Şimdi Ara

anlayan varsa lütfen bana da açıklasın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar , cumartesi akşamı bifrostu kırmaya gidiyorduk bir baktık Zike,

Human olmuş ,

Hi dedim, dön aslına cevap vermedi ,..

Diezde bilen gören var mı dh muhabbetçileri ?

Diesde de bazı ss ler aldım koxpçu olarak koyacam K2 foruma , 60 mt den vuran warior, light feetten hızlı koşarak kaçan varior vs. vs. vs. yazıklar olsunn...

_canleecanly_ 64 Diez buff
    canalıcıyım 46 Edena duff oyacam ,,,,

nayt online bölümünden alıntıdır...

bu dil antik bir dil mi???

• nayt deıl knight

bıfrost oyuna yenılık katmak amacıyla yenı ıtemlerın ( sılah vs ) cıktıgı ayrı bı dıyara gecıyorsun

zıke bır oyuncu ısmıdır ve ılk en yusek sevıyeye ulasmıs lvl oyuncusudur.

diez oynadıgı server

kosp 3. party programıdır ıllegal bır yoldur yasaktır ve bunu yapanları sıkayet edecegını soluor

warrıorların sadece normal kosma yetenegı vardır ama programla daha hızlı kosuyorlar

umarım yardım edebılmısımdır
  • eyvallah abi...

valla bölüme bi girdim göz yaşlarım sel olup aktı...

ben dedim ne kadar yaşlanmışım en kadar uzak kalmışım dış dünyaya diller kültürler değişmiş...

kendimi antik çagdan kalma buz adam gibi hissettim...

3563487563486yıllık uykudan uyandım sanki...
  • [Deleted by Admins]
  • bi kere "hi" bir şaşırma ünlemi...

yani bi an karsısında zikeyi görünce şaşkınlığını gizleyememiş...
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Diesde de bazı ss ler aldım koxpçu olarak koyacam K2 foruma , 60 mt den vuran warior, light feetten hızlı koşarak kaçan varior vs. vs. vs. yazıklar olsunn

hadi onu açıkladın diyelim...

sen bana bunun cevabını ver...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [Deleted by Admins]
  • ya mozole ilk mesajı brz saka maksatlı attım da bu sefer ciddi bi soru sorucam...
    [simage]
    http://img50.imageshack.us/img50/2892/fiyatlistesiqm9de6.jpg[/simage]

ya bunlar hakkaten gercek para mı??*

eger gercekse ben ne yaptım bole???

bu oyunu ilk izmir e geldiğimde yurtta kalırken internet cafede görmüştüm ...

millet avazı cıktııı kadar swift bas die bagırıyodu...

bu ne dedim

knight online dediler...

ula o ne ola ki dedim...

oyun dediler...

lan olm dedim gidin işiniz gücünüz yok mu!

o günden sonra bu oyunu oynayanlara yaklaşmadım...

bu işte bu kadar para oldugunu bilsem okulu bırakır bu işi yapardım ben....

•  anlayan varsa lütfen bana da açıklasın...

kusura bakmayın araya boşluk girmiş...

nese...

bu arada @respiro saol aydınlattın beni...

aksam bu konuyu bir daha tartışalım...

takıldığım bi kaç nokta var da...
  • EVET BUNLAR GERCEK PARA

BENDE ZAMANINDA COK PARA HARCADIM
  • [Deleted by Admins]
  • yav bende başka bişeyler diyo sandım......." töööbe töööbe " dedim kendi kendime " nooluyoz " zike " - mike "
  • yapma yaaa... desene o zamanlar bu işe girseydim şimdi kendime köşe beğeniyor olacaktım

quote:

EVET BUNLAR GERCEK PARA

bi yemek yiyim gelcem kahve içmeye o zaman enine boyuna tartışırız...
    malum derin mevzu

quote:

Tamam tamam çekinme gel sor. Tartışırız tabi. Bilgi paylaşıldıkça güzeldir elbette
  • parada kazandım tabıı

8 ay once 800 $ kazanmıstım account satmıstım.
  • geldim...

yemek uzun sürdü... zaten respiro da gelmemiş...

