Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ÇİFT ÇEKİRDEKLİ NOTEBOOKLAR[1450-2650ytl fiyat aralığı]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: ÇİFT ÇEKİRDEKLİ NOTEBOOKLAR[1450-2650ytl fiyat aralığı] Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gren

16 Haziran 2007; 14:39:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bende toshiba kullanıyorum.ama sessiz ve az ısınan laptop istiyorsanız core2duo olarak acer ve dell diyorum şahsen makul fiyat olarak.

Negative

Sisteme Gözat

16 Haziran 2007; 16:36:41 

quote:

Orjinalden alıntı: gren

TÜM ALINTILARBU FORUMDAN ALINTIDIR VE 1-2 KİŞİDE GÖRÜNEN SORUNLARI YAZMADIM HİÇ.
ASUS VE HP EN FAZLA SORUN ÇIKARAN CİHAZ GÖRÜNÜMÜNDE FORUMDA .
BENDE TOSHİBA ALDIM VE ISINMA MEVCUT. NE YAPALIM YANİ ISINMIYOR MU DİYECEĞİM.TÜM TOPİCLERİ SAYFA SAYFA GEZEREK EKLEDİM O YAZILARI.
SENDE İNCELE ÖNCE

AMA ASUS ALINMAZ DEMİYORUM BURADA NE VARSA ONLARLA KARŞILAŞMA İHTİMALİ VARDIR.AMA KİMİ İÇİN BUNLARLA KARŞILAŞMA İHTİMALİ OLMAYABİLİR VEYA BU KONULAR ONUN DİKKATİNİ BİLE ÇEKMEZ O AYRI.

Hocam bu kadar sinire gerek yok yada büyük yazmaya vs insanların daha çok ilgisini çekmiyor aksine okumadan geçilir bu tip yazılar Ben okudum bana cevap yazdıgın içn tabi ve şunları söleyeyim

Senin alt alta belirttigin alıntılar gerçekten asus alcak kisileri çok yanlıs yönlendirmeni saglardı bende bu notebook u kullanan biri olarak sadece yazdıgın maddeleri degerlendirmek istedim ve dogru degerlendirdim kimseye yalan söyleme gereğim yok

En sorunlu asus ile hp demissin
Hp konusunda aklısın genelinde öyle ama Asus GENELINDE BOYLE DEGIL

Sen Asus F3JC den bahsediyor olabilirsin aa Asus F3JP konusuna bakarsan biz artık muhabbet ediyoruz, hiçbir sorun yada olumsuz durum yada soru yok o yüzden sohbet ediyoruz nerdeyse konuda artık .

Asus F3JC deki sorunların büyük kısmı sanki Asus F3JP ye mal edilmis

F3JP de şu an tek sorun klavyenin birkaç klipsinin dogru oturmayıp oynaması o da bazı partilerde oluyor olsa bile düzelmeyen birşey degil onun dısında çok performanslı olumsuz yanı olmayan 4 saat pil ile kullanabildigim bir notebook

Saygılar

CepHatti.Com
MaxiPDA.Com
CaN®

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Haziran 2007; 0:33:17 

Arkadaşlar merhaba öncelikle.

Yaklaşık bir senedir araştırıyorum piyasayı, bekle bekle yeter dedim artık :)

Şu ürün için nedersiniz?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd70299

512+ ilave ram var..

51cent

19 Haziran 2007; 12:09:46 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: unusual1

BURSADAN SELAM ARKADAŞLAR
BEN DELL 6400 TR11 ALACAĞIM TAVSİYEYE İHTİYACIM VAR.KULLANANLAR VARSA AL YADA ALMA GİBİ TAVSİYELERDE BULUNABİLİRLER Mİ ACABA?dvd problemi cıkarsa nasıl düzeltebiliriz?alırken problemli olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?ve gren aga sen hangi dizustunu aldın?

ben taksitle 2500e bu notebooku aldım
TOSHİBA A200-1BP............................................................2300YTL

