Şimdi Ara

Humax 9505 ile bazı transponderların bulunamaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Kullandığım 7103 model kutuyu 9505 ile değiştirdim. Değiştirdikten sonra 9505 ile arama yaptığımda show tv hd trt 1 hd gibi bazı kanallar bulunamadı. Kanal listesi 21 den 24 e geciyordu ve toplam 305 kanal bulundu. 7103 u digiturk gorevlisiyle beraber tekrar taktığımızda bu kanallar bulunuyor. 9505 de sinyal seviyesi 85 kalite ise 100 gozukuyor. Digiturk calısanı frekansa ozel bir sorun olabilir veya sinyal cok yuksek olabilir dedi. Apartmanda yukseltici takılı durumda ve canak ayarı bozulsa bile seviye hep cok yuksek gozukuyor. Boyle bir durum hakkında yorumunuz var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merkezi sistem santraline bağlıysa trt ler almıyor. Çözümü lnb değişimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun lnb ise ve merkezi sistemde bunu değiştirme imkanınız yoksa 9504 te deneyin
  • Cevap için teşekkürler fakat mdu5 lnb var ve dediğim gibi 7103 cihazı icin bunları bulmada sorun yok. 9505 dede trt1 hd ve show tv hd nin olduğu transponder bulunmuyor. Mdu5 gerektiren tum trt kanalları var. Benim sormak istedigim sinyal yuksekliginden olabilir mi bu durum? Sanırım gerekli degil ama lnb cıkısında guclu bir yukseltici var. Sinyal dengeleyici denen zayıflatıcılar bu durumda ise yarayabilir mi? Birde gelen receivera ozgu bu sekilde frekansa baglı hata olabilir mi? Gelen digiturk elemanı cantasına 2-3 tane receiver atıp gelmis cihazların kutuları falan yoktu, adaptorler hangisinin diye deneyerek buldu. Bu da garip geldi biraz, receiver degisiminde kutulu yeni/yenilenmis cihazlar getirilmesi gerekmiyor muydu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantıken sıfır cihaz getirmeleri lazım ama kullanılmışta getirebiliyorlar musteri hizmetlerini aradıgınızda sıfır yeni cihaz istegini vurgulayın geldiğinde jelatini kutuyu acarken anlarsınız cihazın durumunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.