Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S2'nin Türkiye satışı başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Tab S2'nin Türkiye satışı başladı 

     

    Samsung'un geçtiğimiz aylarda resmiyet kazandırdığı Galaxy Tab S2 tableti kısa bir süre önce ülkemizde de satılmaya başlandı. Galaxy Tab S2'yi diğerlerinden ayıran en büyük özelliği ise dünyanın en ince tableti sıfatına sahip olması.

     

    Yalnızca 5.6mm kalınlığında olan tabletin hem 8" hem de 9.7"lik versiyonu bulunuyor. AMOLED ekranda 2048 × 1536 çözünürlük,  4 çekirdek 1.9 GHz, 4 adet çekirdek 1.3 GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli yongaseti, 3GB RAM, 32GB/64GB artırılabilir kapasite, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, Android 5.0 işletim sistemi, parmak izi okuyucu, WiFi, Bluetooth 4.1 iki modelin ortak olarak sunduğu özellikler. Bunun dışında Galaxy Tab S2 9.7 (392 gram) inçlik modelde 5870mAh gücünde bir batarya, 8 inçlik modelde(272 gram) ise 4000mAh gücünde bir batarya bulunuyor.

     

    Tabletler siyah,beyaz ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip. Ülkemiz için fiyatlandırmalara gelecek olursak  

    8 inçlik versiyonda 1.299 TL, 9,7 inçlik versiyonda 1.499 TL ve 4G destekli 9,7 inçlik versiyonda ise 1.699 TL fiyat etiketi yer alıyor.

     

    Samsung Galaxy Tab S2'nin Türkiye satışı başladı 







  • vay arkadaş ya ülke nereye gidiyor. Yeni versiyon dünyanın her yerinde eskisinin çıkış fiyatına alınırken bizde %50 zamlı çıkıyor. Gerçekten alım gücümüz çok düştü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 18 Eylül 2015; 23:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne ya çok pahalı

  • buna bu parayı vereceğime ipad alırım

  • samsung bu fiyatlarla türkiye de bu tableti satamaz. İnsanlar samsung tabletleri iPad le arasında ciddi fiyat farkı olduğu için tercih ediyordu şimdi o avantajı kalkmış. Dünyanın en ince, en hızlı, en iyi ekranlı tabletini de yapsan içinde android olduktan sonra iPad kalitesini yakalayamazsın bu fiyata millet air , air2 alır

  • Çüş, oha, bu fiyata tablet mi alınır lan, sarhoşsun samsung evine git

  • Bu fiyatlara ipad varken cok zor telefonda bircok sey soyleyebiliriz ama apple tablette cok iyi umarim surface gibi tabletler yayginlasir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İPad varken tüm android Tabletler Çöp dür Açık ve Net....

  • Dolar yüzünden fiyatlara bak. Samsung olarak konuşmuyorum, tüm markalar bunu anlayacaklar ama dolar yükseldi diye aynı kâr marjını koyup eski kazandıkları şekilde para kazanabileceklerini zannediyorlar fakat satılmayıp ellerinde kaldığı zaman o tabletlerin fiyatlarını göreceğim ben.

    Zira fiyatlar uçmuş ve bu fiyatlara kimse bu tabletleri almaz. 500-600 liralara ne tabletler var. Bu fiyata bir tablet+ bir de notebook alınır.

    Bakalım bu uyuyan firmalar bunu ne zaman anlayacaklar...

  • Apple yelpazesinde ipad air 2 ve mini 4 varken; bunlara gerçekten para verilmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperfriendly -- 19 Eylül 2015; 2:14:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad mini 3 te batarya 6471mah
    mini 4 te 5124mah
    tab s2 de 4000mah
  • O PARAYA valla ipat air2 alınıyo yapma samsung

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    Dolar yüzünden fiyatlara bak. Samsung olarak konuşmuyorum, tüm markalar bunu anlayacaklar ama dolar yükseldi diye aynı kâr marjını koyup eski kazandıkları şekilde para kazanabileceklerini zannediyorlar fakat satılmayıp ellerinde kaldığı zaman o tabletlerin fiyatlarını göreceğim ben.

    Zira fiyatlar uçmuş ve bu fiyatlara kimse bu tabletleri almaz. 500-600 liralara ne tabletler var. Bu fiyata bir tablet+ bir de notebook alınır.

    Bakalım bu uyuyan firmalar bunu ne zaman anlayacaklar...

    Hiçbir zaman anlamayacaklar zira biz parası olmamasına rağmen Apple kuyruğuna girip son nesil iPhone alıyoruz.(en pahalısı olduğu için söyledim özel bi sebebi yok, yanlış anlaşılmasın lütfen) Bütçemize göre hareket etmek varken büyük çoğunluğumuz iş adamı olduğumuzdan son nesil telefonu sadece facebook, whatsapp ve özçekim için kullanıyoruz. Birçok özelliği kullanma kılavuzunu okumadığımız için bilmiyoruz, kendimiz bulunca da yeni kıtalar keşfetmiş gibi mutlu oluyoruz ve o kadar zenginiz ki aynı performans veren farklı ve ucuz bir marka varken inatla bu üreticileri zengin etmek istiyoruz. Yani mantık ben hep en iyisini hak ediyorum. Elbette her insan en güzelini hak ediyor zira hepimiz ayrı ayrı çok değerliyiz ama kaçırdığımız bi nokta var ki biz kendimize verdiğimiz değeri gelir durumumuz içerisinde hangisi bizim için en iyisi olur noktasında vermiyoruz zira görüyor özeniyoruz. Yani azizim sizin orayı bilmem ama burada herkes özeniyor. O nedenle bu firmalara birşey olmaz olan üzülerek söylüyorum ki belirtmiş olduğum kesime olur. Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBB76B0A9 -- 19 Eylül 2015; 8:33:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yav bu air 2 alınır diyen kafaları anlamıyorum adam neyi android işletim sistemini seviyosa bunu iosu sevşyosa onu alır onda yapılan her şey bundada yapılıyor işlemcisi rami falan da güzel batarya hariç güzel cihaz.üstelik bunda kod da yazabilirsiniz android pc ye ios dan daha çok benziyor.

  • Samsung tablet alınmaz. Güncelleme vermiyorlar. Şarjı dayanmıyor. Gereksiz pahalı. İkinci ele düştüğünde yarı fiyatına anca satarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy Tab Pro 8.4 modelini aldim Android surumune hicbir guncelleme gelmedi! Baska ulkelere gelse Odin ile yukleyecegim ama onlara da GELMEDI !

    Samsung tabletlerde guncelleme destegi vermez mevcut Android surumu neyse onla kalir !

  • Bataryası çok düşük ve pahalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar toplanır o fiyata

  • quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    yav bu air 2 alınır diyen kafaları anlamıyorum adam neyi android işletim sistemini seviyosa bunu iosu sevşyosa onu alır onda yapılan her şey bundada yapılıyor işlemcisi rami falan da güzel batarya hariç güzel cihaz.üstelik bunda kod da yazabilirsiniz android pc ye ios dan daha çok benziyor.


    iPad de yapılan herşey bunda da yapılır diyorsanız hiç android tablet kullanmadınız herhalde.

  • Çözünürlük düşmüş. Ekran 4:3 olmuş. Batarya küçülmüş. Arka kamera flaşı kaldırılmış. Makine ileri değil resmen geriye gitmiş. Üstelik fiyatı tabs serisinden pahalı olursa saçma sapan bir cihaz olur. Sırf kasayı metal yapacaz diye bu kadar özellik kırpılırmı. Saçmalık...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.