Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.266
Cevap
57
Favori
230.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim pilde bu durumda.Şarjdan çıkarır çıkarmaz 99'a düşüyor..Test modeli konusu patladığında kontrol etmiştim cihaz test modeli değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equexks

ben 5" kullanıyorum bende yok ama versiyona nereden bakılıyo bulamadım gelen güncellemeleri yapmıştım ama gelmediyse bilemem

Ayarlar>Hakkında kısmına tıklayarak yazılım bilgisini öğrenebilirsiniz.benim telefon yazılım bilgisi fotoğraf ekledim oradan bakarak inceleyebilirsiniz
    https://store.donanimhaber.com/eb/2e/56/eb2e5620bdcc4061628d752253300989.jpg
     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]

• millercoholic kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için tesekkur ederim.
  • benim batarya normal gibi ya %100 den 99'a sadece ekran açık olunca 25-30 dakkada düşüyor. şans işi mi anlamadım valla
  • Bu şarjdan çekince %99a düşme olayı bende de oluyor son zamanlarda. Sanırım güncellemeden sonra oldu. İlk zamanlarda yoktu. Ya da lipo pil teknolojisinin bize şakası : )
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bunu biliyordum öteki arkadaş v12 li bisey yazınca başka bisey daha var sandım ayni bu durumda bizim sürümlerimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam hocam bunu biliyordum öteki arkadaş v12 li bisey yazınca başka bisey daha var sandım ayni bu durumda bizim sürümlerimiz

Siz de ayni hatayı aliyor musunuz? Size zahmet bakabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: teknofone

Yorfa 1, belki iyi niyetinden test model konularını silelim mesajlarını düzenleyelim diye ısrar etti, siz 2. Şimdi Asus ile uğraşın durun bakalım bu sefer kendinizi kurtabilecek misiniz? Ağır olduysa affola, ne eksik ne fazla ne yaptıysanız yazdım. Benzer sorunları yaşamaya başlayana kadar başınızı kuma gömüyordunuz ama o başın kumdan çıkma vakti geldi de geçiyor.

evet ağır oldu...
    şu konuda 10 msjım varsa 9u size ve airsoft nickli arkadasın çabalarını takdir ettiğimi ve elimden geldikce destek oldugumu yazmaktı.
    unutulduysa "alıntı" yapıp atabilirim.
    sizinle pm den yaptıgımız konusmada "konuyu sildirsek mi" dedigim msjımın ekran görüntüsünü atıyorum.
    takdir sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F6021464 -- 3 Ocak 2016; 22:31:10 >

• Telefondan pil haricinde sıkıntısı olan yok gibi. Cihazım test model cihazıdır. Ve 2 gündür pildeki sorun bende 'de olmaya başladı. Öncesinde pilden memnun olduğumu yazmıştım ancak son bir kaç gündür pilin ayarı bozuldu.1 aya yakindir kullanıyorum. İlk haftalar pil performansı gayet iyidi. %97 yi 4-5 saat te wi-fi açık vaziyette görürken,bugün tam dolumda sarjdan çıkardıktan sonra wi-fi yi açtım ve top eleven oyununa girdim. 5-6 dk içinde %96 ya düştü. İlk zamnlarda mümkün değil bu kadar ani düşüş olmazdı.

• 5'' olan modeli kullanıyorum pil hariç telefondan çok memnunum ama bir de telefonun kapağa tam oturamaması gibi bir şey var benim cihazda sizde de var mı? yanlardan sıkıştırıyorum tık tık sesler geliyor küçük boşluklar oluşuyor sürekli.
  • Teknofone arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum. Cihaz parasına gore iyi fakat bu test mevzusu ve sorunlar telefondan soğutuyor.aldığım firmayı aradım değiştirelim dediler telefonu kullandığım için iadeyi firmanın değil asus yapmalı diye düşündüm ama malesef kabul etmediler Yani anlayacağınız aldığım firma elinden geleni yaptı onların suçu yok fakat Asus sonuna kadar suçlu. Değişim yapsam yine aynı sonuç olacaktı o yüzden değiştirmedim. Bu arada Asus servisi Rezalet miş telefon istediği kadar kaliteli olsun servis önemli bence

• effect68 kullanıcısına yanıt
    Bendeki 5 inç. Bu hatayı almıyorum. @effect68

Pilin şarjdan çekildiğinde hızlıca düşmesi meselesi bende de var. Zannedersem bir yerde androidin 5.1 versiyonuna kadar bu 5.0 lı versiyonlarda bu problem var diye okumuştum ama yanılıyor da olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neksus -- 4 Ocak 2016; 0:41:12 >
  • arkadaşlar 5" olanını almayı bayağı bayağı düşünüyorum, param hazır ama elimde değil onu bekliyorum.

