Şimdi Ara

KVK Servis Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar birkaç yerden okudum ama net bilgi bulamadım yakın tarihte telefonunu servise vermiş olan var mı? Telefonun camı çatladı dün itibari ile servise verdim. Sizce ne zaman bana ulaşır.

    Birde 10 gün içerisinde eğer telefonu vermezlerse geçici olarak bir telefon veriyorlarmış bu doğrumu?



  • Kesinlikle kvk'ya vermeyin cihazınızı.Xperia z3 telefonumu ekran durduk yere kapanıyor şikayeti ile verdim,geçen ayın 14'ünden itibaren işleme alındı fakat cihazla ilgili sistemde ne bir kayıt var ne de başka bir şey.Kesinlikle rezalet bir yer,çarşamba günü sorgulatmaya gittim kağıt ile,1 aydır bekliyorum nerdeyse dedim.Meğerse cihaz alındıktan 2.5-3 hafta sonra İstanbul'a yollanmış boşu boşuna bekletmişler 2 hafta yani.Bana dediler bayram yoğunluğu falan,e iyi de kardeşim ben zaten bayramdan bir hafta önce verdim.Kendim bizzat samsung destekte çalışıyorum,kargo cihazlarımız bile maksimum 5 gün duruyor iş yerinde.

    Not:Bu yorumdaki amacım samsung'u övmek değildir,ki zaten sony telefon kullanıyorum.Burada kvk'nın ne kadar berbat bir servis olduğunu anlatmaya çalıştım,pm atarsan daha detaylı konuşabiliriz.Önceden de sıkıntılarım vardı o teknik servisle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.