Serkan, bak sonra geldide aramadı deme.. Hakan enson 21 gibi aradı ulaşamadık sana.. Bende yeni attım kendimi.. Güzel muhabbet vardı Nargilemde.. Tüttürdüler..
Tebrikler SERKAN İşini iyi yapanlardan birisin bende senin gibi daha iyi çekimler yapmayı isterim inşallah forumdaki arkadaşlarda böyle işler yaparak ön plana çıkarlar
Tüm dijital slr'larla uyumludur (1D ve 5D FF'leri bilemicem ama...) IS farkı yanında optiğini de yenilediklerini duymuştum tabii ne kadar doğrudur yanlış bilgi vermek istemem
Öncelikle ilginiz için çok teşekkürler.. Ancak gösterdiğim likte bir uyarı yazısı vardı, baktığımda "bu lens yalnızca 20D, 30D ve 40D'yle kullanılabilir yazıyordu.. Onu anlayamadım da o yüzden..
@asenyurt teşekkür ederim. Manzara fotoğrafının tonlamalarını sevdim. Sol üstteki kararmanın etkisi iyi olmuş. 4 hatta 5 katmanlı sayılabilecek dağ oluşumları gayet güzel. Alttaki adayı da ilk defa bu açıdan gördüm doğrusu.
o alttaki ada kemere giderken sıçan adası bazen turistlere tur yapıolar. bazende yüzerek gidilio oraya valla sıçan adası neden ismi öledir bilmem ama sıçan falanda yok :))