Şimdi Ara

Razer'dan yeni mekanik oyuncu klavyesi: BlackWidow Ultimate 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Razer'dan yeni mekanik oyuncu klavyesi: BlackWidow Ultimate 2016 

     

    Oyuncu donanımı denildiği zaman akıllara gelen ilk firmalardan Razer, BlackWidow Ultimate 2016 adını verdiği yeni mekanik klavyesini duyurdu.

     

    Firmanın meşhur BlackWidow ailesine dahil edilen yeni klavye, bünyesinde sayısal tuş takımı yaşıyor ve bilek dayama bölümüyle uzun oyun seanslarında bile kullanıcısını yormuyor. Razer'ın ödüllü mekanik anahtarları üzerine kurulan ve böylece düşük gecikme ile oldukça yüksek performans vaadeden BlackWidow Ultimate 2016, belirtilen 60 milyon basma ömrüyle de standartları geride bırakıyor.

     

    Dinamik aydınlatma desteğine sahip bir aydınlatma sistemiyle gelen Razer BlackWidow Ultimate 2016, bütün ışık ayarlarını Razer'ın Synapse yazılımı üzerinden gerçekleştirebiliyor. Üst modelerden "Chroma" aydınlatma desteği ve beş ayrı makro tuşu taşımamasıyla ayrılan mekanik klavye, Windows yanında Mac sistemlerle de kullanılabiliyor ve çoklu basma durumlarında dahi görev yapmaya devam edebiliyor. BlackWidow Ultimate 2016'nın USB kablosu ise özel kaplamasıyla kolay kolay dolanma sorunları yaşatmıyor. 

     

    Razer BlackWidow Ultimate 2016, 110$ fiyat etiketiyle bugün itibariyle Razer'ın resmi satış kanalları üzerinden satın alınabiliyor.

     



  • Keşke artık değişik tasarımlar ile yapsa ürünleri razer.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Same hamam Same tas

  • çatır çutur ses çıkarıyordu öncekiler.belki bunda düzelmiştir diyeceğim de mekanik klavyelerde şu ses işini git gide sessizleştireceklerine daha da arttırıyorlar
  • O klavyeye 110$ :D Türkiye'de kim bilir kaça satılır. Bu kadar gereksiz hiç bir artısı olmayan ürünlere kim o paraları veriyor merak ediyorum.

    Benim için G110 dan ötesi gereksizdir.Tuş takımı aydınlatmasından tutunda ayarlanabilir 12 tuş + ihtiyaç duyabileceğiniz her şey var. Uygun fiyata da bulursanız dediğim gibi en iyi klavyedir bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 8 Ekim 2015; 22:05:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c36ab7c4

    O klavyeye 110$ :D Türkiye'de kim bilir kaça satılır. Bu kadar gereksiz hiç bir artısı olmayan ürünlere kim o paraları veriyor merak ediyorum.

    Benim için G110 dan ötesi gereksizdir.Tuş takımı aydınlatmasından tutunda ayarlanabilir 12 tuş + ihtiyaç duyabileceğiniz her şey var. Uygun fiyata da bulursanız dediğim gibi en iyi klavyedir bana göre.