bugün vatan a gittim test etmek için.. öncelikle m4 ile test ettim kamera konusunda kesinlikle 2 hatta 3 kat hızlı.. çekmesi ve kaydetmesi 10 numara, görüntü kalitesi ya aynı yada biraz daha iyi geldi bana m4 ile.. onu alt etti + hafıza sorunu cihetinden parçaladı.. ama batarya yı bilmiyorum. 5" olanının ekran süresi ne kadar alınabiliyor bilmiyorum. bilenler yardımcı olursa memnun olurum

galaxy a5 ile baktım biraz, 300 tl daha ucuz olması hasebiyle f/p si daha yüksek bana göre.. aynı işlemci aynı ram var. kamera noktasında a5 sanki bi tık iyi gibi geldi ama laser da çok iyi.. batarya konusunda fikirlerinizi bekliyorum bence laser daha iyi a5 den ama bilmiyorum tabiki yapılan optimizasyonlar olabilir, bilenler varsa paylaşabilir fikirlerini

n11 de reyontek den alsak nasıl güvenebileceğiz? test sürümü mü gelir yoksa yeni parti mi.. ? kafamı kurcalıyor gerçekten, çünkü 730 tl n11 de.. vatan da fln 799 (gerçi zenpower hediyeli 799 tl ).. ze500kl mi bakacağız yoksa yurtdışı sürümleri var mı ? ithalatçı olarak almak istemiyorum orjinal türkiye olsun istiyorum.

bir de içinden çıkan kulaklık nasıl ? kulakiçi mi ? performansı nasıl? benim için kulaklık ses çıkışı önemli + batarya ekran süresi.. yardım lütfen (ekran ips değilmiş galiba çok üzüldüm :/ görüntü açılarını pek kontrol etmedim sizce nasıl, yüksek açılardan da görülebiliyor mu? parlaklık noktasında biraz düşük gibi geldi ama idare edebilirim inş)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaam566

Bu şarjdan çekince %99a düşme olayı bende de oluyor son zamanlarda. Sanırım güncellemeden sonra oldu. İlk zamanlarda yoktu. Ya da lipo pil teknolojisinin bize şakası : )

5 inç mi 5.5 inç mi?
  • Asus Zenfone ZooLed 2 Laser 5.5" ZE550KL Modelini iki gün oldu kullanıyorum ilk izlenimim kötü değil.? Ama dahada iyi olabilirdi 666 tl'lik bir telefon için artılarının yanında eksileri azınsanmayacak kadar çok..!
    Artıları. :
    1: 2 Gb ddr3 Ram Qualcomm MSM8916 QuadCore 1.2GHz İşlemci
    Performans ve Hız Gayet iyi
    2: Tek İşlemcili Çift Hat Hatlar Arası İnternet Bağlantı Seçeneği Fena Değil
    3: Şarj iyi gidiyor. Değiştrilebilinen 3000 Mah batarya süpriz olmuş bu modelde.
    4: Çok kaba değil diğer modellerinden daha ince ve zarif.
    5: Ips Ekranı fena değil. Mavi ışık filtresi gözler içi kurtarıcı olmuş.
    6: Fm radyo güncelleme ile geliyor
    7: 4G Uyumluluğu güzel
    8: Ekrana çift tıklama ile açılması ve kapanması tepesindeki tuşkilidinin meaafesini kısaltmış.
    9 : Samsung telefonlarda karşı tarafa iletilen boğuk elktronik ses.
    Asus Zenfone'de yok güzel ve berrak bir ses karşı tarafa iletilmekte ve dinletmekte kulanıcısına.
    Eksileri :
    1: Kamera 13 Mpg Çekim Samsung Galaxy S 3 ün 6 Mpg düşürülmüş kamerası kadar canlı ve net çekmiyor
    2: Kamera ve video konusunda çok başarılı değil. Laser çekim umuduyla kamerasından çok şey beklememek lazım
    3: Flaşh çift led ama Galaxy s3 ün tek ledli falaşhı kadar güçlü değil
    4: 3G Görüntülü görüşme konuşma yok.
    5: Ips ekran aydınlatma yükseltilmeden her açıdan net bir götü sağlamıyor
    6: Ips Ekran gözü çok yormakta uzun süreli kullanımlarda baş ağrısı yapa bilmekte
    7: Haparlör sesi biraz daha yüksek olsaydı hiç fena olmazdı.
    8 : Tek işlemcili çift hatlı olmasından dolayı bir hat ile yaptığınız telefon görüşmeniz anında. 3G internet bağlantınız ve diğer hattınıza ulaşım gorüşme süresince erişilmiyor.