nese ben bi yemek daha yiyim...
  • quote:

o kadar item dediğin favorin +2 ve 20 gb yani ortalama 100 gb civarı bu aynı teklifi sharda yaptıgımda favorini dual istiyolar dv +8 shard +8 den pahalı filan değil buna emin ol yada bir araştır görüceksin zaten bende shardla takas diyince onlarca kişi kafamı yapıyosun birader dedi agzımın payını aldım oturdum yerime,ki paşam komik olmadımı bu pahalı o yüzden almıyolar cümlesi? kuntmu alamıycak beramusta hergün felankor ve isilonu kesiyor adamlar yada zeromu alamıycak zaten adamlar item olarak aşmışlar herşeyi cs ile geziyolar dv +8 mi alamıycaklar ?

sıra bunda var mı çevirisine güvenen arkadas?

nayt onlayncası iyi olan varsa gelsin beri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: respiro

KO dili bu. Sen bilmezsin.

Human olmuş ,

Diyor ki burada, bifrost var böyle değerli bişi. Ee değerli olduğu için de tabi biliyo kendini bi havalar falan böyle. Bi kendini beğenmiş tavırlar. İşte çocuklar uyuz olmuş bu duruma tam bunu kırmaya gidiyorlarmış ki bi de ne görsünler. Karşılarında Zike. Zike de mahallenin gulyabanisi. Herkes korkuyo falan bundan. Acayip bi halleri var böyle. Bi tuhaf tuhaf tavırlar, bi terbiyesiz tutumlar, bi enteresanlık. Ama Zike düşünmüş taşınmış demiş nereye kadar böyle olacam yani ben. Artık normal biri olup insan içine karışmanın zamanı geldi de geçiyo bile. Adam olayım, evleneyim, çoluk çocuğa karışayım vs.vs. Hakkaten de düşündüğünü yapmış ve insan olmuş. Ee tabi çocuklar bu durumu görünce sevinmişler elbette. "Hi" demişler ama Zike bunlara cevap vermemiş. İnsan oldu ya hani. Beğenmemiş bunları sonradan görme şey. Kaale almamış, dönüp bakmamış bile.

Şimdi bak. Bunların oturduğu yerin bi alt sokağı var. Dies diyorlar buraya. Çingene mahallesi burası. Yani ne ararsan var böyle. Delisi mi dersin, dolusu mu, koxpçusu mu.. Ne ararsan artık. Çocuk bi gün bu Dies'e gidiyor. El mahkum zira kız arkadaşına giderken binmesi gereken otobüs bu sokaktan geçiyor. Mecburen gidecek yani. Neyse efendime söyleyeyim gitmiş işte buraya bi de ne görsün. Her taraf koxpçu dolu. Bi yamuk yamuk haller, bi üç kağıt durumları, bi hilebazlık, bi yalan dolan halleri falan. Çocuk çıkartmış hemen cep telefonunu, çekmiş bütün bu olayların görüntülerini, belgelemiş bi güzel. Bi de bununla kalsa iyi. Adamlar sokağı Teksas yapmış mübarek. Böyle mütemadiyen bi savaş halindeler. 60 metreden nişan alıyorlar birbirlerine falan. Kaçan mı dersin, kovalayan mı dersin. Bi kötü haller, halk perişan, her taraf yağmalanmış. Allah belanızı versin sizin be diyor çocuk. Yazıklar olsun diyor ne bu mahallenin hali kaçıncı yüzyıldayız biz diyor. Tüm bunları ben K2 forumuna koymuyor muyum bakalım görürsünüz siz diyor. K2 forumu da özel bi isim. Genelde böyle güvenlik güçleri falan burada takılıyorlar. Fikir alışverişi yapıyorlar birbirleriyle. İşte çocuk oraya koyacakmış görüntüleri. Tabi emniyet, FBI, vs.vs. herkes böylece haberdar olacak bu durumdan..

Şahsen biz Türkiye olarak bu vatansever arkadaşımızla çok fena gurur duyuyoruz.

• düzeltme:alıntı hatası...

quote:

Human olmuş ,

Diezde bilen gören var mı dh muhabbetçileri ?

Diesde de bazı ss ler aldım koxpçu olarak koyacam K2 foruma , 60 mt den vuran warior, light feetten hızlı koşarak kaçan varior vs. vs. vs. yazıklar olsunn...

_canleecanly_ 64 Diez buff
    canalıcıyım 46 Edena duff oyacam ,,,,

quote:

Ben de bugun gordum zike human olmus tormentors clanındaydı ama bi sebebi wardır geri doner sanırsam karusa

bu da ona destek çıkmış ama ben hala anlamıyorum...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.