Şimdi Ara

100$ alınacak en ıyı kasa nedır?? sistemım yandı yanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıstemım sureklı kıtlenıyor. ozellıkle oyunlarda bazende hdd gormuyor sureklı psu elektırık baglantılarını degıstırıp bır sekılde acıyorum bılgısayarı cogunlukla dvdnın elektrık kaplosunu cekıyorum. su anda kullandıgım psu ve kasa anlıyacagınız cok dandık. asagıdakı sıstemıme en uygun 100dolar cıvarı kasa(psu dahıl) ne alabılırım. ozellıkle kasa ıcı sogutması cok ıyı olmalı.

işlemcım 3.2ghz prescott
    neo2 msı anakart
    4x512ddrem (2gb rem)
    sounblaster audıgy2 pro (psudan elektrık alıyor)
    can alıcı nokta : 6600gt msı ekran kartı. (psudan elektrık alıyor 350watt psu onerılıyor) on gune kadar 7600gt agx8x. 256mbrem alıcam (resımlerıne baktıgım kadarıyla psudan elektrık alıyor.)
    60gb maxtor 7200rpm hdd
    160gb seaget 7200rpm sata hdd
    200 gb seaget 7200rpm hdd
    dvd-r
    adsl modem.

bır kac alternatıf kasa seceneklerı buldum sızce nasıl??
    AOPEN - H600B28 lınk: http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1406
    Feel Hurricane 2 KASA FEEL HURRICANE 2, (550W, 2FAN, 2USB, 1394, 3G Air Duct, 1x12cm,1x14cm Fan, Audio, Şeffaf) sogutmasının cok ıyı oldugunun lakın psunun yetersız oldugunu ogrendım. sadece kasayı satan yer varmıdır acaba?? ılgılenen arkadaslara sımdıden cok cok tesekkurler saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 18 Aralık 2006; 8:55:59 >

• Feel hurricane 2 yi öneririm.Ama güç kaynaksız modelini alıp ayriyetten güç kaynağı alabilirsin.Param yok dersende 550 wattlık modeli işini görecektir.Herkez güç kaynağı iyi değil desede daha sorun çıkaranı duymadım.Bende 2 yıldır kullanıyorum ve sistemde 6800 ultra var.Herhangi bir sorun yaşamadım.
  • bence Aopen tercih et, şekli feel kadar artistik olmasada kalitesi daha iyidir
  • aopen h600 b28
  • oncelıkle cevaplar ıcın tesekkurler arkadaslar. pekı aopen h600 b28 benım sıstemımı rahatlıkla kaldırırmı sızce?? bırde ekstradan kasa ıcıne fan alayımmı sızce_? ııce paranoyak oldum bu aralar sıstem yuzunden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 18 Aralık 2006; 10:37:48 >
  • daha öncede bu kasayı tavsiye ettiğim bir kaç arkadaşa kendi sistemimi örnek gösterdim çünkü ben de bu kasayı kullanıyorum

intel e6600
    gigabyte ds4
    2x1gb ram
    320gb hdd
    7900gs ekran kartı
    2xdvd wr
    x fi ses kartı
    tv kartı
    devamlı çalışan 5-6 usb cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 18 Aralık 2006; 10:52:38 >
  • BURADAN sistemin için gereken güç itiyacını bulabilirsin, 400 watt aslında biraz kritik bir değer gibi duruyor, belki kasayı ucuz bir model seçip gerçek 500 watt bir psu edinsen daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar valla son sorum ınventusun sayfasındahttp://inventus.com.tr/donanimliste.htm
    SPIRE SP-ATX-Z600W 600W Zeno Kutulu 73,79 $
    SPIRE SP-ATX-Z650W 650W Zeno Kutulu 90,49
    LC-POWER LC6550G 550W 140mm sessiz fanlı Kutulu 74,49
    ASUS A-45GA Atlas 450W Kutulu 76,99
    fıyatlarda psular buldum sızce kalıtelımıdır? sonucta az para degıll. alınabılınırmı? kasada feelın hur2 mı ne onu dusunuyorum sızce nasıl olur??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 18 Aralık 2006; 20:20:56 >
  • Feel Hur. II kulanıyorum gayetde memnunum Tek sorunu biraz fazla ses cıkartıyor ama 1-2 günden sonra alısıyor insan. Malzemeleri kalitesiz falan diyorlar yani ole aşırı bi kalite yok ama dandik degil onu söyleyebilirim. Sogutması cok başarılı resimde koyayım hatta ;

o/c falanda yok standart olarak tüm olay bu işlemcimin ısısı 40 dereceyi geçmiyor Almak istersen için rahat olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

aopen h600 b28

• quote:

