Şimdi Ara

Far Cry Primal Ortaya Çıktı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Ubisoft'un saatler önce başlattığı yeni duyuru canlı yayınının yakın saatlerde biteceği pek olası durmuyor. Ancak bazı siteler sayesinde Ubisoft'un büyük duyurusunu önceden haber alma fırsatına erişmiş olduk.

İlk yayınladığımız haberde belirttiğimiz üzere Kotaku'nun editörlerinden Jason Schreier daha önce aldığı bazı bilgileri paylaşmıştı. IGN'in Türkiye sayfası üzerinden Far Cry Primal'ın resmi görüntüsü paylaşılınca Kotaku da iç kaynaklarını araştırıp sözü edilen duyuruyla ilgili bilgiler paylaştı.

Önemli haber sitesinin Ubisoft'a yakın kaynaklarından aldığı bilgilere göre Far Cry Primal buzul çağında geçen bir oyun olacak. Mamutları, farklı tip kaplanları ve birçok eski çağa ait hayvan türlerini göreceğimiz Far Cry Primal'da mızrak ve yaylar sayesinde hayatta kalmayı amaçlayacağız.

Sitenin paylaştığı bilgilerde Far Cry serisinin Primal sonrasında yine eski çağdan devam etmeyeceği, bunun sadece Blood Dragon gibi bir ara oyun olacağı belirtiliyor. Açıklamalara göre Ubisoft'un bir sonraki ana Far Cry projesi, Far Cry Primal'dan sonra önümüzdeki yıllarda çıkarak serinin temasını yine yakın geleceğe taşıyacak.

• Ara oyunmus...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • blood dragon gibi çıkmadan 1 hafta önce oynasak bari ama çok güzel oyundu ya blood dragon. tr ye steamden 1.5 tl dolar kuruyla gelse direk alırım. zaten ucuz oluyo ara oyun olduğundan, hemde dlc çıkmıyo aynı sebepten. yani tam alınası oluyo.
  • ubisoft gerçekten çağları dönemleri oyunlara çok iyi yansıtıyor helal olsun
  • adamlar fille, kaplanı bile kopyala yapıştır yapacak demekki :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Merakla bekliyorum,en az Blood Dragon kadar kaliteli olur umarım
  • bu aralar çok moda ilkel çağ dino vs ark sayesinde iyi gibi duruyor hayırlısı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Blood dragon çok güzel bu oyunu da merak ettim şimdi harbiden. Çıksın hele bi de

• Ben çok sevindim. Daha önce bir anket yapmışlardı ve istediğim bir kaç temadan birisidiydi eski çağ teması. Merakla bekliyoruz şimdiden.
  • Bu temada keske tam bir oyun gelseydi ne iyi olurdu.. Gerci ubi bunu tansiyon olcmek icinde kullanabilir. Bakarsin bi sonraki farcry tamamen bu cagda gecer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverygt -- 6 Ekim 2015; 16:15:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 3 den sonrası sarmadı bi türlü
  • ara oyunlar pek ılgımı cekmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: silverygt

Bu temasa keske tam bir oyun gelseydi ne iyi olurdu.. Gerci ubi bunu tansiyon olcmek icinde kullanabilir. Bakarsin bi sonraki farcry tamamen bu cagda gecer.

Bence de öyle.Umarım olumlu tepkiler alırlar da bir dahaki oyun yine eski çağlarda geçer çünkü bence eski çağ teması farcry'a tam oturur.Eğer oynanışı iyi yansıtırlarsa o çağa,mesela biraz crafting ve hayatta kalmaz öğeleri olsa,açık dünyayı da daha canlı hale getirirlerse ben eski çağ temalı farcry'ın diğer oyunlardan daha güzel olacağını düşünüyorum.

• Şu ubisoftun adam gibi yaptığı tek şey bu oyun, umarım bunu da bozmazlar.

• ilkel cagda gecmesı ıyı guzelde sılahlar ne olacak sadece ok yay mızrak bıcak mı olacak? far cryı far cry yapan en buyuk ozellıkler sılahlarıdır. ılkel cagda sılahlar olmaz kı.. nasıl bısey olacak cok merak edıyorum. ve ınsallah orjınal turkce cıkartırlar..
  • Akıllıca bir hamle...

• Büyük bir harita olmayacağı da kesinleşmiş oluyor sanırım. Sonuçta hava ve kara araçlarının olmayacağı bir ada yaratacaklar. Silahlar da ok, mızrak, balta, sopa, meşale, sapan, zehirli ok üfleyen zımbırtıdan ibaret tutarlar. Tuzak sistemi olacağını da pek düşünmüyorum çünkü far cry yapısına ters. İnşa modu kesinlikle olmayacaktır çünkü bu da ters. Umarım senaryosu sağlam olur hiç yoktan. Ve dinozorları görmeyi, avlamayı ya da binek aracı olarak kullanmayı çok isterim.

• bence afrıkada gecen yenı bı oyun yapsalar daha ıyı olur. fc2 afrıkada gecıyodu ama cok kotu bı oyundu onun yenısı gıbı bı oyun yapsalardı daha ıyı olurdu. cunku afrıkada hersey var.
  • Yine isabetli bir atış yapmışlar. Eski çağ teması Far Cry gibi bir oyunla birleşirse kesinlikle iş yapar. Buna benzer bir temayı Far Cry 4'ün bazı bölümlerinde azda olsa görmüştük ve oldukça güzeldi.

• acaba busefer silah yerine sopa taştan baltamı olcak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.