İlk izlenimlerim bunlar daha ucuza daha kaliteli markalar varmı bilmem ama bu özellikler için fiyat çok bence.
    Yinede alına bilinir bir ürün elektroniğin ülkemizdeki uçuk kaçık fiyatlarına bakıldığında çoğu özelliği bir arada bu fiyata sunan markalar çok az olduğundan dolayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutinous72 -- 8 Ocak 2016; 14:42:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yorfa
    evet ağır oldu...
    şu konuda 10 msjım varsa 9u size ve airsoft nickli arkadasın çabalarını takdir ettiğimi ve elimden geldikce destek oldugumu yazmaktı.
    unutulduysa "alıntı" yapıp atabilirim.
    sizinle pm den yaptıgımız konusmada "konuyu sildirsek mi" dedigim msjımın ekran görüntüsünü atıyorum.
    takdir sizin...

Ağır olan kısmı size değil e.r.e.n. üyesine. Sizinkinin iyi niyetle olabileceğini yazmıştım, son kısımdan da lütfen kendinize pay çıkartmayın. Konu ve mesajlar silinsin diye mesaj atan üyelerin iki farklı görünümünü yansıtmak istedim. Birisi iyi niyetinden yapıyor diğeri telefon değeri düşmesin diye. Anlatımda belki ben hata yapmış olabilirim kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

O yüzden tag'lasınlar beni dedim hocam. Anlayalım dertleri neymiş?. Ben neredeyse forumun tamamında özellikle bu tip başlıklarda konunun gidişatına ve atılan mesajlara göre kullanıcı adına göre okuyorum mesajları. Gerisini pek dikkate almıyorum. Dediğim gibi ben bu forumda olduğum ve bu cihaza sahip olduğum sürece -ki satmayı düşünmüyorum işimi görüyor- her iki başlıkta da bu mevzunun soğumasına izin vermeyeceğim inadına.

Konu içeriği ve uçan mesajlar geri geldi bilginize. Konu bana geçtikten sonra bende gözden geçireceğim. Kimse de sizi taglamaz çünkü bunu açıktan yapmıyorlar, konuyu baştan sona okuyun "test cihazı olsa da asus'a güveniyorum, test cihazı ile diğer cihazlar birebir aynı özellikte" şeklinde birçok mesajla karşılaşacaksınız. Bende takibi bırakmıyorum bundan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: here_1967
    Hiç bir firma o kadar telefonu imha etmez. Ya ufak bir bakım yapar sağına soluna bakar çizik falan olmayanları aynen paketler yeni diye satar. Deformasyon olanları da kasasını atıp ana kartını falan kullanır bence. 3. Dünya ülkesi gördükleri bize kakalamışlar belli ki.Bizde ki test cihaz sorunu eminim başka ülkede yoktur. Mesela vw emisyon skandalından dolayı bir çok ülkede ceza yedi bizde ceza falan almadı. Denildi ki, o ülkeler emisyona göre vergi alıyorlar orda vergi kaçakçılığına girer, biz vergiyi motor hacmine ve yaşa bağlı alıyoruz vergi kaçırma durumu söz konusu olmadığı için ceza yok.
    Tamam vergi kaçırmıyor ama milleti kandırıyor. Bu arabanın karbon dioksit salınımı şu kadar diyor aslında yanıltıcı bilgi veriyor. Gerçek rakam çok daha fazla. Yalan söylüyor yani. Şimdi etik olarak bunun bir cezası olması gerekmez mi? Tereyağın tuz oranı paketinde %5 yazıyor, ölçümde %10 çıksa tuzu tereyağ fiyatına satmaktan bir sürü ceza kesiyorlar gariban işletmelere.
    Bakanlıklar her ay gıdada hile yaptı diye kimsenin adını bile duymadığı markaları ifşa edip dururlar. O markaları hiç duyan var mı?
    Küçük markaları ifşa et, büyüklere dokunma. Bizde bu işler malesef böyle.

Asus imha etmez zaten resmi olarak yenilenmiş telefon satıyorlar ancak bunları satarken yenilenmiş olduğunu belirtiyorlar. Biz bu test modellerini satın alırken hiç kullanılmamış diye aldık aradaki en büyük fark bu. Sistem hatası dendi ve resmi bir açıklama yapılmadan konu kapatıldı gitti. Evet olan hep küçük firmalara oluyor, büyüklere sesini çıkartabilen yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: klon1984

Benim pilde bu durumda.Şarjdan çıkarır çıkarmaz 99'a düşüyor..Test modeli konusu patladığında kontrol etmiştim cihaz test modeli değil.

Yazması önemli değil daha olay foruma yansımadan zenfone mağdurları grubu bu konuyu gündeme taşımıştı ve asus'a konuyla ilgili başvurmuştu. Test model c yazısı foruma yansımasından 2-3 gün sonra zaten hemen herkeste silindi, öncesinde de silinenler oldu. 2015/08 partisiyse muhtemelen sizinki de bizle aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

quote:

Siz de ayni hatayı aliyor musunuz? Size zahmet bakabilir misiniz?

Yok hocam almıyorum ben önceki mesajda yazdığım için tekrar yazmayayım demistim

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.