Şimdi Ara

SATILIK LUMİA 735 4G LTE Selfie Phone ( TEMİZ , TURUNCU KAPAK )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Nokia Modeller #Diğerleri
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar.

Cihaz 27.05.2015 tarihinde alınmış olup garantisi hala devam etmektedir.Üründe en ufak donanımsal veyahut yazılımsal problem bulunmamaktadır.Kasım ayı gibi gelmesi beklenen windows mobile 10 sisteminin güncellemesini ilk alacak cihazlardan biridir.Cihaz ilk günkü temizliğinde olup alacak kişi telefonu sıfır gibi gönül rahatlığıyla kullanabilir.Piyasada hoyrat kullanılmış palyaçoya çevrilmiş cihazlar kaynıyor , onlarla aynı kefeye koymazsanız sevinirim.27.05.2015 Fatura tarihlidir , garantisi devam ediyor.Kutusu mevcut.

Saygılarımla.

EDİT:Fiyat 635 TL'den 575 TL'ye düşmüştür.SON FİYAT 510 TL'DİR.Daha önceden teklif edilen rakam dahilinde fiyatı düşürdüm.Önceki fiyatlar dolar kurunu baz alarak verilmiştir.Hiç bir şekilde pazarlık vs için pm atılmaması önemle rica olunur..Makul Takas Tekliflerine Açıktır

FİYAT : 510 TL ( KARGO ALICIYA AİTTİR. )

DipNot:Ürün sadece İphone 5s veya İphone 5c ile takas olacaktır.Fiyat farkı vs pm yoluyla bildiriniz.
    PM ile sorularınızı ve fiyat teklifinizi gönderebilirsiniz.

Cihaz Özellikleri Detaylı Bilgi vs ;

https://support.microsoft.com/en-us/help/4340298/support-options-for-nokia-lumia-and-feature-phone-devices

Technopatyoutube
    Nokia Lumia 735 İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=JN3oEWAxcdc

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cimeria -- 26 Ekim 2015; 19:58:03 >

• dostum o fiyata zor satarsın hele ki 550 modeli geldi ama 350 - 400 tl fiyatı anca alıcı bulur hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 7 Kasım 2015; 16:45:41 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.