Şimdi Ara

Botlara cezalar gelmeye basladı!.iste kara liste (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: avkan

    bu listedekiler yukarda bir arkadaşın dediği gibi crakli botlar paralı botlar banlanmıyor aylarca kullananlar var .birde bota karşı bu kadar antipati duymayın bence
    imkanı olan kullansın yoksa 70 lvl olup sp farmı bitirmek ya hayal olur için ya da kafayı yedirtir kullanmayanlar için benden söylemesi ama harbi botu alıp kurmak ve kullanmakta her baba yiğidin harcı değil ingilizcen iyi olup kredi kartın olacak ya da başkalarından yardım alınacak


    ayrıca crakli botu bilmiyorum ama paralı botlarda GM kırmızı yazı ile notice geçtiğinde ve bulunduğun alana geldiğinde bot disconnect oluyor ayrıca GM sana pm atsa bile cevap veriyor bot yani bu cevabada( sorry ı cant speak english only turkish yazarsan sana bir şey soramaz) böyle bir ayarı var şimdi siz botun banlanabileceğini düşenebiliyormusunuz ?


    GM yüksek lvl normal bir char açar. Senin. benim charım gibi. Cave'e girer ya da Taklamakana gider, gezer, dolaşır. Bir charın bot olup olmadığını hareketlerinden anlamak çok mu zor? Oyunda belli bir tecrübe edinmiş, botların hareketlerini gözlemlemiş biri iki dakikada charın ne olduğunu anlar. Gm' nin de süzme salak olmadığını düşünürsek o da anlayacaktır. Bot ister dc olsun ister cevap yazsın. Joymax'ın dükkanında normal char girişi yapabilecek elbette bir pc vardır. Herkes gm olarak giriş yapmayabilir.

    Adamlar istediklerinde yaldır yaldır kullanıcı banlayabilirler. Bunu hepimiz biliyoruz. Fakat 70+ lvl'e hiç bot kullanmadan gelmiş kaç char var? Hadi botçular banlansın, kurtulalım diye düşünürsek ne joymax para kazanır, ne de ortada pvp yapacak, kervan yapacak char kalır. Bot olayını tasvip etmemekle beraber, botsuz bir oyun istiyorsak iş joymaxta bitiyor. Kişiyi oyuna bağlayacak sürekli farklı şeyleri eklemesi gerekiyor. Bunları yaparlarsa kişi kendi emeğiyle de ilerler, kullanıcı sayısı da artar. Hiç oynamadım ama warcraft denilen oyunun yapımcılarının bu mantıkla hareket ettiklerini düşünüyorum. Ücretli ama kaliteli hizmet. Joymax'ta ücretli ya da ücretsiz hizmet kalitesini arttırırsa, yenilik getirirse, daha hoş bir ortam oluşacaktır. Bunun dışındaki alternatiflerde joymax elinde olsa da botu engellemez. Bot olmazsa yüksek lvllerde, lvl atlamanın zorluğundan ve oyunun aynı tekdüzelik içinde gidip gelmesinden dolayı çoğu oyuncu oyunu zaten bırakacaktır.




  • arkadaslar bunu söyleye söyleye dilimde tüy bitti !....

    banlanan acc'ler para kasan accountlar

    kredi kartina gold satan sahte sitelerin acc'leri

    onlar account aciyo silkroad banliyo bu kadar basit

    bot'la kasan playerler ban'lanmıyor tabi crack edilmis beleş bot kullanmiyorsaniz :D
  • Sen kendini avut ..

    Neymiş efendim , iLLegaL program satan sitenin yetkiLiLeri açıkLama yapmış " banLanan 8000 küsür hesapLa bunLarın iLgisi yokmuş,sadece 150 tane kuLLanıcıLarı banLanmış " ..
    Şimdi bir düşüneLim .. Bu programın satıcısı çıkıp " Evet arkadaşLar birçok kuLLanıcımız banLandı,ama siz yine de bizim programımıza para verin aLın,çünkü birçoğu da banLanmadı " mı demeLiydi sizin ban oLayına inanmanız için ? Ya da işi ticarete dökmüş bu kişiLikLer böyLe bir açıkLama yapar mıydı ?
    İşinize o geLdiği için siz onLara inanmaya devam edin ..

    Bakın şunu iyi ayırt edin .. Buradaki birçok kişinin derdi bu programLarın her türLü kuLLanımına muhaLif oLmak değiL !!!

    KuLLan efendice ama kuLLanmayana saygıLı oL , kuLLan ama Ks yapma, kuLLan ama karakteri kendin kasmışsın gibi ortaLıkta doLaşıp hava atma .. Yok ben bunLarı yaparım diyorsan,karşındakinden saygı bekLeme ..Küfür de yersin,küçümsenirsin de ..
    En önemLisi de bu iLLegaLLiği LegaL gibi göstermeyin,yanLışı doğruymuş gibi insanLarın önLerine getirmeyin .. Özendirmeyin !

    Ayrıca bu banLardan sonra neredeyse 3 haftadır hiç sorunsuz oyuna giriyorum ve Lag oLmadan oynayabiLiyorum ..

