Şimdi Ara

oxford ve gerekli diğer ingilizce hazırlık kitapları orjinal+cd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kitaplar hazırlık sınıflarında zorunlu olarak alınması gereken kitaplardır orjinal dir 350 tl ye almıştım kocaeli üniversitesideyken geçensene almıştım hersene aynı kitaplar alınır muhtemelen bütün hazırlıkta aynı kitaplar kullanılıyordur bu konuda bilgim yok

kitaplar yüzde 99 boştur hazırlık sınıfını okumadım bazı nedenlerden dolayı ama kitaplarını almıştım piyasa malınıda bulabilirsiniz onların fiyatı 150 civarında ama kitapların kalitesi kötü sayfalarının çoğu otokobi renksiz ve bazı kitapları bulmanız zor ve zatenyanında cd lerini vermiyorlar bu orjinal basımdır ptt kapıda kontrollü göndermek isterdim ama artık kapıda ödeme için fatura istiyorlar o yüzden ptt kontrollü gönderim yapabiirim kargoya veririm size ptt kargo takip nosunu veririm sizde parayı yatırırsınız tel:05414390997
     oxford ve gerekli diğer ingilizce hazırlık kitapları orjinal+cd oxford ve gerekli diğer ingilizce hazırlık kitapları orjinal+cd

• Hocam kocaeli unv de hazirlik mi okudunuz ilk verilen kitap total english elementary mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet kocaeli hazırlık okudum daha doğrusu okumadım ama kitaplarını aldım sonra oulu bırakmak zorunda kaldım hazırlık okuyacaksanız eğer bu kitapları almak zorundasınız yani daaha doğrusu benim zamanımdan önceki senedede bu kitaplar vardır değişmedi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.