Şimdi Ara

Superonline Cihaz Kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilmiyorum bu konuda ne kadar ilgilisiniz ama madem ki internet kullanıyoruz; bu bizim öncelikli olarak pc, cep telefonu, tablet kullanmamızı gerektirir diye düşünüyorum. Bu kadar köklü ve eski bir şirket olan superonline kullanıyorken sizce ttnet ile basit anlamda yarışabilmesi adına ttnet her türlü cihaz kampanyası (samsung lcd tv, samsung galaxy note 3, mac book air, iphone 5s) yaparken superonline'ında böyle kampanyalar yapması gerekmezmi. Açıkçası ben kendi adıma konuşmam gerekirse kredi kartı kullanmam ve böyle kampanyalar 24 ay taahhüt vs ile çıktığı için genelde ufak ufak aylık maaşttan bölüp ödemek daha kolayıma geliyor. Diyeceksin illa pc'mi? Tabiiki değil ama en azından şu anda bilgisayarsız kaldım en kötü pc 900-1000 tl arasında oynarken bile almak güç geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apple34 -- 26 Eylül 2015; 15:33:28 >



  • Yorum ekleyecek yokmu arkadaşlar?
  • Arkadaşlar düşünceleriniz nedir?
  • Fahis fiyat farkiyla cihaz veriyorlar, kredi cekip yeni nesil urunleri alsaniz daha ucuza gelir. Bir de cihaz kampanyali bir taahhut verirseniz ondan cayma sansiniz yok. Akil mantik disi bir ceza cikartiyorlar, Resmi Gazete ve BIMER tarafindan verilmis hukumleri bile hice sayiyorlar.

    En basit ornek, 2014 yili basinda Dsmart'li paket aldim. Paket normalde 1 sene ucretsiz sonrasinda sen parasini oduyorsun. Adamlara diyorum, aboneligimin bitmesine uc dort ay kaldi, Dsmart uyeligim zaten ayri olarak devam ediyor, bana 50mbit AKK olmayan paketi verin. Diyorlar yok olmaz 700 kusur TL ceza vereceksin. Diyorum neden? Taahhut var. Abone yaparken yaptigin paket HD giris paketi aylik ucreti 16 TL, 700 kusur TL ne? Bizde boyle. Diyorum Tuketiciyi Koruma Kanuna gore benden bes kurus para alamazsin, dene ve gor diyor.

    Kanun ise

    Tuketiciyi Koruma Kanunu Madde 52

    (4) Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması hâlinde de tüketici sözleşmeyi feshedebilir. Fesih bildiriminin kâğıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren bir yöntem belirleyemez.




  • dostum ben 2 yıl önce tablet kampanyasıyla aldım. Aldığım cihaz bozuk çıktı. Kanunen yenisini vermeleri gerekirken (sıfırı bozuk cihazın. Aldıktan sonra bozulmadı) vermediler.

    Mahkemeye verdim uğraştım. KAzandım. Gene sallamadılar. Kanunda da boşluk var ve hiç takmıyorlar. Bu tür kampanyalardan uzak dur. Hiçbir avantajı da yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.