Orjinalden alıntı: x-me77

quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

aopen h600 b28

• asus ta serisinden 350 w lık fazlasıyla işini görecektir emin ol.55$+kdv max fiyatı
  • sagolun arkadaslar...
  • Bence kasa önemli degil psu olarak bi tane enermax liberty 550 watt yada 600 watt al.İlerdede sistemini upgrade yaparsan bu psu işini cok görür.
  • FEEL 2 yada x-clıo(x-clıo 100 doları aşar ama fanları devasa boyutta) kasa al tamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkanoid

Bence kasa önemli degil psu olarak bi tane enermax liberty 550 watt yada 600 watt al.İlerdede sistemini upgrade yaparsan bu psu işini cok görür.

arkdaş haklı aslında neden dersen ileride ve şimdi adam gibi bi kasa ve powr ses sistemi giib her daim şart o yüzden iyi karar ver bana kalırsa 100 $ ını tabiki aopen hb 28 iyi ama kasa havalandırmasında önden hava almıyor o kasayı çok inceledim power ıda iyi dir aslına bakarsan ama idare etme amntığının ilerisine geçmez o kasa bende sistemimi sattım ve yeni sistem toplama telaşındayım sözün kısası power olarak enermax 1. sırada garanti koşulları çok iyi onuda söllim silverstone 500w benim ideailimdir antec 480w sonrasında onada param yetmez sonucuunda alacağın powerlar olsun ksaya gelince cooler master şiddetle tavsiyemdir.. ama kasa biraz da zevk işii ama teknik ve sağlamlık ve ses olarak iyidirhttp://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=G0330 diğer tavsiyelerim

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=G0369LC6550

buda lg power lı güzel bi ürün ama kasa dediğim gibi kişisel ayrıca neden lg power yok kardeşim ben para veremem dersen diye en az bunu seçmelisin diye bu örneği uygun gördüm..

• benım ıcın onemlı olan 1. psu 2. sogutmanın cok ıyı olması ozellıkle yazın ısı problemı yuzunden basım cok agrıyor. ekran kartı tercıhım saphıra atı x1950 olacak o yuzden en az 500 wattlık pusu almam gerekecek bu yuzden butcemın 50 dolar ustune cıktım zaten 150 dolarlık bıor kasa asagı yukarı 180 dolara gelıyor sanırım 100 dolar cıvarı psuya 50dolarda bos kasa alıcam
  • Thermaltake Swinghttp://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=VB6000BNS ~70$
    Antec NeoPower 480Whttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1715 ~67$

istanbulda isen eksenbilgisayar (Kadıköy) Şahsi tercihimdir.
    yukardaki kasa ya ilave 120mm fan ~15$ Toplam~152$
    Armor JR lerde 125$ civarıwww.vegateknomarket.com

• CoolerMaster Centurion 5 ATX Çelik Kasa 350 W- Gümüş

90 dolara almıştım ben ön tarafındaki kısım komple ızgara arkasında sünger var vidasız kasa içi çok kaliteli powerı feell in 550 watt ına denk çelik çok memnum tavsiye ederim ön tarafında hdd nin geldiği yerde bi 80 lık hava çeken fan var arka tarafta 120 lik egzoz fanı tekrar söylüyorum kasa çok kaliteli.

gayette sessiz power fanından sadece ses geliyor oda üflediği havanın deliklerden geçerken ki sesi arkasını tam duvara dayama ses mes gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 22 Aralık 2006; 15:29:17 >

• +1. ancak arkadaşa 350w az gelebilir
    quote:

Orjinalden alıntı: ozankardes

CoolerMaster Centurion 5 ATX Çelik Kasa 350 W- Gümüş

90 dolara almıştım ben ön tarafındaki kısım komple ızgara arkasında sünger var vidasız kasa içi çok kaliteli powerı feell in 550 watt ına denk çelik çok memnum tavsiye ederim ön tarafında hdd nin geldiği yerde bi 80 lık hava çeken fan var arka tarafta 120 lik egzoz fanı tekrar söylüyorum kasa çok kaliteli.

gayette sessiz power fanından sadece ses geliyor oda üflediği havanın deliklerden geçerken ki sesi arkasını tam duvara dayama ses mes gelmiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.