Şimdi Ara

Windows Store uygulama sayısı 669 000 oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows Store uygulama sayısı 669 000 oldu


     

    Windows 10 ile birlikte yeni bir döneme kapılarını açan ve tüm cihazlar için evrensel bir uygulama mağazası haline gelen Windows Store, bünyesindeki uygulama sayısını da hızla artırıyor. 




    Yapılan açıklamaya göre masaüstü cihazlar, tabletler ve telefonlar için uygulamalar barındıran mağazadaki toplam uygulama sayısı 669 000 oldu. Bu rakam Ocak 2014 tarihinden bu yana yüzde 67 artışa işaret ediyor. Windows 10 mobil sürümü henüz Insider programı kapsamında olduğu için şimdilik tam manasıyla akıllı telefon uygulamaları mağazaya yerleşmiş değil. Ayrıca Windows Phone uygulamaları da ayrı bir platformda sergileniyor. Bu bakımdan Windows 10 mobil sürümün kullanıma sunulması ile birlikte olması gereken toplam sayı belli olacak. 




    Hali hazırda App Store mağazasında uygulama sayısı 1.5 milyon iken, Google Play mağazasında bu rakam 1.6 milyon civarında. Bunlar sadece tablet ve telefon için rakamlar. Windows Store ise tüm cihazları kapsadığı için mobil tarafta kesin bir rakama ulaşmak mümkün olmayabilir ancak halen Microsoft'un müzmin sıkıntısı olan uygulama eksikliği kapatılmış değil.  

     

     







  • Google play deki 1.6 milyon uygulamanın 1 milyonu sahte uygulama zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğunluğu beta ise işe yaramaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaüstü mağazasında 1000 uygulama olsun: Yeter ki bunlar masaüstüne yönelik olsun.
    Telefon uygulamaları masaüstüne yakışmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daima İleri -- 29 Eylül 2015; 10:35:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 kurduktan sonra aplikasyon falan ne varsa sildim adminisrator olarak oturum açtım store falan kalmadı gereksiz o kadar şey yükleniyor windows kurarken sorsana bu sana lazım mı diye cortana falan ne varsa sildim kişisel bilgi hırsılığı resmen arkaplanda gereksiz o kadar uygulama var geri bildirim falan herşeyi kapattım uygulamarın bulunduğu dosyalardaki bütün yetkiyi elime aldım sildim hepsini ne store açılıyor ne başlat ama win 8 den alıştım artık başlat falan kullanmıyorum masa üstüne programlar ve oyunlar diye 2 tane klasör açtım her işimi oradan görüyorum tek artısı bu oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GunslingeR085

    Google play deki 1.6 milyon uygulamanın 1 milyonu sahte uygulama zaten.


    Bu istatistiğe nasıl ulaştın?
  • Retrica ve instegrammıdır nedir o yoksa çöp bizim millet için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfn1907

    Retrica ve instegrammıdır nedir o yoksa çöp bizim millet için

    Valla Retricayı bilmem ama İnstagramın kralı var, 6tag. Kim görse niye bizde yok diye iç geçiriyor, tek eksiği video olayı.
  • Onemli olanne kadar cok olmasi degil ne kadar iyi çalışması ingstagram en son hala betaydi suan ne bilmiyirum düşünün artik...
  • Htc 8x kullandığım zaman uygulama sayısı çok azdı. İşe yarar uygulamalar da ücretliydi. Kullanıcı sayısı az olduğundan geliştiriciler reklam üzerinden para kazanamıyordu. Bu yüzden uygulamaları ücretli yapıyorlardı. Kullanıcı sayısı az olduğundan android veya IOS kadar geliştiricilerin ilgisini çeken bir isletim sistemi değil. Mesela samsung Tizen işletim sistemli telefonlarını alt segmentte uygun fiyatlı olarak satıyor. Çünkü amaç kullanıcı toplamak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Phone ve samsung pişmanlıktır (note serisi hariç).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence uygulama sayısı bir şey ifade etmiyor kalitesi önemli kullandığımız en fazla 20 30 uygulama zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama sayısı önemli değil önemli olan gerekli olan kaçtane uygulama olduğu çoğu zaten çalışmıyor. Bana göre Android de çalışmayan uygulamalar wp de çalışsa çok iyi olabilir önce onları eklemesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.