oradan alışveriş yapan daha önce duymamıştım. google pagerankının 0 olması biraz şüphe ile yaklaşmama sebep oldu. bhphotovideo.com 'u tavsiye eder öoğu kişi.
arkadaşlar us1photo.com hakkında bir bilgisi olan var mı?? daha önce alışveriş yapmış olan, ya da en azından adını duymuş olan fln=)
Dedigin siteyi bilmiyorum ama amerikadan alisveris icin cameraaddict 'i duydum , ben de oradan almayi dusunuyorum . hem fiyatlar da senin dedigin siteye gore daha uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admirabilis -- 26 Mayıs 2008; 14:21:39 >
arkadaşlar us1photo.com hakkında bir bilgisi olan var mı?? daha önce alışveriş yapmış olan, ya da en azından adını duymuş olan fln=)
Dedigin siteyi bilmiyorum ama amerikadan alisveris icin cameraaddict 'i duydum , ben de oradan almayi dusunuyorum . hem fiyatlar da senin dedigin siteye gore daha uygun.
bakıyorum şimdi çok teşekkürler..
şöyle bir baktım da bu sitedeki ürünlerde bir problem fln olamaz değil mi, nikon d300 var 1200dolar.. 40d 810dolar.. fiyatlar şaka gibi.. refurbished mı ne diolar onlardan fln olmasın bu sitede satılanlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozraksy -- 26 Mayıs 2008; 16:24:51 >
Arkadaşlar 400D için uygun fiyatlı hangi makro lensi tavsiye edersiniz? Şu an kit lens kullanıyorum.
Kusura bakmayın yineliyorum, ancak gözünüzden kaçtı sanırım bu güzel fotoğrafların arasında. Macro çekim için uygun bir lens almak istiyorum. Çok ileri derecede olmasına gerek yok. Ben şu lensi beğendim, ama macro için ideal midir bilemiyorum:
bildiğim kadarıyla bir çok kullanıcı tarafından tercih edilen ve ikinci el piyasası da gayet iyi olan bir lens 70-300apo.. çekilen fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla da gayet iyi ve keskin bir lens..
ABD kaynaklı ve normalin çok altında satıyormuş gibi görünen sitelere itibar etmeyin. dpr forumlarında da çıkıyor bu tür siteler ve sorup duruyorlar. Tabii ki hepsi hikaye. Alırsanız sadece bir hiç karşılığı KK borcunuz artmış olur.