Şimdi Ara

Ora İletişim 20 İş Günü Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beşken Elektronikten aldığım servisi Ora iletişim olan tamirde olan telefonumun kurnazlık yapıp boş kutusunu 18.09.2015 de yani 20.iş günü kargoya veriyor 21.09.2015 de daha sonra da telefonu tamir edip kargoya veriyor... Cihazı N11.com üzerinden beşken elektronik ten almıştım ancak böyle firmalardan alışveriş yapmak yerine 300-500 fazla verin kafanız rahat olsun..
     Ora İletişim 20 İş Günü Oyunu Ora İletişim 20 İş Günü Oyunu Ora İletişim 20 İş Günü Oyunu







  • çakallığın böylesi maşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ama iki kargoyuda kayda aldım. Ve teknik servis beni cumartesi iş günü sayılmıyor deyip yanlış beyanatlarda bulunuyor. Bayramdan sonra Bu olaydan dolayı da hem ücret iade hemde tazminat davası açmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gelişmeleri anlatayım sorunu olan olursa faydam dokunur belki. Benim telefonum geldiği halde ben bunu istemediğim için telefonu aldığım yer olan 'beşken elektronik' mail attım. Bana konu hakkında ürünün ithalatçı firmasına bilgi verdim. Konu ile görüşüp çözmelerini istiyeceğim dediler.. Bu arada burada konumu gören n11 den de arandım. Onlara da konuyu anlattım. Bakalım bekliyoruz. Gelişmeleri anlatacağım
  • Direk sahtekarlığa giriyor bu durum. Geçmiş olsun.
    Şeytanın aklına gelmeyecek işler bunlar nasıl insanlar var hayret birşey

    Bence ilk olarak n11 e meil atıp devreye n11 sokacaktınız. sonuçta bu firmaya aracı olan o. Eğer sonuç alamazsanız direk tüketici hakem heyetinde n11 de dahil olmak üzere dosya açtırın.
    Hakkınızı alırsınız inş. 6502 sayılı kanunda tazminat hakkınızın olduğu açık ve net yazmakta. isterseniz tazminat başvurusu bile yapabilirsiniz.

    Tekrar geçmiş olsun. inşallah mahkemelere düşmeden güzellikle isteğinizi yerine getirirler kanun açık ve net! bu ülkede ticaret yapıyorsan herkes uymak zorunda.
  • isomania kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum burda durumu anlattığımdan dolayı mı nedir. Bugünkü durumu yazdıktan sona tekrar n11 tarafından arandım ve beşken elektronikle görüştüklerini onlarında servisden cevap beklediklerini, bugün gün içinde geri dönüş sağlayacaklarını belirttiler. Umarım mahkemelere kadar uzamaz konu. Çünkü bu olaydan sonra gerçekten çok sinirlendim ve resmen keriz yerine koyulduğumu hissettim. Ve bu hafta içinde çözülemezse maksimum düzeyde hakkımı arayacağım.
  • Arkadaşlar bugün beni Ora iletişim aradı dedikleri aynen şu hayır biz size önce telefonu sonra kutuları gönderdik. Bide ben suçluymuşum gibi dedikleri aynen şu siz kullanıcı olarak nasıl böyle art niyetlisiniz... bizim aklımızın ucundan bile geçmedi böyle bir şey hakkınızı tüm yasal yollardan arayabilirsiniz dedi. Bende yarın itibariyle hakkımı hakem heyetinde arayacağım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemkacar

    Arkadaşlar bugün beni Ora iletişim aradı dedikleri aynen şu hayır biz size önce telefonu sonra kutuları gönderdik. Bide ben suçluymuşum gibi dedikleri aynen şu siz kullanıcı olarak nasıl böyle art niyetlisiniz... bizim aklımızın ucundan bile geçmedi böyle bir şey hakkınızı tüm yasal yollardan arayabilirsiniz dedi. Bende yarın itibariyle hakkımı hakem heyetinde arayacağım..

    pişkinliğe bak yuh

    n11 ne diyor bu duruma? bence madem büyük firma bu şahısların mallarına aracı olmamaları gerekiyor.
    Böyle birşey olabilir mi yav !
    Peki olay onların dediği gibiyse, telefonu kutusundan önce göndermenin amacı neymiş. kutu kargoda ağırlık mı yapıyormuş böyle yapınca daha mı hızlı gidiyormuş kargo?!
    Benim bildiğim telefonu kutuya koyarsın güzelce gönderirsin telefonu veya kutuyu ayrı bir kargo ile göndermenin mantığı nedir yani?

    Arkadaş nasıl bir zekaya sahip bizim insanlarımız resmen şaşkınlık içerisindeyim. şaka gibi




  • Hanımefendi hala diyorki hayır biz size önce telefonu gönderdik sonra boş kutuları gönderdik. Oysa şöyle bi hata yapıyor 19.09.2015 cuma günü de aradım telefonunuz teknik servis de bugün çıkacak dedi. Cumartesi de aradım teknik servis de bugün çıkacak dedi.. Telefon görüşme kaydından baksınlar
  • Sen boşver bir an önce bulunduğun ilçedeki kaymakamlığa git tüketici hakem heyetine elindeki bütün evraklarla birlikte başvur orada bir dilekçe veriyorlar orada kısaca anlatıyorsun konuyu.
    Bulunduğun yerin heyetine göre en kısa sürede sonuca ulaştırmaya çalışıyorlar.

    Ama cidden merak ettim sorsanıza hanfendiye acaba telefon ile boş kutuyu ayrı ayrı kargo yapmalarının amacı neymiş???
  • Karışıklıkmış :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün şöyle olay gerçekleşti başımdan resmen kaynar sular döküldü. Bu servis ilk önce bana 32 gb olan ürünümü 16 gb olarak göndermişdi. Servisi aradım gönderin hatayı düzeltelim dediler geri gönderdim. Yukarıda anlattığım geç gönderme olayı yaşandı. Yani aylardır telefonum servislerde. Bende ücret iade istediğimi belirtince buraya da şikayet yazınca n11 beni aradı durumu izah ettim. Ancak n11 haftalardır bana yaptığı geri dönüş şu sizin telefonunuz 32 gb mış Yahu benim şikayetim o değil ki ben ücret iade istedim. Demekki ben saatlerce n11 müşteri temsilcisine boşyere laf anlattım. Keşke sizi dinleyip hemen gitseydim :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.