Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: @@ Canon DSLR İnceleme ve Payla�ım Merkezi @@

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: @@ Canon DSLR İnceleme ve PaylaÅ�ım Merkezi @@ Sayfa: <<   < önceki  144 145 [146] 147 148 149 150 151 152 153   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Spyda

23 Temmuz 2008; 13:42:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ya birakin bu IS olayi yaw

kendinize biraz guvenin ya.....nedir bu IS VR olayi....Eskiden VR mi vardi ???? ha ????

Silkelenin yaw ...

Unutmayin bizim PluttoBaba 2er kare ceker hep .... En kotu ihtimalle oyle yapin...1 tanesi mutlaka ii cikar :)

IS ve VRye vereceginiz paralara yazik

ki 18-55 te ISe hic ihtiyac duymazsiniz 200mm olunca tamam gerekli ama 55mmde guldurmeyin lutfen ya :)

PENTAX K10D
PENTAX 18-55 SMC DA AL II
Revuenon 200mm f3.5

For Mother RUSSIA !!!!
Father Torque

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 13:57:18 

18-55 IS'yi sadece IS yüzünden düşünmek bence de gereksiz. Ancak bu yeni kit lens eski 18-55'e göre optik olarak çok daha kaliteli ve daha keskin. 18mm haricinde geometrik bozulmalar yok denecek kadar az, mor saçaklanmalar aynı odak aralığındaki birçok L serisi lense göre daha iyi denebilir (17-40'ı ayrı tutarsak geniş açı L serisi lenslerin mor saçaklanmalarda ne kadar kötü oldukları malum). f/5.6 değerinde gösterdiği muhteşem keskinliği de unutmayalım tabii. Bence tek kötü yanı malzeme yapısı, elle odaklamanın zorluğu, ön mercek döndüğü için polariz filtre kullanımındaki zorluklar ve kontrastın (bazen de renk zenginliğinin) düşük kalması. IS ancak bunlardan sonra gelen oldukça hoş bir özellik.

EOS 40D + EF 50 f/1.8 II + EFS 18-55 f/3.5-5.6 IS + EF 70-200 f/4 L IS USM + Lowepro Nova 4 AW
graphtec

23 Temmuz 2008; 14:03:06 

quote:

Orjinalden alıntı: Spyda

ya birakin bu IS olayi yaw

kendinize biraz guvenin ya.....nedir bu IS VR olayi....Eskiden VR mi vardi ???? ha ????

Silkelenin yaw ...

Unutmayin bizim PluttoBaba 2er kare ceker hep .... En kotu ihtimalle oyle yapin...1 tanesi mutlaka ii cikar :)

IS ve VRye vereceginiz paralara yazik

ki 18-55 te ISe hic ihtiyac duymazsiniz 200mm olunca tamam gerekli ama 55mmde guldurmeyin lutfen ya :)

Alex sakin

Canon 40D * 85mm f/1.8 L USM
photographer86

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 14:05:36 

18-55 IS modelini sadece IS özelliği var diye düşünmüyorum tabiki, her yönden daha üstünmüş. Kullananlar gayet memnun. Ve aralık olarak benim fotoğraf tarzıma uyuyor. Az ışıklı ortamlarda IS'ın de baya bi katkısı var ama yani bu bi gerçek. Gidip alıcam bi ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photographer86 -- 23 Temmuz 2008; 14:06:49 >

| Canon EOS 400D | Sigma 70-300mm F/4-5.6 APO | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 | Canon BG-E3 Battery Grip |
|Toshiba 2gb Compact Flash Card | Hama-Star 56 Tripod | Lowepro-Fastpack 250 Bag |

>>My Photographs<<

>>APPLE 8 gb iPod Touch & İpod Shuffle User <<

Katze

23 Temmuz 2008; 14:10:33 

Bence 50mm al olayı kapat.

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
My photographs: http://llovegood.deviantart.com
Spyda

23 Temmuz 2008; 14:18:56 

Katze 50mm portre cekenler icin guzel hos bir ozellik ama yeni baslayanlar icin 18-55 de iyi gider.

