Hocam biraz önde fotoğraf çekerken vizorde büyük bir tüy farkettim.Öyle toz felan değil yani.Fotoğrafta görünmüyor ancak fotoğrafı çekerken görünüyor.Vizöre üfledim felan ama hala aynı.Uzaktanda görünmüyor.Vizörün önündemi nerene bu şey alamadım yaa.
Objektifi çıkarttım ve vizörün o tarafa baktım kocaman tüy.Nerden girmiş aklım almıyor.Nasıl çıkaracağım şimdi ben onu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rb.atasoy -- 27 Ocak 2007; 13:05:43 >
Hocam biraz önde fotoğraf çekerken vizorde büyük bir tüy farkettim.Öyle toz felan değil yani.Fotoğrafta görünmüyor ancak fotoğrafı çekerken görünüyor.Vizöre üfledim felan ama hala aynı.Uzaktanda görünmüyor.Vizörün önündemi nerene bu şey alamadım yaa.
Objektifi çıkarttım ve vizörün o tarafa baktım kocaman tüy.Nerden girmiş aklım almıyor.Nasıl çıkaracağım şimdi ben onu?
Objektifi tak ve hiç uğraşma içine üflemeye çalışma hiç bişey yapma, canon servisine götür, eğer imkanın yoksa, hiç uğraşma. Sensörün alt kısmında yapışkan bant gibi bişey olması lazım şanslıysan oraya düşer ve yapışır. puvar falan olmadan yaparsan daha beter daha çok toz sokabilirsin alete, sabret biraz dursun olmazsa servise götür.
güzel güzel yaratıcı olmuş :) üflerken aynaya falan tükürmede :D başka bir arkadaşımız toz görünce selpakla alayım üfleyeyim derken heryeri iz yptım diyordu korktum ondan dedim dokunma :D
Aslına bakarsan benim objektif biraz parmak izi oldu.Allahtan uv aldım da elleyemiyorum artık
Şimdi arkaya harita yerine saat yerleşmeyi denedim zamanı satın alamazsınız gibisinden.Uzun sürede pozlicaktım.Ama bitürlü bunun gibi olmadı.Yapamadım.