Şimdi Ara

Ne yapmalıyım arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir konu hakkında sizlere danışıcam lütfen yardımcı olun psikolojim çok bozuk. Lafı uzatmadan konuya giriyorum hemen. Ben bu sene Cumhuriyet Üniversitesi Sigortacılık ve Risk Yönetimi bölümünü bitirdim (Lisans). Migrosta çalışan bir tanıdığımız Migrosta çalışmam için bana bir tavsiye verdi. Ben de hani 4 yıl okudum ister istemez yükselme imkanım var mı dedim oda senin performansına bağlı kendini sevdiren işini iyi yaparsan yönetici,müdür vs olabilirsin dedi. Bana da çok cazip geldi bu iş. Ama yakın çevre olsun arkadaşlarım madem Migrosta çalışıcaktın neden 4 yıl okudun diyorlar. Çok moralim bozuluyor. Sigortacılık sektörünü de seviyorum ama orda çalışmak istemiyorum suan için. Hatta ne yapmak istediğimi de bilmiyorum çok kararsızım yardimci olun lütfen.



  • çevre baskısından kurtulmak önemli. 4 sene okuyup migrosta çalışmakta ne var evde boş boş mu oturacaksın? gir dene kendini çalış baktın çok hoşuna gidiyor mutlusun devam edersin. yoksa sigortacılığa devam edersin. denedim dersin en azından. haksız mıyım acaba? başka nedenlerde var sanırım.
  • Oncelikle teşekkür ediyorum yorumunuz için. Gerçekten çok doğru söylüyorsunuz. Ya hayır ben biraz çevrenin lafına aldırış eden birisiyim. Sanki onlar çalışıcak. Ister istemez diyorum ki tamam 4 yıl okudum sigortacılık üzerine yalnız o sektör üzerine çalışmak istemiyorum suan için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yemreulutas

    Oncelikle teşekkür ediyorum yorumunuz için. Gerçekten çok doğru söylüyorsunuz. Ya hayır ben biraz çevrenin lafına aldırış eden birisiyim. Sanki onlar çalışıcak. Ister istemez diyorum ki tamam 4 yıl okudum sigortacılık üzerine yalnız o sektör üzerine çalışmak istemiyorum suan için.

    O gerizekalıları boşver. Çevrendeki herkes senin en ufak bir tırmanışında seni aşağı çekmek için uğraşacaklar, unutma.. Diploma bir anahtardır. Sen anahtari eline almışsın. Bir kapıda denemesi kalmış. Bölümün güzel. Tecrübe edinmek iyi olur ilerisi için. Migros Türkiyenin dört bir yanında mağazaları olan ciddi bir market zinciri. Ben necis hayvanın etini sattığı için orada çalışmayı düşünmem istemem ama imkanları iyidir.

    Sen ne olarak çalışmayı düşünüyorsun migrosta? Alanınla ilgili bir işe girmeyi mi düşünüyorsun yoksa farklı bir konuma mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Izmir'de yaşadığım yerde Migros mağaza müdürü tanıdık. Formu doldurmama o yardimci oldu.Görev olarakta tezgahtar yazdırdı forma. Sebebini sordum hani yönetici vs yazsak olmaz mı dedim şimdi sen buraya mudur olmak istiyorum yazarsan adam bu gözü yüksekte der dedi. Ama eger başvurun kabul olursa çalışırsın burda zamanla permormansin iyi olursa yükselme imkanın var dediler. Hikaye bundan ibaret. Hee bir de tezgahtar veya başka bir konumda da girsem diyorlar ya 4 sene boşu boşuna okumuşsun okumana gerek yoktu ki diyorlar moral kalmıyor işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemreulutas -- 6 Ekim 2015; 0:30:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.