IS almak isteyenlere simdiden hayirli olsun.Umarim daha sonra verdiginiz paralar hakkiyla cikartirsiniz.Bu para acidan degil alacaginiz zevk acisindan vurguluyorum.

Serkan abi inan ben sakinim sadece bir anda herkesin IS lenslere yonemlesi bence garip bir olay. 1 kisi IS alacagim deyinca baskalarin da ayni sekilde horraaa dercesine saldirmasi bence mantiksiz. ama madem istek var , engelleyen de yok...

Umarim daha sonra pisman olmazsiniz.

Morluk olayina gelince evet o olan bir handikap ve bazen kacinilmiyor.Madem ISte morluklar yok... o zaman onu alin ama ben olsam vermezdim o kadar parayi. Eski lens ile devam ederdim verecegim para ile ya APO yada 50mm alirdim.
Ama karar sizin ben sadece gorusumu sizlere paylastim..

Simdiden GULE GULE ESKITIN !!!

PENTAX K10D
Revuenon 200mm f3.5

For Mother RUSSIA !!!!
graphtec

23 Temmuz 2008; 14:25:16 

Alex sakin

senin gövde de SR var ne de olsa rahatsın
boşver millet ne alırsa alsın herkes yorumunu yapar
iş alacak kişiye kalır kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor zaten

Canon 40D * 85mm f/1.8 L USM
photographer86

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 14:28:04 

quote:

Spyda

Serkan abi inan ben sakinim sadece bir anda herkesin IS lenslere yonemlesi bence garip bir olay. 1 kisi IS alacagim deyinca baskalarin da ayni sekilde horraaa dercesine saldirmasi bence mantiksiz. ama madem istek var , engelleyen de yok...

Başkalarının demene gerek yoktu, sadece ben alacağımı söledim Herkes senin gibi titretmeden çekemiyor napalım

| Canon EOS 400D | Sigma 70-300mm F/4-5.6 APO | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 | Canon BG-E3 Battery Grip |
|Toshiba 2gb Compact Flash Card | Hama-Star 56 Tripod | Lowepro-Fastpack 250 Bag |

>>My Photographs<<

>>APPLE 8 gb iPod Touch & İpod Shuffle User <<

Katze

23 Temmuz 2008; 14:31:49 

18-55 (normal) o kadar kötü bir lens değil aslında. Gece çekimlerinde Nikkor ve Pentax'ın gerisinde olduğu doğrudur ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 23 Temmuz 2008; 14:32:09 >

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
My photographs: http://llovegood.deviantart.com
Spyda

23 Temmuz 2008; 14:34:24 

quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

quote:

Spyda

Başkalarının demene gerek yoktu, sadece ben alacağımı söledim Herkes senin gibi titretmeden çekemiyor napalım

Hayir abicim ben senin kararina saygi duyarim.Inan herkes ayni degil ve benim body'de SR olmasi guzel ama cok faydali olduguna sadece cok kotu isik sartlarinda olduguna inaniyorum.Ruzgarda cekimler yine kotu cikiyor.

Kardesim GULE GULE ESKIT !!! umarim bizde o lensin tadina bakariz ;) ne de olsa eski CANONcuyum :)

PENTAX K10D
Revuenon 200mm f3.5

For Mother RUSSIA !!!!
Father Torque

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 14:40:24 

quote:

Orjinalden alıntı: Spyda

Morluk olayina gelince evet o olan bir handikap ve bazen kacinilmiyor.Madem ISte morluklar yok... o zaman onu alin

Yanlış anlaşılma olmasın diye düzelteyim hemen, 18-55 IS'de mor saçaklanma elbette var ancak aynı odak aralığındaki bir çok kaliteli lensten daha az düzeyde.

EOS 40D + EF 50 f/1.8 II + EFS 18-55 f/3.5-5.6 IS + EF 70-200 f/4 L IS USM + Lowepro Nova 4 AW
photographer86

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 14:44:21 

Sağol

</