Şimdi Ara

BJK Yandex

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 18 Mart 2013 tarihinde internet arama motoru Yandex ile 10 yıllık sponsorluk anlaşması imzalayan siyah-beyazlı kulüp geride kalan 2.5 senelik sürede 120 bin rakamına ulaşabildi. Fenerbahçe’nin sadece 20 günde, Beşiktaş’ı 4’e katlaması dikkatlerden kaçmazken, siyah-beyazlıların ezeli rakiplerini yakalamak için harekete geçtiği belirlendi.
    BJK Yandex browserı bilgisayarlarına indirmeleri karşılığında hiçbir ücret ödemeyen taraftarlara yeni kampanyalarla ulaşmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, en kısa sürede 1 milyon rakamını yakalamaya çalışacak. Siyah-beyazlı kulüp, BJK Yandex üzerinden yapılan her bin tıklamada kişi başına 1 dolar kazanıyor. Yandex kullanan taraftarların sayısı 1 milyona çıkarsa Beşiktaş her sene ciddi bir geliri kasasına koyabilecek.
    Taraftara ulaşamadılar
    Yandex’le Türkiye’de ilk anlaşan kulüp olmasına rağmen siyah-beyazlı taraftarlara kullanım konusunda yeterince ulaşamayan Beşiktaş Yönetimi’nden Yalçın Kaya Yılmaz’ın bu konuda özel çalışmalar yapacağı öğrenildi.
    BJK Yandex’in kısa süre içinde akıllı telefon ve tablet uygulamasına çıkacağı, siyah-beyazlıların da bu konuda yeni projeler geliştireceği aktarıldı.
    Beşiktaş’ın özellikle Vodafone Arena açıldıktan sonra sponsorluk konusunda önemli anlaşmalara imza atacağı da vurgulandı.
    Yandexin Beşiktaş browseri olduğunu biliyordum. Anlaşmayıda önce biz yapmışız. Akşama kadar nette takılan bir sürü kişiyiz. Neden bir yandan da takımımıza destek olmuyoruz. Ben şahsen indirdim kullanmaya başladım. Ne kadar kullanırsak o kadar kulübe destek. Sonuçta bu mereti kullanıyoruz. Ha google olmuş ha yandex. Kulübe destek olanı kullanmak daha mantıklı.

    (ALINTI)







  • Ben bu olay ilk çıktığında yükleyip kullanmıştım ama kulübe yararından çok bana zararı oldu. Çok virüs yemiştim. Bir daha tövbe ettim.
  • Besiktasin Fenerbahce'den PR konusunda ögrenmesi gereken cok sey var.
  • BJK daha büyük Bi kulüp kısa sürede
    Toparlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uğraşmaya değmez,bu yandex olayı hikaye 10liralık alışveriş yapın kartal yuvasından daha cok katkı sağlarsınınız klube.
  • yandex kullanıp feneri zengin edeceğinize

    google kullanın amerikayı zengin edin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neo Nesil

    yandex kullanıp feneri zengin edeceğinize

    google kullanın amerikayı zengin edin

    niye eksiliyorsunuz arkadaşlar?

    yani yandexe her tıklandığında fenerin zengin olması sizin hoşunuza gidiyorsa, tıklamaya devam edin. sonradan da alacağı yıldızları ve düzelteceği ekonomik durumuyla lige ambargo koyarlar...

    unutmayın zamanında para dilenen gsye yardım ederek gelişmesinde katkıda bulunduk. adamların burnu havaya kalktı. aynısını fener için yapmayalım bari...
  • Yandex kullanirsan Fener'e para falan gitmez.Onun icin Fener in ayri browseri var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neo Nesil

    yandex kullanıp feneri zengin edeceğinize

    google kullanın amerikayı zengin edin

    kesinlikle katılıyorum bjk yandex virüstür sakın girmeyin paralar fenere gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.