Şimdi Ara

nemo,fiorino,bipper blaupunkt aux kablosu hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 model nemo kullanıyorum.teybimin blaupunkt olduğunu öğrendim.aşağıda verdiğim linkteki kabloyu alsam aux girişinden doğrudan ses alabilir miyim?

http://www.ebay.co.uk/itm/3-5mm-AUX-Audio-Input-Cable-For-VW-Passat-B5-Bora-POLO-Becker-Blaupunkt-Hoc-/191476922546?hash=item2c94e9f8b2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 4 Ekim 2015; 0:52:25 >

• Kardesim merhaba bize gel aux girisi yapalim 100 tl daha bu gun yeni yaptik nemoya resim atyrm
     nemo,fiorino,bipper blaupunkt aux kablosu hakkında bilgisi olan var mı? nemo,fiorino,bipper blaupunkt aux kablosu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukoto

Kardesim merhaba bize gel aux girisi yapalim 100 tl daha bu gun yeni yaptik nemoya resim atyrm
     nemo,fiorino,bipper blaupunkt aux kablosu hakkında bilgisi olan var mı? nemo,fiorino,bipper blaupunkt aux kablosu hakkında bilgisi olan var mı?

Kabloyu ben alirim. Montaji sen yaparsin. 10 tl ateşlerim sana.

• Tamam 20 tl getir takalim 10tl cok ucuz

• quote:

Tamam 20 tl getir takalim 10tl cok ucuz

Yerin nerde senin?

• Istanbul dudullu

• quote:

Istanbul dudullu

Peki ilk mesajimdaki kabloyu alsam olur mu? Aux kablosunu arkadan baglayacagin icin kablo araya sıkışmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 4 Ekim 2015; 20:24:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok sikinti olmaz ama ben daha onceden bunu takmadim calismazsa ben karismam biz aux u nomla baglantilarla yapiyoruz calisiyor ama bunu sadece teybi sokup arkasina takicaz calisir calismaz garanti vermem sadece iscilik alirim arkaya filan sikismaz hallederiz onu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.