Şimdi Ara

Note4 vs G4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dünkü açtığım konu silinmiş tekrar açma gereği duydum.

    Kısaca beklentilerim;

    3-4 yıl kullanmam lazım arayüzü akıcı olmalı bir uygulama açıkken diğerine geçerken kasmasını istemiyorum.

    Kamera gittiğim her yerde her dk fotoğraf , selfie ve video çekerim kamera ve video kayıtı iyi olmalı.

    Ekranı büyük ve net görüntü vermeli bol bol video izliyorum görüntü kalitesi net olmalı.

    Müzik hayatımın bir parçası müziksiz duramam ses kalitesi net ve temiz olmalı.

    Bataryası ortalama 5-6 saat gitmeli

    Oyunları yüksek ayarda oynatsın genelde pek oyun oynamam ama ilerde ne olucağı meçhul.

    Root filan anlamam normal kullanıcı gibi kullanacağım teşekkürler yardımı dokunan herkese.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 131murat -- 18 Eylül 2015; 18:14:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Note 4 dediklerini karsilayacaktir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 tercihim olurdu
  • G4 isinma falan oluyor diye duydum snapdragon 808 kullaniliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Spen zaten alınması için başlı başına bir sebep lakin Samsung 3-5 ay sonra donarsa pişman olurmuyum acaba birde g4 kamera yönünden daha başarılı diyorlar ne derece doğrudur arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 131murat -- 18 Eylül 2015; 18:23:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakında lg v10 çıkacakmış istersen onu bekle
  • Hocam tamam anlık donma olabilir her telefonda ama kasım kasım kasmasını istemem çünkü ben bir kere alıcağım her sene telefon alıcak durumum yok birkere olsun benim olsun gibi düşünüyorum. @bymusta216

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg isinir ve sarji cok kotu yetermi bu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Spen için Samsunga sıcak bakıyorum ama kamerası iyi değil diyorlar hocam bu konu beni tereddütte düşürüyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz Üstteki Yorumlara Bakmayın G3 Isınıyordu ..G4 Isınmıyor Çünkü 808 İşlemci Kullanıyor ..Isınma Problemi Olan İşlemciler 810 Serisi ..Tasarım,Şıklık,Kamera(Piyasada Kamerasını Geçebilen Cihaz Yok Şuan),Ekran,Arayüz,Sıkıntısız Güncelleme Desteği İse Lg G4 --Performansları Aşağı Yukarı Aynı Gibi Ve Antutu Skorları Birbirlerine Çok Yakın--İşlevsellik,Spen,Batarya İse Note 4 Tercih Et..G4 ün Bataryası Ekran 2K Olduğu İçin Note 4 e Göre Daha Az Dayanıyor Bunu Göz Önünde Bulundur Ama Bataryanında Arttırılabilir Olduğunu Unutma ..Bende Telefon Alacağım Ve Tercihimi Lg G4 Siyah Deri Modelinden Yana Kullanacağım Malum Samsung tan Herkes Gibi Bende Az Çekmedim Ve Firma Tabiri Caizse Kendinden Soğuttu ..Ama Yinede 2 Telefondan Hangisini Alırsan Al Pişman Ettirmez..İkiside Kendi Segmentlerindeki En İyi Telefonlar..Şimdiden Hayırlı Olsun..
  • Hocam Spen beni düşündürüyor teknoloji marketlerde inceledim bu Spen çok işlevsel adeta beni kendine bağladı ama şuan g4'dü övdünüz kafam çok karıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 2 telefon arasında alınacak tek model Note 4 ün Exynos işlemcili modelidir .Mümkünse son parti cihazlardan alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 4
  • Son parti mideleri nerden bulabilirim acaba hocam?


