Şimdi Ara

iOS 9 cihazlar için yeni reklam engelleme uygulaması: Handblock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • iOS 9 cihazlar için yeni reklam engelleme uygulaması: Handblock 

     

    Konstantinos Papadakis tarafından iOS 9 işletim sistemli iPhone ile iPad için hazırlanan uygulamalardan Handblock, Apple App Store üzerindeki yerini aldı.

     

    iOS 9'un teknik altyapısını kullanan Handblock, aktif edildiği taktirde Safari içerisinde karşılaşılan reklamları ortada kaldırıyor ve böylece hem daha az veri kullanılıyor hem de sayfaları daha hızlı açıyor. Belirtildiği kadarıyla gezinti hızını 5 kat oranında arttırabilen uygulama, batarya süresine de olumlu katkılar yapıyor.

     

    5,29 TL'den satılan Handblock uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

     


     








  • Ben de tam tersi düşünüyor ve bu tarz uygulamaları sonuna kadar destekliyorum.

    Mobil veriden gözle görülür tasarruf sağlıyor. Birileri trilyonlar kazansın diye ben ve benim gibi kendi yagında kavrulan insanlar zarar görmemeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giderini reklam geliriyle sağlayan DH neden böyle bir haber paylaşıyor acaba.
  • Reklamin suyu cikti iyice düsünün Apple gibi reklama önemli yatirim yapan bir firma bile artik buna care dusunuyorsa, buyuk sorun var demektir. Internet tarayicisinda alakasiz reklamlara istenmeyen malware gibi calisan bu seylere sirf birileri para kazanacak diye internette gezinmek iskence oluyor. Dahasi ordaki reklami gören kosup o urunude almiyor, reklamcilik anlayisi temelden degismeli, bunlar reklam degil virus gibi benim istemim disinda yanlislikla dokunmayla acilan istenmeyen bir sayfa yada Appstore yonlendirmesi sinir bozucudur. Telefonun pil tuketimini ve internet kotasini yemeside cabasi, ben neden istemedigim bir reklam icin zorla internet kotasi harcayim? Bu gibi uygulamalar cok iyi geldi, 1Blocker en iyisidir bu alanda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.