aziz dostlar şöyle tane tane fakir gibi toy ve çaylaklarında anlayacağı şekilde smart movie (çalıştırması ,app dosyasının crack'i, converter'ı) ve cepte ezan(viq versiyonu,ayrıntılı ayarları..) konularını babası hayrına bii yiğit anadolu evladı anlatsada (çünkü formda net çözüme kavuşmamış konulardandır bunlar..)cepten divx seyretsek ve bii güzel ezan dinlesek diyorum..tabiki p800 için
Özel rica: benim smart movie kodum(27606)şimdiden şok şok sağolun
Evet öncelikle konumuz 2 tane ve sıradan dilimiz döndüğünce anlatmaya çalışalım ..
1.Konu, Divx seyretmek için, öncelikle sis dosyayı teleofnuna kur, daha sonra app dosyasını teleofna ışınla, imzamdaki siteden temin edebilecegim P800 Programlardaki Qfile Manager kurulu olması gerekiyor, onu çalıştır ve Find ( Ara ) seçenegini kullanarak, attıgın dosyayı arat, biryerde buluyor, onu seçeneklerden , "KES" yap, ve daha sonra d:/system/apps/smartmovie ( sanırım böyleydi ) bu dizine "YAPIŞTIR" diyerek at, üzerine yazılsın mı diyecek, evet de ve cracklenmiş haldedir programın ...
Şimdi program cracklendikten sonra, menü de "Unlock Conventer" sekmesi çıkacak, Help ' in üstünde falan.. Ona bas ve PC ye kurdugun conventer ' den requist kodunu oraya yaz ve tamam a bas, sana yeni bir key üretecek, onu, PC deki o crackleme alanına gir, tamamdır, PC conventer ' imizda crackli ..
Bundan sonra artık filmleri çevir, P800 üne at izle ...
2.Konu ise, sitemden yine Kuran programını çek .. Series Uiq - Programlarda .. Program ayarları için, nokia bölümünde ezan programı diye bir başlık var eski, sayfalarda bulursun ilerledikçe, yada arama özelliğini kullanaran o konuyu bul, orada tüm şehirlerin ayarları verildi, onları programdan gir .. Okey ' le , o da tamamdır ..
Saygılar, Sevgiler ...
benim biricik dostum .. sen ilgilendikten sonra ben bu ayarları yapsam ne yapmasam ne?
çok teşekkür ederim.inşaallah becerebilirim.dua ette elime yüzüme bulaştırmiyim. sevgiler dostum
ezan konusu garibime gitti.Hiç duymamıştım. namaz vaktinde ezan mı okunuyor? Hangi program bu yaw? ayrıca divx izlemenin en kolay yolu betaplayer kullanmaktır bence.. Ama smartmovie yi hiç kullanmadım..
ezan programı namaz vakitlerinde ezan okuyor.. istanbul izmir. ankara bile var hersehire göre kendin ayarlayabiliyorsun.. istersen mekke ezanı istersen normal ezan okuyor.... tavsiye ederim.. almoezan diye geçiyor..www.mobiletechtr.com adresinde var...
quote:
Orjinalden alıntı: mirza
benim biricik dostum .. sen ilgilendikten sonra ben bu ayarları yapsam ne yapmasam ne?
çok teşekkür ederim.inşaallah becerebilirim.dua ette elime yüzüme bulaştırmiyim. sevgiler dostum
Becereceksin canım, neden beceremeyesin ...
ya iyi de bu series 60 içinmiş. ben smartphone versiyonunu sormuştum. ayrıca içinden İstanbul ve Ankara için ayarlar çıktı. Ben yeryüzündeki bütün dinlerin kutsal şehri Malatya'da yaşamımı sürdürüyorum.Hiç şansım yok mu?