Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate'ın Hikaye Videosu Karşınızda (Türkçe Altyazılı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•       Bu sene çıkacak olan Assassin's Creed oyunu Assassin's Creed: Syndicate'ın hikaye videosu paylaşıldı. Yayınlanan videoda oyun boyunca mücadele etmemiz gerekecek olan suç örgütünün önemli üyeleri tanıtılıyor.

Ubisoft'un yayınladığı çoğu video gibi Assassin's Creed: Syndicate videosu da oldukça etkileyici. Baş hedefimiz Crawford Starrick ve Londra'nın her bir noktasını yöneten 7 farklı hedefi bu videoda görebiliyoruz. Yayınlanan videoyu aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

• 413 Request Entity Too Large

Site bir müthiş ya!5 paragraf yorum yaz ve "413 Request Entity Too Large" desin.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Heyecanlamaa, heyecanlanmaa!

• quote:

Orijinalden alıntı: naklan

413 Request Entity Too Large

Site bir müthiş ya!5 paragraf yorum yaz ve "413 Request Entity Too Large" desin.

Şu an sağlıklısı forumdan yazmak ama her seferinde foruma girmrk de sıkıyor. Yeni nesil Server error application hatası bu olsa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır beklenti , sıfır heyecan ... Seriyi 3. oyunun ortalarında bıraktım işin garip yani diğer hepsini de satın almışım dönüp başlamak bile zulüm gibi geliyor ... Neyini bekleyeyim senin .

• Evet, hepimiz assasins creed serisinden nefret ediyoruz ama video harika olmuş. İncelemeleri merak ediyorum şimdi

• Bu zamana kadar çıkmış "Assassins Creed" bütün oyunları satın aldım, oynadım bitirdim.

Call of Duty'den sonra Assassins Creed seriside benim için bitmiştir, firmanın bitireceği yok tadında bırakalım dicem ama pek bir tadı da kalmadı...
  • Bu seferde Türkçe dili koymazlarsa oyuna almayacağım .

• https://voidu.com/game/grand-theft-auto-v

gta 5 82 lira

• heyecanlandırıcı bir video, altyazı için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

https://voidu.com/game/grand-theft-auto-v

gta 5 82 lira

İyi de kardeş bura yeri mi ya

• http://store.xbox.com/tr-TR/Xbox-One/Games/Rise-of-the-Tomb-Raider/3f752cfc-0eef-45aa-9f52-a7123c5a5753

boyut:20,47gb

• Hikaye ilgi çekici duruyor atmosferde güzel ama dövüş sistemi acayip sırıtıyor

• biz ancak tr altyazılı trailerlarını izleriz. araplar dublajlı oynasın.

• Arkadaşlar yorum atamıyorum sitede niye böyle oluyor. Bir sayfa çıkıyor yazan şu;

"413 request entity too large"

• quote:

Orjinalden alıntı: naklan

413 Request Entity Too Large

Sayfayı geri gelip tekrar yükleseydin yazdıkların durmuş olurdu kardeş. Söyliyimde belki ilerde aynı şey olursa bu taktiği denersin.
  • Şu seriye biraz ara verseler çok iyi olacak her sene her sene bıktım artık zaten karakterlerde de iş yok

• sündürülmüş bi hikayeyi tekrar güzelmiş gibi göstermeye çalışıyolar. bi de londra'nın kurtarılmasını ön plana çıkarmışlar, arkadaş bu yaşanmış tarih zaten, animus tarihi değiştiremez. esas önemli olan günümüzde yaşanan olayların nereye gideceğiydi, onun da hiçbir önemi kalmadı zaten. güzelim senaryoyu ellerine yüzlerine bulaştırdılar, oyunun ruhunu da (bana göre) çekip çıkardılar. esaslı bir hikaye ve esaslı, derin kahramanlar olmadan bu oyun bence sadece renkli bir kabuk.
  • Offical Trailer ne zaman çıkar acaba ? Bilgisi olan var mı ?

• Assassin's Creed Syndicate yapım ekibiyle Londra şehir turu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.