    Daha önce de söyLeniLdi , eLbet birgün o Listede sizin de isimLerinizi oLacak .. Gerçi siz kendiniz kasmadığınız için pek önemLi değiL ban oLayı ..

    Dün bir oLayLa karşıLaştım onu anLatayımda güLeLim ağLanacak haLimize ..

    seashadow sen de tanırsın; Venice'te MücahitLer guiLdi var,ve bir üyesi de " djdogantus " .. Dün gece mağarada açmış programı arkadaş uyuyor sanırım .. GuiLd fLag Türk bayrağı,bağırıyor ben Türk'üm diye .. Bir Mücahit kendisi düşünebiLiyor musunuz .. İLLegaLe bağLanmış bizim Türk mücahitLiği artık .. Durmadan kendini duvarLara vuruyordu tabi,görenLer güLdüLer .. Ne söyLenebiLir ki .. Bir de Ks yapıyor sürekLi,epey bir küfür yedi orada görev yapmaya çaLışanLardan ..

    Siz eğLencenize bakın hocam,ama bırakın bu programı kuLLanmayanLarda eğLensin .. EğLeneceksen de başkasının eğLencesini bozmayacak,engeL oLmayacak şekiLde yap bunu .. İşte böyLeyken kuLLan,sana Laf eden oLursa senden önce ben karşısına çıkar cevabını da veririm ..


    SaygıLarımLa ..




  • Konu çok derin ve uzun.. ve sonunu gelmesi çok zor gibi.. server gitmişken çok kısa ve basite indirerek bende fikrimi söylemek istedim.

    Herkez zevk aldığı gibi. oynar. kullanan yada kullanmayanın kendince haklı sebebleri vardır. bize göre doğru veya yanlış olabilir.

    Açıkcası ben kendi adıma kimseye bişey isbatlamak zorunda olmadığımı düşünüyorum. Elle kasmakdan zevk alıyorum. oyun baydığında ara veriyorum. Sanal birşey için real i sallamanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu detayı gözden kaçıran arkadaşların olayı fazla büyüttüğünü düşünüyorum. insanlara lvl ine göre değilde karekterine göre saygı sevgi yada bunun tersinin hissedildiğine inanıyorum. Sanal bi ortamda da olsa. real bi şahsı bu sanal sayesinde sevindirmekten mutlu oluyorum. Bir çok arkadaşımız bu sözlerden bişey anlamıyabilir. '' gavurları kesme :)) '' konusunda da pek sıkıntım yok. serverin ilklerindenim ama hala lvl 66 buna rağmen ben kesemesemde clonlarımın kesemiyeceği adam yok lvl i kaç olursa olsun :)) 10 fire mercenary baya can yaktı . :) her neyse. ticket almak istedim geçenlerde yeni pach ile. ama sro nun resmi sitesi. şifremi ve gizli sorumu kabul etmiyor ( türkce karekterle oldukları için ) ingilizce istiyor 1,5 yıllık acconta. :)) . yani . no ticket no bot.. elle forever.. :)) olsun bu da güzel en azından benim için. Char benim değimi :)) istediğim gibi kasarım. zevk aldığım tarz bu.. isteyen istediği gibi takılsın.

    Ama . Fixim de şu : Eleştirdiğin adamın yaptığının aynısını yaparsan ondan ne farkın kalır. Gavur gavurluk yaptı diye. sende aynısını yaparsan ne olur. Hz. Muhammed A.S. bi hadisi şerif-i var : Savaş hiledir. şeklinde.
    ama o konu bizim takıldığımız ortamdan farklı.. Biz onuruna gruruna düşkün bir kökendeniz. en azından ben öyle düşünüyorum. Ve ezik charımla gurur duyuyorum. ticketsiz. botsuz hile hurdasız çarpmadan çırpmadan. bilakis çarpılarak çırpılarak satılarak kazıklanarak lvl 66 :))

    Herkezi ama istisnasız herkezi çok seviyorum. Kimseye kırgın yada küs değilim...
    Ben memleketim insanına aşığım . olay bu..

    öff. çok uzattım sıkıcı oldu galiba. özür dilerim.

    SAYGILAR...........


    TROY : SuDDeN
    ATHENS : JUDGE
    ... Den..




  • Bot bu ah bu bot :/ Bunun tartışmasını bir üstümdeki ile yapmıştık bir ara olay baya derinlere iniyor ve tabiri caiz se kafa patlatıyor. Onun için benim düşüncem, kestiğim yaratığa ks yapmasında birde mevzu bahis SRO'dan açıldığı vakit; -Benim 70+ levelim var... deyip'te botun çüküyle gerdeğe girmesin bir zahmet... He arkadaş ben bot'la kastım level şuyum desin ona amenna hll derim, ki ben bile kendimi zor tutuyorum bot kullanmamak için Athens açıldığından beri oradayım ve hala 50'yim Judge beni geçmiş nasıl geçmiş bilmiyorum Belki kahveden adam çağırıp kastırtmıştır. Neyse ya herkes oyununa baksın...

    Bu da geçer :/
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.