    Bildiğim kadarıyla mekanik klavyelerin çok hafif bir tepkime süresi farkı var normal klavyelere göre, bu da mekanik klavyelerde tuşun tam basılmadan yarı pozisyondayken basılmış sayılmasından kaynaklanıyor.
    Bu tip ürünleri herşeyim mükemmel olsun diyen takıntılı oyuncular alıyor, veya bu işten para kazanan, e-sports oyuncuları.
    Yeni bir ürün tipi de değil aslında, eskiden beğenmediğimiz çatır çutur ses yapan bej rengi mekanik klavyeler, şu an gaming açısından süslü püslü yeniden gündeme geldi, olay bu.
    Bir de bu ürünler bu dolar kuruyla ülkemize hitap etmiyor mesela. 110$ onlara bizim 110 tl gibi geliyor. Adamlar için büyük bir para değil, dolayısıyla psikolojik olarak da olsa
    en iyi donanımı kullanmanın doyumuna ulaşıyorlar. Abd'de yaşasam, ve "extreme gamer" olsam o uygun fiyatlarla ben de herşeyi mükemmel olacak seviyede almak isterdim herhalde.
    Ama Türkiye açısından düşünürsek, adamlar bizim 110tl'miz gibi alırken bizim gidip de çok çok az bir avantaj için 400-500 tl vermemiz elbette anlamsız.
  • eskiden böyle ürünlermi vardı ? her oyuncu neredeyse eşitti çünkü klavyeler mouse lar benzerdi.şimdi ise sözde rekabeti arttırmak için bu tür ürünler satıyolar.sırf birileri para kazanacak diye fahiş fiyattan bu ürünleri almak bence çok mantıksız.kimse tenezzül etmezse zaten batar giderler.bencede olması gereken budur.he aksini söyleyecekler için söyleyeyim 500 600tl bi klavyeye verilmez arkadaş ya :D tablet alırım daha iyi

  • Eskiden toplu mouse lar vardı gıcır gıcır ses çıkaran sevimli dandik klavyeler vardı ve herkes eşitti counter oynarken knight oynarken hatta dota oynarken.
    Şimdi eşitlik bozuldu para konuşuyor adamlar çok güzel paralara çok güzel combolar yapar oldular bizlere biraz para biriktirmek lazım en iyisi...

  • Gene Fısss...
  • Belki bu sene akıllanıp corsair k70 yada logitech g710'daki gibi multimedya tuşları koyup, çakma kailh switchlerden vazgeçip orjinal cherry mx blue'ye geri dönerler dedim ama nerde, 2.sınıf marka oldu artık razer.
  • Yeni para tuzağı.
  • Yeni nesil reklamı bol, kalitesi düşük ürünler listesine Razerde dahil oldu artık.

    Corsair K70, K95 vs. varken sakın bunlara para vereyim demeyin, plastik gövde, dandik switch'ler, malzeme kalitesi berbat, birde 110$ yapma ya, avucunu yalarsın.

    Corsair mekanik klavye kullanmayan, mekanik kullandım demesin. Metal gövdeyi görünce bu diğer plastikler oyuncak gibi geliyor, buram buram kalite kokuyor, anlatmayla olmuyor işte kullanınca anlarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Ekim 2015; 15:13:57 >
  • Razer ürünlerini uzun süredir kullanan ve beğenen bir olarak söylüyorum, hakikaten zırvalamaya başladılar. Yenilikçi, kullanım odaklı ve pratik bir klavye beklerdim 2016 modeli için. Muktimedya tuşlarını ekleyip, Fn tuşundan vaz geçilmesi, ergonomik bir bilek desteği ilave edilmesi ve artık eskiyen tasarımdan vaz geçilerek baştan ayağa yeni bir klavye ile çıkması gerekirdi yeni BW nin.
    İnsanlara ışık oyunalrından fazlasını vaat etmeli Razer.
  • pavyon, disko gibi mekanik klavye
  • bastığında iz bırakan ışık güzel düşünülmüş
  • Bana dandirik bir klavye yerine yanlışlıkla gönderilmesiyle beraber Razer Blackwidow Chroma ile tanıştım, bu kadar iyi olduğunu bilsem gerçek fiyatını öder yine alırdım.

    Daha önce mousepad iade etmek istediğimde 50 liralık mousepadi iade almamak için kutusu açılmış diye zorluk çıkarmışlardı ve müşteri heyeti kararı lazım dediklerinde vazgeçmiştim. Bende bunun kutusunu nasıl olsa açtım diye iade edebilecekken etmedim. 50 lira için zorluk çıkaran adamın 600 liralık klavyesi kucağıma düştü, ilahi adalet. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 15 Ekim 2015; 16:37:13 >
  • kodoman markası razer.
  • gece karanlıkta oynarken iyi olur başka numarası yok
  • razer türkçe karakterli klavye üretiyormu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.