Core 2 Duo T7200
2.0 GHz
667 Mhz
4MB
2048MB
DDR2
667 Mhz
160 Gb
256 Mb (2 GB sistem belleğiyle 527 MB kull.)
NVIDIA
GF7300
15.4 "
TruBrite Parlak WXGA TFT Ekran
1280*800
DVD SUPER MULTI
Kart Okuyucu
Wireless
BlueTooth
Kamera
Win Vista Premium Tr ENG
2,5 kg
4 USB - VGA - IEEE 1394 TV OUT

ben cogunlukla oyun oynamak için alıorm..bu pcnin ekran kartları hakkında pek bi bilgim yok onun için bunn ekran kartı sizce nasıl...iidr ama oyunlarda takılma olurmu...cünkü piyasadaki zor acılacak oyunları oynamak isitorm..yardımcı olursanz sevinrm

INTEL Core2 Duo E6300, 1.86 GHz----KINGSTON 2x1 GB DDR2 667 MHZ----SAPPHIRE RADEON X1650XT 256MB DDR3----SEAGATE 250 GB 7200 RPM 16 MB CACHE SATAII----PHILIPS SPD3100CC EXTERNAL DUAL DOUBLE LAYER DVD-RW----AOPEN H600B-B28 400W----MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000----SAMSUNG 19" 940BW WIDESCREEN LCD MONITOR 4MS----SUS P5B DELUXE P965 ICH8R CORE2DUO anakart
gren

19 Haziran 2007; 12:38:53 

dostum bu go7300 madem oyuna önem veriyorsun go7600 ekran kartlı bir model bak derim.gerçi bana go7300de yetiyor ama doğrusuy go7600 ekran kartlı model seçmen olacak diye düşünüyorum

quote:

Orjinalden alıntı: 51cent

quote:

quote:

BEN DELL 6400 TR11 ALACAĞIM TAVSİYEYE İHTİYACIM VAR.KULLANANLAR VARSA AL YADA ALMA GİBİ TAVSİYELERDE BULUNABİLİRLER Mİ ACABA?dvd problemi cıkarsa nasıl düzeltebiliriz?alırken problemli olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?ve gren aga sen hangi dizustunu aldın?

TOSHİBA A200-1BP............................................................2300YTL

Core 2 Duo T7200
2.0 GHz
667 Mhz
4MB
2048MB
DDR2
667 Mhz
160 Gb
NVIDIA
GF7300
15.4 "
1280*800
DVD SUPER MULTI
Kart Okuyucu
Wireless
BlueTooth
Kamera
Win Vista Premium Tr ENG
2,5 kg

ben cogunlukla oyun oynamak için alıorm..bu pcnin ekran kartları hakkında pek bi bilgim yok onun için bunn ekran kartı sizce nasıl...iidr ama oyunlarda takılma olurmu...cünkü piyasadaki zor acılacak oyunları oynamak isitorm..yardımcı olursanz sevinrm

gren

19 Haziran 2007; 12:43:26 

ben araştırarak yazdım yani kafadan sıkma bilgiler değil bunlar.
burada yazılanlar alıntı bilgiler zaten genelleme olsa kimse almasın derim heralde,genelleme yok ki burada
ama asus ve hp serileri maalesef çok sorun çıkarıyor .hp 1. asus 2. tutulan modeller arasında

her ürün sorun çıkarır ama bunların oranı yüksek

not:casper-fs gibi modeller zaten tutulan model olmadığı için başka sorunu yüksek cihazları kategoriye almadım

quote:

Orjinalden alıntı: Negative

quote:

TÜM ALINTILARBU FORUMDAN ALINTIDIR VE 1-2 KİŞİDE GÖRÜNEN SORUNLARI YAZMADIM HİÇ.
ASUS VE HP EN FAZLA SORUN ÇIKARAN CİHAZ GÖRÜNÜMÜNDE FORUMDA .
BENDE TOSHİBA ALDIM VE ISINMA MEVCUT. NE YAPALIM YANİ ISINMIYOR MU DİYECEĞİM.TÜM TOPİCLERİ SAYFA SAYFA GEZEREK EKLEDİM O YAZILARI.
SENDE İNCELE ÖNCE

AMA ASUS ALINMAZ DEMİYORUM BURADA NE VARSA ONLARLA KARŞILAŞMA İHTİMALİ VARDIR.AMA KİMİ İÇİN BUNLARLA KARŞILAŞMA İHTİMALİ OLMAYABİLİR VEYA BU KONULAR ONUN DİKKATİNİ BİLE ÇEKMEZ O AYRI.

