Şimdi Ara

Passat mı ? Corolla mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
7.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdardespp

    Corolla'nın 950 lira farkla garantisinin 6 yıl olmasını , Passat 'ın 2 yıl olmasını ve turboların ömrü oldugu ve Zaman'ı gelince masraf çıkaracagınıda göz önüne alırsak . Bide tüp takılamaması var . Passat diyen arkadaşlar yine passatı mı tercih ederdi .

    coroollanin 6 yil garantisi guzel bir olay ama 8 yasinda golf tsi aracim var 130 bin km olmasina ragmen. turbo da en ufak sikintim yok ve turbo zannettiginiz gibi zirt pirt bozulan bir malzeme degil ayrica dizel araclarin pompa ve enjektor arizasi verme olayi daha yuksek duzeyde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle sorular sormayalım lütfen :/ :) tabiki P A S S A T

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmayın etmeyin akıl var mantık var, şu sular durulana kadar vw nin önünden geçilmez hocam. aman diyim. adamlar amerikada yasaklanmak üzere, pek çok avrupa ülkesinde araçlarının satışı durduruldu. yarın bir bakarsınız çat diye piyasadan çekilirler. bir anda chevy sahipleri gibi bir duruma düşmeye değmez bence. gidin aynı fiyatlara diğer d segmenti araçlara bakın, 508 bakın, insignia bakın, diğer c segmenti araçlara bakın vs. olmadı corolla iyi araçtır. en azından önümüzdeki 10 sene hala ülkemizde satışta olacaklarının garantisi var. vw nin yarını belli değil. adamların zaten burada ne fabrikası vardı ne bir şeyi, bunca olay sonra küçülmeye gidiyoruz Türkiye pazarından çekiliyoruz deseler elinizdeki aracın ikinci elini bir düşünün.
  • D segmenti diye bomboş arabaya binmenin mantığı nedir?

    76.400 TL ver 3 ay bekle manuel klimalı aracın kapına gelsin. Şaka gibi vallaha.

    Corolla Advance donanım olarak Boşline Passatı 3 defa alır satar. Ayrıca iç mekan genişliğide Passat'a çok yakındır. Bunun üstüne LPG uyumu ve sorunsuzluğu ekle.

    Boşline Passat'a o parayı verip 3 ay bekleyenin aklına şaşayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 7 Ekim 2015; 16:14:30 >
  • Hocam Passat öneririm alınca iyiki Passat almışım diyeceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün bahsettiğiniz bayiyi aradim.motor garantisi 2 yil ve brc veriyor garantiyi.motorda toyota garantisi devre dişi kaliyor.
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Bana hiç bahsetmediler bundan .
  • ben seni bilgilendirmiş olayım kardeşim,toyota firma olarak lpg garantisi falan vermez yani.Ben yine söylüyorum fabrikasyon lpg garantili 140 hp astra sedan varken 60 binlik arabaya 72 bin vererek hem paranı sokağa atıyosun hem de fazladan dünyanın benzinini yakacaksın araba beklediğin performansı vermeyecek.
     Passat mı ? Corolla mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 7 Ekim 2015; 21:57:30 >
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Öğrendiğim iyi oldu sağol . O zaman passata takmak daha mantıklı . Takmazsan Vw 2 yıl veriyor . Takarsan Brc . Gibi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsi lere motor garantisi veriyorlar mı bilmem ama lpg tsi alacaksan sıkıntı.ki baya bi pahalıya mal olur.passat 1.4 tsi de corollayla benzer benzini yakar söyleyeyim.neticede turbolu olsa da küçük motorlu bir araçtan ve ağır büyük bir kasadan bahsediyoruz.eğer ekonomik düşünüyor ve D segmenti olmasa da olur diyorsan dolu bir astra almak varken boş bir passat almanın mantiği yok kardeş.astranın kalitesi olsun yol tutuşu olsun gayet iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 7 Ekim 2015; 22:01:17 >
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    En son o olacak bu gidişle , Honda yada Opel benzinli araca binemem ben . Hondayla ağustosta anlasmıstım Civic eco executive'ye alamadım bazı sebeplerden dolayı . O zaman liste fiyatı 78880 di . Simdi 85880
  • hondaya o çağdışı özelliklerle 70 bin dahi verilmez kardeşim.toyotaya da benzinli olarak binsen aynı yakıtı yakacaktın.mantiğini anlamadim ya neyse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _SkiP_

    hondaya o çağdışı özelliklerle 70 bin dahi verilmez kardeşim.toyotaya da benzinli olarak binsen aynı yakıtı yakacaktın.mantiğini anlamadim ya neyse

    Toyoto otm test sürüşü yaptım 10 lt altına inmedi . Anlık tüketim 11-12 ltlerde gezdi hep adam o anlık yakıt , falan filan dediysede gözüm kortku . Ben yıllardır tüplü biniyorum . Hemde 2004 clio mis gibi kokluor saolsun . Simdi yeni iş kurma arifesindeyim , benzinde binemem hem pahalı , hem alıştım tüpe ekonomimi sarsar :D
  • e lpg garantili astrayi almayip aynı yakıtı yakacak olan 1.4 tsi passat sipariş geçmenin mantiği nedir?
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Astranında kendisi vermior . Lpg markaası veriyor ve daha bişeyi sipariş geçtiğim yok :D
  • Kesinlikle passat alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opelde bakimlari vs servis üstleniyor,arti aracıda bakıma yine servise götürüyorsunuz ve herhangi bir aksamı garanti dışı kalmıyor.toyotada motor garanti dışı kalıyor.opelde direkt lpg li aracı sipariş geçiyorsunuz.yani o konudaki bilgin yanlış değerli kardeşim.ayrıca takılan firma da gm nin garantisiyle yapıyor bu işi.
    http://www.opelim.net/forums/opel-sohbetlerimiz/50476-opel-lpg-2-yil-garanti.html
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Tamam yine haklısın . Ve ben yine bayinin yalancısıyım :D Peki honda 6 yıl , Opel 2 yıl garanti . Araca 6 yıl bineceksem eğer . Buna ne diyorsun :)
  • opel 70 honda 85 bin tl.
    fazladan 4 yil garantiye 15 bin tl verip civic seneye kasa değiştirdiğinde bir 15 bin de zarar ettiğini düşünürsek fazladan 30 bin tl ye 1.6 atmosferik 125 hp araba alacaksin.
    astra sedanin yeni kasasi 2 yil daha gelmeyecek gibi görünüyor ve yeni kasa geldiğinde 1.4 turbo+lpg bu fiyat trendi devam ederse 80 binden aşağı girmez piyasaya.
    ayrica bir yanlışını daha düzelteyim kardeşim,opelde de garanti uzatimi seçeneği mevcut.
    140 hp lik astranin dağda bayirda yolda rampada hondayi ne yapacağini zaten konusmamiza gerek yok.vw kullanicisi olarak başka sorun varsa yine alabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 7 Ekim 2015; 23:37:54 >
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Astra Sedan 1.4 140 HP Active Select Cosmo 78.000
    1.6 Premium (Otomatik) Otomatik 1598 cc Benzin 72,680 TL
    1.6 Premium Eco (Otomatik) Otomatik 1598 cc Benzin/LPG 77,880 TL

    Normaline Lpg takarsan 3 yıl ,
    Eco modele Lpg takarsan 6 yıl garanti veriyorlar .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.