Şimdi Ara

YiZhan Tarantula X6 / JJRC H16C 5MP Kameralı Quadcopter (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
4
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 YiZhan Tarantula X6 / JJRC H16C 5MP Kameralı Quadcopter (SATILDI)
    YiZhan Tarantula X6 / JJRC H16C model quadcopterimi satıyorum. SATILDI

    Ürün çok az kullanılmıştır ve hiç kazası yoktur. Geldiği gibi kutusuyla yollayacağım. Toplamda 4-5 sefer uçurmuşumdur. Hevesimi aldığım için satıyorum.

    Buradan alındı + 72 TL Gümrük vergisi ödedim:http://www.banggood.com/YiZhan-Tarantula-X6-RC-Quadcopter-Wide-Angle-500W-200W-With-IOC-p-964160.html

    Ürünü yurtdışından almıştım. Yanlış ayak yollanmış ben de kendim bir çözüm getirdim ve öyle kullandım. Şuan hiç bir sorunu/kusuru yoktur. Ürün demonte şekilde gelmişti ben de öyle kutuda saklıyorum. Aldıktan sonra pervanelerini vs sizin takmanız lazım ama tabi istenilirse ben pervaneleri takarım. Ankara içi elden alımda montajını ben yapar öyle veririm isteyene.

    Oldukça hızlı, ve atiktir. Boyutları da büyük olduğu için hafif rüzgarda savrulmaz, rahat uçurursunuz. 300 metre çekim mesafesi vardır ama ben 200'den sonrasına cesaret edemedim :) Yanında 5MP kamerası ve 8GB hafıza kartıyla birlikte verilecektir. Bir de hediye olarak yedek pervane seti veriyorum. Şarjı 1.5-2 saatte dolar ve yüküne göre 10-15dk arası uçar.

    İnceleme videosu:https://youtu.be/O0Z3maEQgPA

    Fiyat: 350 TL --> 300 TL (Ankara içi elden alımda)


    Not: Aynı zamanda Xiaomi Yi Aksiyon Kamerası + FULL SET satıyorum. Daha kaliteli çekim yapmak için birlikte almak isterseniz toplam fiyatta indirim yaparım.

    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.