    Master hocam note 4 kamera konusunda beni düşündürüyor??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    g4 kamera konusunda önde olabilir ama note4 de türünün son ürneği, çıkarılabilir batarya microsd kullanan son note telefonu, bende bir tane alıcam sıcak fırsatları takip ediyorum
  • Dediğim Gibi Performans Bakımından Yakın Telefonlar Yani Hangisini Alırsanız Alın Sizi Yarı Yolda Bırakmaz ..Yani Tercihinizi Şıklık Tasarım Kamera Arayüz Ekran Kesintisiz Güncelleme Desteği Ve Spen Gibi Özelliklerden Hangisine İhtiyacınız Varsa Tercihinizi OYönde Yapın .. Note 4 ün Kamerası Fena Değil Eğer Normal Bir Kamera Yetiyorsa Sizede Görünüşü Hoş Geliyorsa Ve Spen i Gerçekten Kullanacaksanız Note 4 Almanız Mantıklı Olanı ..Ama Açıkça Söyleyeyim Çizim Dışında Spen in Herhangi Bir Artısı Yok..Çünkü Not Alma Mesaj Yazma Veya Herhangi Bir İşlemi Parmaklarınızla Daha Rahat Yapabiliyorsunuz..Ben Bi Süre Note 3 Kullandım Aşağı Yukarı 2 Ay Boyunca..Açık Konuşmak Gerekirse 1-2 Kere Arkadaşlara Speni Nasıl Kullanıldığını Göstermek Dışında Kullanmadım ..Tabi Çizim Çok Gereklidir İşlemlerinizde Ozaman Note 4 ü Tercih Etmelisiniz..İhtiyacınız Olan Ve En Önemlisi İçinize Sineni Alın ..Dediğim Gibi İkisininde Birbirlerine Karşı Bazı Üstünlükleri Var..Hangi Üstünlüğe İhtiyaç Duyuyorsanız O Cihazı Tercih Edin..
  • Note 4 Türkiye'deki modeli yurtdışında satılan üründen daha düşükmüş işlemcisi kafam iyice karıştı şimdi kamera benim için çok önemli hocam hiç bir ayar yapmadan direk anı yakalamak istiyorum iki saat kurcalayıp ayarlarla uğraşamam. Spen'ide beğeniyorum ama bana gereklimiki çok kararsızım birde note4 süper Amoled ekran varmış kafam allak bullak oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmanız Gereken Tek Şey Herhangi Bir Teknoloji Markete Gidip İki Cihazıda Elinize Alıp Bakmak Hem Ekranına Hem Arayüzüne ..G4 te 534 Ppi Yani Piksel Yoğunluğu Daha Fazla Ve 2K Ekranıyla Bana Göre Note 4 Ten Çok Daha Güzel Bir Kullanıcı Deneyimi Sunuyor..G4 ün Kamera Odaklayıp Tepki Verme Süresi 0.6 Saniye ..Yani Gözünüzü Açıp Kapamaya Fırsat Vermeden Fotoğrafı Çekiyor Anı Yakalıyor En Güzel Ve En Canlı Biçimde.. Kamera Deneyimi En Yüksek Olan Çektiği Fotoğraflarla Büyüleyen Telefon G4 ..Spen Sayesinde Ve Ekranı 2K Olmadığı İçin Batarya Süresinin Biraz Daha Uzun Olmasıyla İşlevselliğini Arttıran Telefon Note 4 Gerisine Siz Karar Vereceksiniz ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NexaeioN

    Yapmanız Gereken Tek Şey Herhangi Bir Teknoloji Markete Gidip İki Cihazıda Elinize Alıp Bakmak Hem Ekranına Hem Arayüzüne ..G4 te 534 Ppi Yani Piksel Yoğunluğu Daha Fazla Ve 2K Ekranıyla Bana Göre Note 4 Ten Çok Daha Güzel Bir Kullanıcı Deneyimi Sunuyor..G4 ün Kamera Odaklayıp Tepki Verme Süresi 0.6 Saniye ..Yani Gözünüzü Açıp Kapamaya Fırsat Vermeden Fotoğrafı Çekiyor Anı Yakalıyor En Güzel Ve En Canlı Biçimde.. Kamera Deneyimi En Yüksek Olan Çektiği Fotoğraflarla Büyüleyen Telefon G4 ..Spen Sayesinde Ve Ekranı 2K Olmadığı İçin Batarya Süresinin Biraz Daha Uzun Olmasıyla İşlevselliğini Arttıran Telefon Note 4 Gerisine Siz Karar Vereceksiniz ..

    Peki kamera için herhangi bir ayar yapmaya gerek varmı ben mesela bi anı özleştirmek istiyorum direk tak çek yapmak istiyorum hocsm yoksa daha net çeksin diye ayar yapmamıza gerek varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel ahali son rötuşlar artık bir kaç güne alıcağım telefonu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.