Şimdi Ara

Digiturkplay Yayında Hata Oluştu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Digiturkplay'den süper lig maçlarını sorunsuz şekilde izliyordum. Bugün gs maçının ikinci yarısında birden yayında hata oluştu deyip maçı kesti. defalarca uğraştım olmadı.

    "Yayında hata oluştu-31" koduyla hata veriyor. Cep telefunmdan açayım dedim aynı hatayı orda 5002 hata koduyla verdi. Çağrı merkezini 4-5 kez aradım, birisi denetim masasından şu programı kaldır tekrar aç dedi, olmadı. diğeri geçmişi sil tekrar aç dedi olmadı.

    Kendi bilgisayarımdan ve cep telefonumdan arkadaşımın şifresiyle açtık açıldı. Benim şifremle denedik olmadı.
    Arkadaşımın blgisayarından ve cep telefonundan onun şifresiyle açılıyor. benim şifremle açılmıyor.

    Netice itibarıyla cep telefonunda ve bilgisayarımda bir sorun yok, sorun yayının benim hesabıma gelmemesi, çağrı merkezindeki arkadaşlar ısrarla bunu anlamıyor ve sorunun hala bende olduğunu iddia ediyorlar bu yüzden çözüm üretilemiyor.

    Yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim. Teşk.


     Digiturkplay Yayında Hata Oluştu Sorunu







  • Öncelikle geçmiş olsun.Aynı sorunu farklı hata koduyla bende geçen yıl uzun bir süre defalarca yaşadım.Tabi bu arada mh ile de defalarca görüştüm.Aynı şeyleri bana da yaptırıp durdular.Ondan sonra mail olarak bana bir link gönderdiler.Bu link açık dursun normal yayınınızı izleyin dediler.Hata verdiği esnada oraya bir kod düşüyordu o kodu mail olarak geri gönderdim.Ama tabi bu süreç 1-2 ay sürdü.tabi ben o ara baya bi sayıp sövdüm bunlara ama sonuç nafile.En sonunda bu sorunu çözdüler ama nasıl çözdüler ne şekilde çözdüler hiç bir bilgim yok.mh aradığımda adam gibi bir cevap ta alamadım.Çözüm olarak normal digiturk yayını aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clonel -- 5 Ekim 2015; 17:21:36 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.