Şimdi Ara

Steam'ı çok iyi bilenler bakabilir mi acaba?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, öncelikle bütün oyunları orjinal oynarım. Ama oyunu satın almadan önce oyunu korsan olarak indirip ne kadar iyi grafikler ne kadar iyi FPS aldığıma bakarım. Eğer tatmin ediyorsa beni oyunu satın alırım direk. Ancak bu oyunu tekrar indirmek sıkıntı oluyor. Bu "korsan" olarak indirdiğim oyun dosyalarını steama aktarabilir miyim herhangi bir tanınmamış dosya olmadan "ilacından bahsediyorum". Yani örnek veriyorum, GTA V denedim korsan olarak sonra steamdan aldım ve tekrar bir 59GB daha indirmek kotayı zorluyor umarım doğru şekilde anlatabilmişimdir. Şimdiden Teşekkürler.



  • Her oyunda olmaz ama genelde indirdiğiniz oyun cracklenmeden önce orijinal oyunun dosyalarından oluşur. Yani cracksiz halini P.Files>Steam>Steam apps>common klasörü içine koyup oyun dosyalarını kontrol ettirirseniz büyük oranda indirmeden kurtulursunuz. Ama bu her oyunda olmaz büyük ihtimalle.
  • Sakın VAC li oyunlarda arkdaşaın dediği bu yöntemi deneme yoksa Ban'ı yersin anında.
    Fikrimi sorarsan riskli iş. Ha ben yaptım mı? Evet GTA4 ün modladığım halini steam den GTA4 ü yükledikten sonra o klasöre attım oynadım rahatça.
    Ama deneme boş ver. En temizi tekrar indirmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Napoleonfd

    Her oyunda olmaz ama genelde indirdiğiniz oyun cracklenmeden önce orijinal oyunun dosyalarından oluşur. Yani cracksiz halini P.Files>Steam>Steam apps>common klasörü içine koyup oyun dosyalarını kontrol ettirirseniz büyük oranda indirmeden kurtulursunuz. Ama bu her oyunda olmaz büyük ihtimalle.

    Çok teşekkür ederim cevabın için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fuusrodah

    Sakın VAC li oyunlarda arkdaşaın dediği bu yöntemi deneme yoksa Ban'ı yersin anında.
    Fikrimi sorarsan riskli iş. Ha ben yaptım mı? Evet GTA4 ün modladığım halini steam den GTA4 ü yükledikten sonra o klasöre attım oynadım rahatça.
    Ama deneme boş ver. En temizi tekrar indirmek.


    Bir anda korkuttun beni, çok teşekkürler indirmek daha mantıklı dediğin gibi sağol.
  • GTA V ilk çıktığı zamanlar millet steamden verimli hızlarla çekemiyor diye kickass a torrent versiyonları düşmüştü. Tabiki bu versiyonlar steam versiyonuyla uyumluydu. Genelde açıklamalarda olur böyle şeyler ve hiç bir sıkıntı çıkarmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darion

    GTA V ilk çıktığı zamanlar millet steamden verimli hızlarla çekemiyor diye kickass a torrent versiyonları düşmüştü. Tabiki bu versiyonlar steam versiyonuyla uyumluydu. Genelde açıklamalarda olur böyle şeyler ve hiç bir sıkıntı çıkarmaz.

    Sağol dostum, benim dışımda coğu kişi bunu merak ediyor forumlarda araştırdım alternatif olarak kimsenin bahsetmediği bir durum bu umarım diğer arkadaşlarada yardımı olur.. Şöyle düşünürsek oyunu satın aldıktan sonra grafikler kaldırmayıp kötü bir FPS ile oyundan hiç bir tat alamadığın gibi birde para ziyanı oluyor. Böylelikle hem oyunun PC'inizde performansını hemde aklınızda kalacak olan soru işaretlerini bu şekilde çözmek her zaman için daha iyi olduğunu düşünüyorum. Cevabın içinde teşekkürler




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.