Şimdi Ara

1400-2000 arası bi yardımcı olur musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba uzun zamandır para biriktirme ve telefon araştırma uğraşındayım. Bütçe 1400 üstü çpk zorlarsam 2000 tl çıkartabilirim. Sony veya iphone düşünüyorum fakat modeller konusunda bayağı soru işaretim var.bir de kesinli ufak bir telefon arıyorum max 4.6 inc.
    İphone 5s: kesinlikle bence piyasanın en şık telefonu ve boyutu benim için harika. Bunu almayı düiünüyorum da 2k fiyatı ve şarj süresi kafamı karıştırıyor. Okuduğum yorumlara göre günde 2-3 kez şarj ediliyormuş
    Z5 compact: incelemelere göre lens harika olsa da telefon bayağı kalın. Bir de z3c de ki gibi otomatik mod 8mp mi çekim yapıyor bunun bulamadım hiçbiyerde bilgisini.
    Z3 compact: Telefon meraklısı sayılmam biraz daha ucuza kapatmak için bazen düşünüyorum da şarjının kapaklı ve oto mod 8mp çekmesi sıkıntı gibi geliyor.
    Evet arkadaşlar bu modeller arasında en uzun kullanım amaçlı hangisini almak akılkarı. Ve biraz da kamera ve şık olması kriterlerim.
    Tşkrlr.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLockhiT^ -- 7 Ekim 2015; 19:11:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bataryaya çok önem veriyorsan iPhone 5S alma. Z3 Compact'ın bataryası en azından %50 daha fazla dayanır. Z3 Compact'ın ön kamarası üzer.

    1300-1400 liraya alınabildiği için Z3C çok avantajlı.

    Z5C'yi hemen alırsan yüksek fiyattan alacaksın hemen fiyatı düştü diyeceksin. Z5C güzel cihaz ama fiyatın ateşi düşmesi için birkaç ay beklemek gerekir. Z5C artık otomatik modda tam çözünürlükte fotoğraf çekebiliyor diye biliyorum, tam emin değilim.


    Bunların dışında bir telefon daha var, Galaxy Alpha. Sınırını 0.1" aşıyor ama yine de bir bak. Z5 Compact'a göre eni sadece yarım milimetre daha büyük. iPhone 5S'in bataryası yeter dersen bunun da yeter. Galaxy Alpha fiyatına göre mükemmel bir cihaz. En zayıf yönü bataryası, incelik için yapılan bir hamle. 1000-1100 liraya satılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah ama samsung düşünmüyorum bugüne kadar samsungdan başka telefonum olmadı ve s3 üm 6 ay da yavaşladı farklı tlf denemek istiyorum. Dediğim teller arası seçim yapıcam. Bunların arasında en sorunsyz uzun kullanım hangisi sunar ? 5s batarya sorunu olmasa 5 dk düşünmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy Alpha oldukça şık bir cihaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpha alma uretimi durdu Z3c hem perfomansta hemde bataryada yuz guldurur alternatif olarak xperia m5te oneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crauls

    Alpha alma uretimi durdu Z3c hem perfomansta hemde bataryada yuz guldurur alternatif olarak xperia m5te oneririm

    Samsungdan sıkıldım artık kesinlikle almam. 5s veya zompact arasındayım. 5s in şarjı sıkıntılı, z3c nin çn kamera ve ban göre şık değil. Z5c ile de androide 2k verilir mi hem bayağı da kalın telefon. Epey kararsızım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.