Hocam bu kadar sinire gerek yok yada büyük yazmaya vs insanların daha çok ilgisini çekmiyor aksine okumadan geçilir bu tip yazılar Ben okudum bana cevap yazdıgın içn tabi ve şunları söleyeyim

Senin alt alta belirttigin alıntılar gerçekten asus alcak kisileri çok yanlıs yönlendirmeni saglardı bende bu notebook u kullanan biri olarak sadece yazdıgın maddeleri degerlendirmek istedim ve dogru degerlendirdim kimseye yalan söyleme gereğim yok

En sorunlu asus ile hp demissin
Hp konusunda aklısın genelinde öyle ama Asus GENELINDE BOYLE DEGIL

Sen Asus F3JC den bahsediyor olabilirsin aa Asus F3JP konusuna bakarsan biz artık muhabbet ediyoruz, hiçbir sorun yada olumsuz durum yada soru yok o yüzden sohbet ediyoruz nerdeyse konuda artık .

Asus F3JC deki sorunların büyük kısmı sanki Asus F3JP ye mal edilmis

F3JP de şu an tek sorun klavyenin birkaç klipsinin dogru oturmayıp oynaması o da bazı partilerde oluyor olsa bile düzelmeyen birşey degil onun dısında çok performanslı olumsuz yanı olmayan 4 saat pil ile kullanabildigim bir notebook

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 19 Haziran 2007; 12:45:34 >

51cent

19 Haziran 2007; 13:10:03 

quote:

dostum bu go7300 madem oyuna önem veriyorsun go7600 ekran kartlı bir model bak derim.gerçi bana go7300de yetiyor ama doğrusuy go7600 ekran kartlı model seçmen olacak diye düşünüyorum

quote:

Orjinalden alıntı: 51cent

quote:

quote:

Core 2 Duo T7200
2.0 GHz
667 Mhz
4MB
2048MB
DDR2
667 Mhz
160 Gb
NVIDIA
GF7300
15.4 "
1280*800
DVD SUPER MULTI
Kart Okuyucu
Wireless
BlueTooth
Kamera
Win Vista Premium Tr ENG
2,5 kg

tşk edermm yardm içn

INTEL Core2 Duo E6300, 1.86 GHz----KINGSTON 2x1 GB DDR2 667 MHZ----SAPPHIRE RADEON X1650XT 256MB DDR3----SEAGATE 250 GB 7200 RPM 16 MB CACHE SATAII----PHILIPS SPD3100CC EXTERNAL DUAL DOUBLE LAYER DVD-RW----AOPEN H600B-B28 400W----MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000----SAMSUNG 19" 940BW WIDESCREEN LCD MONITOR 4MS----SUS P5B DELUXE P965 ICH8R CORE2DUO anakart
mga93

19 Haziran 2007; 13:29:15 

Arkadaşlar bende fujitsu amilo T5500 çift çekirdekli var ama

internette çalışır halde iken pilini söktüm ve taktığımda birdaha acamadım...

recover cd ile denedim yine olmadı BOS 0 diye yazıryor.
Hiçbir güvenlik modda başlamıyor.Hardiski tamamen boş görüyor...
Pm atarsanız sevinirimmm

N93______N93
BETERCANBAZ
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Haziran 2007; 11:59:08 

Merhaba;

Tüm notebooklar ile ilgili fiyat ve özellik bilgilerine aşağıdaki link' ten ulaşabilirsiniz.

http://www.aktaselektronik.com/main/sub_categories.asp?cat_ID=47

İyi günler.
omarcinar

21 Haziran 2007; 19:45:39 

arkadaslar notebook alcam ama karar veremedim iki tane arasında fujıtsu hb ye göre 48 ytl daha ucuz ve ekran kartı daha ii ama hb den vazgecme diyenler var ne yapcam bi yardım ederseniz sevinirim özellikleri burda:

HB

Karakteristik HP GF758EA DUO T2350 1GB 120GB
CPU Cinsi - HIZI Intel® Pentium® CoreDuo T2350 1.86 GHz 2 MB önbellek
Ekran Boyu(Inch) 14,1
Ekran Tipi WXGA HD Parlak Ekran (1.280 x 800)
Ekran Kartı Nvidia Geforce Go 7200 128 MB Turbo Cache PCI Express
Bellek(MB) 1 GB (2X512 MB)
Bellek Tipi DDR2 667 MHz , max. 2GB
Floppy YOK
Sabit Disk 120 GB 5400 rpm SATA
Optik Sürücü DVD +/- RW SM LS
Faks-modem 56K
Ses 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik Altec Lansing® hoparl