Şimdi Ara

Migrostan çocuklara 5 tl bayram harçlığı ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya sadece MMM Migros ve 5M’lerde geçerlidir. Çekler; 5 TL’lik alıma kadar bisküvi, çikolata, oyuncak ve sütlerde ücretsiz alışveriş sağlayacaktır. Çeklerin kullanımı ancak Money Club Kart ile gerçekleştirilebilecektir. Çekler sadece bayramın ilk günü, 24 Eylül tarihinde dağıtılacak, fakat indirim 24 Eylül-4 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanya mağazalardaki çek adedi ile sınırlıdır. Çekler sadece 13’yaş ve altındaki çocuklara bayramın ilk günü dağıtılacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ücretsiz değil 6 tl

• Sırf bu 5 TL çekler için sırayla tüm migrosları gezen yaşını başını almış amcalar gördüm bu forumda
  • "Yoldan Suriyeli çocukları toplayıp zorla Migros'a götürdüler" diye haber çıkar 2 gün sonra.
  • Yeğen torun torba toplayıp migrosları gezecek abiler var bu forumda biliyorum.
  • ihtiyacı olmadığı halde alan insan müsveddelerinin değil gerçekten ihtiyacı olanların alması dileğiyle
  • 4 yaşında ve 8 yaşında olmak üzere üç kuzenim var burda. Alır götürürüm bayramın ilk günü. Canları ne istiyorsa alsınlar 5'er liralık. Başka bir şey isterlerse de ben tamamlarım üstünü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 bin TL lık a101 hediye çeki
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

4 yaşında ve 8 yaşında olmak üzere üç kuzenim var burda. Alır götürürüm bayramın ilk günü. Canları ne istiyorsa alsınlar 5'er liralık. Başka bir şey isterlerse de ben tamamlarım üstünü

Öyle bir söylemişsinki canları ne isterlerse alsınlar diye sanki 50tl veriyorlar. 1 çikolata alsalar 5 lira zaten. Bence üçünü birden götürme üstünü tamamlayayım derken zararlı çıkarsın.
  • El öpmeden para vermezler, müdürünkimi öpülecek yoksa kasiyerinmi acaba!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Feda olsun onlara Ayrıca 4 yaşındaki 5 liralık çikolata bile almaz. Gönlü bol veledin Ötekilerde yesinler nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

4 yaşında ve 8 yaşında olmak üzere üç kuzenim var burda. Alır götürürüm bayramın ilk günü. Canları ne istiyorsa alsınlar 5'er liralık. Başka bir şey isterlerse de ben tamamlarım üstünü

Ne gönlü genis insanlar var be...

• Aklıma nedense Şener Şen'in nikah şekeri toplama sahnesi geldi
  • suriyeli cocuklarla anlasacak olucular var olum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

teşekkürler

Ne demek, hersey tertemiz cocuklar için

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

"Yoldan Suriyeli çocukları toplayıp zorla Migros'a götürdüler" diye haber çıkar 2 gün sonra.

Aklıma gelmedi değil 2.5 a bir çikolata alıp versek kalanıda biz kullansak.... (şaka tabi yapmayın öyle bişey olm)

• quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

Çeklerin kullanımı ancak Money Club Kart ile gerçekleştirilebilecektir.

Suriyeli çocukların alma ihtimali biraz düşük.(tabi hepsinde money kart yoksa, keşke olsa sevinse cidden garibanlar..)
    Çekler ancak Money kart ile olur diyor, yani her money kart karşılığında bir çek hakkı verecekler, aynı kişi yanında 2 veya 3 çocuk götürüp tek money kartı ile almaya kalkarsa alamayacaktır, sadece bi tane alır. Haa varsa 2 3 kartı hepsine farklı çek yüklenir alır kullanır.. Farklı düşüncesi olan? Yok.! Kabul edilmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 22 Eylül 2015; 23:53:50 >

• Bizim zamanimizda yoktu boyle seyler

• Forumda şaban yıldız rolünü üstelenecek adam fazlasıyla var talan ederler orayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    Bu kampanya dan ötürü takdir ediyorum Migros u

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.