Şimdi Ara

Ceza bedeli ödemeden taahhütten kurtulma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 10 aylık taahhüt sürem kaldı. bu sözleşme uzatmaya ilişkin. yani yeni modem, bağlantı ücreti gibi bir durum yok. yeni bir taahhüt versem ve birkaç hafta sonra taahhütten caysam önceki taahhüde ilişkin cezai bedelleri benden isteyebilirler mi?

    forumda birisi bu şekilde yaptığını söylemiş ama ben riske giremedim. daha fazla bağlanmak istemiyorum ttnete :) yeni taşındığım binada türksat kablo var.



  • önceki taahhütde ait isteyemez ama yeni taahhütde ait ister. hem cayacaksan niye taahhüde giriyosun ki. binada Türksat varsa bence uydunet ve teledünya doğru tercih olabilir. ben de 2 gün önce başvurdum. 25Mbps 25 Gb akk. Cihazlar kurulum ücretleri dahil 39 TL aylık. 24 ay taahhüt. Çok uygun bi fiyat. Kampanya ismi Çifte Fırsat. diye geçiyor. türksat ın sitesinden incele bir bak.
  • Ben olayı anlayamadım. 10 ay daha taahhüdünüz var ve aynı abonelik için yeni bir taahhüt mü vereceksiniz?
  • evet yeni taahhüt vereceğim ve 24 at taahhüdüm olacak. ondan sonra 1-2 hafta kullanıp aboneliği iptal ettireceğim. böylelikle yeni taahhüde ilişkin ceza bedeli olursa maksimum 1-2 haftalık olmadı 1 aylık olacak :) borçlar hukuku sözleşmeleri gereği normalde böyle bir şey olması lazım :)

    sayın pau_20 dediğiniz gibi kampanya çok iyi olduğundan hemen geçmek istiyorum. yoksa seneye ekime kadar ttnet de olacağım
  • 10 ay taahhüdünüz devam ederken yeni taahhüt veremezsiniz. Modem, bağlantı ücreti vs. gibi bir şey yoksa zaten mevcut taahhüdünüzü de iptal ettirebilirsiniz. Sadece almış olduğunuz indirimleri geri ödersiniz.
  • ttnet asla yemez o numaraları sadece paket yükseltmeye izin verir diye tahmin ediyorum o da cezai bedel gibi şartları devrederek yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.