. o yüzden bu hatayı veriyo. almanca xp mikullanıyosun yoksa almanca driver mi indirdin.
  • 1- PC almanca ok...
    2- SLI olarak mı kullanıyorsunuz e.k larınızı yoksa sadece takıp bıraktınız mı?
  • almanca xp kullaniyorum vede bu ekran karti yeni yani orjinal kendi driveri ne yapim ben simdi sli ne demek istiyor SLI
  • sli, iki ekran kartını aynı anda kullanmana olanak sağlar. eğer iki tane ekran kartını birbirine bağlamadıysan sli desteğini iptal et. ekran kartın sli olduğu için default olarak bu ayar açık olabilir. ayarlardan sli özelliğini iptal et ve restart at bilgisayara. ayarlar sayfasını tam bilmiyorum ama bulabilirsin sanırım.
  • SLI nvidia nın geliştirdiği 2 ekran kartınınız bir uyum içinde görüntü sağlamasıdır...
    ama yavaş yavaş kaybolma içinde çünkü artık oyun tutkunlarıda bu slı ve crossfire yerine fizik kartlarına yönelmek için şu an için yavaş olsa da, büyük bir patlama olması bekleniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • simdi bende geforce 7600gs 256mb var normal pc nin standart olanida 64 mb ikisini birbirine baglarsam daha iyimi performans alirim?Ben su anda baglimi degilmi bilmiyorum baglamak derken ne yani pc nin icinden kabloyla baglamak gibi birseymi yoksa ayarlarlami oluyor bu baglama isii
  • yok ya rasgele iki kartı bağlayamazsın. sli destekli ve emin değilim ama ikiside aynı hıza sahip kartları takabilirsin. bağlamak derken iki sli ekran kartını aynı andan slotlara takıp onları kendi kablolarıyla birbirine entegre ediyosun. rasgele ekran kartlarında olmaz dli. eş iki ekran kartı gerekiyo bildiğim kadarıyla ama ikiside sli destekli olacak.
  • Tamam ozaamn ben baglamak istemiyorumda su lanet hatadan kurtarin beni ayarlari yok fazla bu ekran kartinin veya ben bulamadim
  • masaüstünde sağ tıkla özellikler de menünün en son seçeneği oradan açılan pencerede ayarlara tıkla üstte yine en sağ sekme ekran çözünürlüğünü falan ayarladığın sayfada sağ alt tarafta gelişmiş seçeneğine tıkla oradan yapabilirsin ayarlarını. ya da kartın kendi kontrol paneli varsa onu açıp oradan da yapabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kUTbENGi

masaüstünde sağ tıkla özellikler de menünün en son seçeneği oradan açılan pencerede ayarlara tıkla üstte yine en sağ sekme ekran çözünürlüğünü falan ayarladığın sayfada sağ alt tarafta gelişmiş seçeneğine tıkla oradan yapabilirsin ayarlarını. ya da kartın kendi kontrol paneli varsa onu açıp oradan da yapabilirsin.

burayi mi diyrsun?tamam orada nerden ne degisiklik yapicam bi bakalim bulabilirsem tabi

• evet o sayfa bak neues nvidia.. yazan yerin hemen sol üstünde yeşil bi ok var ona tıkla orada ayarlar sayfası açılacak oradan gerekli ayarın olması gerekiyor.
  • eevt bunlar cikti

• kardeş almancam iyi değil o kadar yardımcı olamıcam burdan sonra ama bi karıştır bulursun mutlaka. ama ilk kategoride olması lazım. benim ekran kartı ati, nvidia olsaydı biraz daha yardım ederdim ama.
  • Yüklü sürücünün sürümüne bak. 91.31 ise sistemde tek kart (hatta agp bir kart) olsa bile her açılışta o sli saçmalığı çıkar. Ama 91.47 ile bu sorun düzeltildi. 91.47 veya 93.71 sürücüsünü yüklersen sorun ortadan kalkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Yüklü sürücünün sürümüne bak. 91.31 ise sistemde tek kart (hatta agp bir kart) olsa bile her açılışta o sli saçmalığı çıkar. Ama 91.47 ile bu sorun düzeltildi. 91.47 veya 93.71 sürücüsünü yüklersen sorun ortadan kalkar.

hangisiymis tabi ben en son versiyonunu cok aradim aama bulamadim tam link verebilecekk varmi acaba

• Evet son resime göre 91.31 yüklü sende. En son sürüm sürücüyü aşağıdaki adresten indirebilirsin (İngilizce sürücüdür):
    http://download.nvidia.com/Windows/93.71/93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe
  • cok tesekkür ederim kardesim en sonunda tam bir link kazandim
    en son sürümünde performans daha mi yiiy olmustur veya ne gibi degisiklikler oluyor daha iyi oluyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 19 Aralık 2006; 21:33:19 >
  • mrb SLI çoklu-GPU sunumu etkin konumdan çıkarılmış. SLI kartlarınız çıkarıldığı için SLIçoklu-GPU sunumu bağımsız GPU sunumuna değiştirildi. SLI çoklu-GPU sunumu için en az iki grafik kartı gerekir.ben bilgisayarı daha yeni aldım ve ilk başda böyle bi uyarı vermiyodu format atıldıktan sonra böyle bi uyarıyla karşılaşıyorum.daha önceden çalışan gotfather tarzı oyunlar şimdi açılıp siyah bi ekran gösteriyor ne yapmam lazım.oyunlarım çalışmıyor. nividia geforce 7300 ekran kartım ne yapmam lazım.söylediğiniz o driverlarda ayrıca bilgisayarayüklenmiyor.yüklenmiş gibi duruyo ama eski sürüm aynen olduğu gibi duruyor.çaresi nedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.