bugiboy, 5d mi aldın, gg de gezinirken gördüm, hayırlı olsun.
24-105 satarsam seni arayacağım...şimdilik vazgeçtim
5d yarın akşam elimde olacak bi aksilik olmazsa ise bi süre 50mm ile takılıp sonra main zoom arayışlarına girmek istiyorum, aklında olsun satmayı düşünürsen ses et mutlaka..
quote:
Orjinalden alıntı: sepulturgay
bugiboy 5D aldımı ki??
yarın akşam eklerim bi kaç foto, çaktırtmadan bakarsın exif bilgilerine
buarada sana 400d satayım mı ? nikon forumda ki arkadaşlarına hava atarsın bugiboyun bodysi bende bende onun gibi fotoğraflar çekebilicem diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugiboy -- 14 Ekim 2008; 15:32:35 >
Orjinalden alıntı: bugiboy yarın akşam eklerim bi kaç foto, çaktırtmadan bakarsın exif bilgilerine
buarada sana 400d satayım mı ? nikon forumda ki arkadaşlarına hava atarsın bugiboyun bodysi bende bende onun gibi fotoğraflar çekebilicem diye
havanı yesinler bir FF makina aldı ya, havasından geçilmez artık... bundan sonra FX body ler ile cekilen fotolar senin göz zevkini de bozarlar,bence sen artık bu foruma da takılma,git kendine yeni bir forum kur 400d imiş... pabucumun 400d si
şaka bir yana kanka yeni beşde'n hayırlı olsun, güle güle kullan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 14 Ekim 2008; 16:11:43 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chryin -- 14 Ekim 2008; 16:55:16 >
Canon EOS 40D · Canon BG-E2N Battery Grip · Canon EF 50 mm f/1.8 II · Canon Speedlite 430EX II · Tamron 17-50 mm f/2.8 · Slik Pro 340DX · KATA DC-445 · Phottix Wireless Flash Trigger flickr · fotokritik
Orjinalden alıntı: bugiboy yarın akşam eklerim bi kaç foto, çaktırtmadan bakarsın exif bilgilerine
havanı yesinler bir FF makina aldı ya, havasından geçilmez artık... bundan sonra FX body ler ile cekilen fotolar senin göz zevkini de bozarlar,bence sen artık bu foruma da takılma,git kendine yeni bir forum kur 400d imiş... pabucumun 400d si
şaka bir yana kanka yeni beşde'n hayırlı olsun, güle güle kullan
çok saolasın ganqa, darısı inş hepinizin başına, çok daha iyileri :)
birde böyle yapma, 5d almış olabilirim ff olabilir body ama ben yine sizden birisiyim bende sizin gibi bir insanım yani lütfen beni bu tarz şeylerle yüceltmeye kalkmayın darılırım. beni sanatımla yüceltin
mucuks
quote:
Orjinalden alıntı: fearlessboy
vay 5Dmizde oluyor hayırlısı sigma 24-70 HSM ne zaman çıkacak yada öylebir lens çıkack mı?
saolasın fear :) 24-70 hsm var bildiğim kadarıyla ? makrodan sonra çıktı 2. versiyon olarak 5d için en kötü ihtimalle onu düşünüyorum (hsm yi bulabilirsem, olmazsa makrosu) main zoom olarak bi süre idareten falan ama bakalım :)
quote:
Orjinalden alıntı: Chryin
Ohoo bugiii hacı hayırlı olsun 5D
eyw hasanım, saolasın darısı hatta daha iyisi başınıza inş :)
Merhabalar... Hayırlı olsun... 2. el aldınız galiba fiyatını öğrenebilir miyim? (yazıldıysa göremedim)... Ben de "EOS 5D ve BG-E4" ü satmayı düşünüyorum... Toplamda kaç kare çekilmiş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 14 Ekim 2008; 17:42:19 >
2. el aldığım tek lens olan 50mm f1.4 lensi size satabilirim.
göreleli teklifin şimdi değil sonra olsa değerlendirirdim, ama malesef nakit para lazım olduğu için satıp parayı kullanıcam daha sonra alacağım 50 1.4 ü , zaten henuz satamadım da beklemedeyim..
teşekkürler
çok teşekkür ederim, 2000ytl 12 taksitle gg üzerinden aldım. şuanda piyasanın durumunuda göz önüne alırsak fena sayılmaz sanırım :) perde sayısı 2000 civarıymış, gelince gerçek rakamı öğrenicem, sıfır kadar temiz ve kusursuz olduğu söylendi ama bakalım artık.. satıcıyla telefonda da görüştüm güzel bi insan extra bir şey çıkacağını sanmıyorum kutudan ama yinede özenle incelemekte fayda var
Pekala, hem tanışmış oluruz.. acele satılık değil zaten...
hüseyin
quote:
Orjinalden alıntı: graphtec
quote:
Orjinalden alıntı: gorele2000
göreleli teklifin şimdi değil sonra olsa değerlendirirdim, ama malesef nakit para lazım olduğu için satıp parayı kullanıcam daha sonra alacağım 50 1.4 ü , zaten henuz satamadım da beklemedeyim..
teşekkürler