bu tarz bir şeyle çok uğraştım ama iki fotoğraf arasında ki estetik geçişi bir türlü sağlıyamadım. renk farkı ışık farkı gibi etkenler nedeniyle sağlıklı bir sonuç alamadım. daha önce benzeri bir çalışma yapan olduysa yol gösterirse sevinirim zira ileride de benzeri bir şeyler denemek isterim :)
"Color tone" kısmı ile oynasaydım daha iyi olabilirdi. 18-55'in performansını göstermek için bir portre fotoğrafı çekmiştim ama o fotoğraf özel olduğundan yükleyemiyorum maalesef.
Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case Planladıklarım: Sigma 10mm f/2.8 EX DC HSM Diagonal Fisheye / Canon Speedlite 430EX II / Sennheiser HD-215 Her zaman online olamayabilir. Engelli kullanıcılar: MaSSive
bu tarz bir şeyle çok uğraştım ama iki fotoğraf arasında ki estetik geçişi bir türlü sağlıyamadım. renk farkı ışık farkı gibi etkenler nedeniyle sağlıklı bir sonuç alamadım. daha önce benzeri bir çalışma yapan olduysa yol gösterirse sevinirim zira ileride de benzeri bir şeyler denemek isterim :)
hocam o gün bana anlattığın foto bumuydu?? değişik olmuş
ya benim göz hala şiş, gerçi geçti gibi ama olsun hala biraz şişlik var, o günden beri makinayı elime alamıyorum.. 2-3 sayfa oldu hala foto koyamadım
ağrısı, şişliği 1-2 güne kadar geçerse en kısa zamanda güzel fotolar çekmeye çalışacağım