Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: En iyi boş DVD markası nedir ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Diğer harici bileşenler >> Cevap: En iyi boş DVD markası nedir ? Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
krm-iks

27 Ocak 2008; 18:29:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

TDK

boldshark

27 Ocak 2008; 18:46:42 

TDK, Verbatim, Sony, Philips, Maxell, DMS

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad
snsnc

27 Ocak 2008; 21:09:45 

TDK alıyorum.

kalekale

30 Ocak 2008; 14:57:00 

BENQ aldım Vatan Bilgisayardan 100 lük paket 30 YTL civarı Card Finasla 3 taksit bakalım nasıl çıkacak, bu ara HYUNDAİ kullanıyordum gayet memnundum

SerumFizyolojik

6 Şubat 2008; 18:23:53 

philips, 4x te yazıyorum 3 senedir hiç sorun çıkmadı maşallah
murderer_utku

Sisteme Gözat

9 Şubat 2008; 13:04:09 

valla teknosa dan verbatim aldım.50 liği 30 ytlye aldım yazdığım her dvd yi (16x) her marka dvd sürücü okudu ve pc ye kopyaladı(pes2008 i yaklaşık 16 arkadaşa verdim farklı farklı marka dvd leri vardı).hiç birisinde sorun çıkmamış.
ben verbatim i öneriyorum.
10 kuruş fazla ver daha iyibir dvd al.bari uzun ömürlü olsun.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
electronica

20 Şubat 2008; 17:37:19 

Arkadaşlar kalite bakımından birinci olarak TDK, ikinci sırada Verbatim öneriyorsunuz. İyi güzel.
Teknosa'ya gittiğimde Verbatim marka DVD+R bulamadım. İşim acildi, almak zorundaydım. Memorex 100'lük almak zorunda kaldım.
Bu Memorex'ler hakkında ne düşünüyorsunuz? Arşiv yazmak için uygun mudur? İlla Verbatim 50'lik alayım mı?
Bir dükkanda gördüm, bir adet mavi, bir adet pembe renkli 50'lik Verbatim DVD+R vardı. Özellikleri aynı idi.
Hangi renk kutuyu tercih etmeliyim?

Ayrıca Asus 1814BLT DVD yazıcı ile 4.5 GB veriyi Memorex DVD'ye yarım saatte yazdım arkadaşlar. Sizce bu normal mi? Herkesde böyle mi?

Yanıtlar için teşekkür ederim.

INTEL - E6750 C2D 2.66 GHZ@ günlük 3.30 GHZ / MSI - P35 PLATINUM / GEIL - 2x1 GB DUAL DDR2 800 / SEAGATE - 500 GB SATA2 16 MB NCQ / POWERCOLOR - X1950PRO EXTREME 512 MB / ASUS - 1814BLT SATA / AOPEN - IMPRESSION 550 BLACK / FSP - EPSILON 600W / SKYSTAR 2 REV2.6D / HP W2207 LCD MONİTÖR / POWERCOM 1000VA UPS / SAMSUNG SCX 4200
mehmednaim

Sisteme Gözat

20 Şubat 2008; 19:41:14 

quote:

Orjinalden alıntı: electronica

Arkadaşlar kalite bakımından birinci olarak TDK, ikinci sırada Verbatim öneriyorsunuz. İyi güzel.
Teknosa'ya gittiğimde Verbatim marka DVD+R bulamadım. İşim acildi, almak zorundaydım. Memorex 100'lük almak zorunda kaldım.
Bu Memorex'ler hakkında ne düşünüyorsunuz? Arşiv yazmak için uygun mudur? İlla Verbatim 50'lik alayım mı?
Bir dükkanda gördüm, bir adet mavi, bir adet pembe renkli 50'lik Verbatim DVD+R vardı. Özellikleri aynı idi.

Ayrıca Asus 1814BLT DVD yazıcı ile 4.5 GB veriyi Memorex DVD'ye yarım saatte yazdım arkadaşlar. Sizce bu normal mi? Herkesde böyle mi?

yazarken kaç X hızda yazdığın önemli. eğer dikkatinden kaçtı da düşük hızda yazdıysan normal.. bir de hız yüksek olduğu halde bu sürede yazdıysa harddiskte verilerin parça parça ve/veya çok dağınıktır. sonuçta bu sürede yazmak normal değil.

Q6600-gbytex38ds5-2x2gbcorsair-8800gt-250gbseagate
electronica

20 Şubat 2008; 21:32:42 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmednaim

quote:

Orjinalden alıntı: electronica

yazarken kaç X hızda yazdığın önemli. eğer dikkatinden kaçtı da düşük hızda yazdıysan normal.. bir de hız yüksek olduğu halde bu sürede yazdıysa harddiskte verilerin parça parça ve/veya çok dağınıktır. sonuçta bu sürede yazmak normal değil.

Yazıcı birlikte gelen Nero programında ( Nero 8-Nero Start Smart veya Nero Express) ayarlar kısmına da baktım. Yazma hızıyla ilgili bir menüye rastlamadım. Otamatik, Güvenli mod gibi seçenekler var ama 4X, 8X, 16X seçenekleri yok. Ne yapmalıyım? Arşiv için hangi hızda yazmak normaldir @mehmednaim kardeşim sen nasıl yapıyorsun? Benim yazıcım hangi marka medya ile uyumlu bu belli midir? Teşekkürler...

INTEL - E6750 C2D 2.66 GHZ@ günlük 3.30 GHZ / MSI - P35 PLATINUM / GEIL - 2x1 GB DUAL DDR2 800 / SEAGATE - 500 GB SATA2 16 MB NCQ / POWERCOLOR - X1950PRO EXTREME 512 MB / ASUS - 1814BLT SATA / AOPEN - IMPRESSION 550 BLACK / FSP - EPSILON 600W / SKYSTAR 2 REV2.6D / HP W2207 LCD MONİTÖR / POWERCOM 1000VA UPS / SAMSUNG SCX 4200
isom1991

25 Şubat 2008; 21:28:41 

maxell almada ne alırsan al kardeş adamı öldürüo maxell

BU SEVDA KALBİME BİR GECEKONDU

KİŞİSEL SİTEME BEKLERİM ARKADAŞLAR
www.ismailkaraca.tr.gg
rikiriki

27 Şubat 2008; 12:02:04 

TDK

_EngiN_

27 Şubat 2008; 12:10:53 

Verbatim kullanıyorum...Şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım...

// Intel E6750 2.66 Ghz //Gigabyte P35c-ds3r // 320 Gb Seagate Sata2 // Ocz 2 x1 Gb Ddr2 800 Mhz Platinum Cl4 Xtc // Palit 8800GT // BenQ Fp94vw19” Geniş Ekran Lcd // Asus 1814 Blt Dvd-Rw // Raidmax Smilodon Kasa // Fsp Epsilon 700W // A4Tech Kx-2810 X7 Game Master Desktop Set // Lexmark x1250 Yazıcı / Tarayıcı / Fotokopi // Premier Pht v10 (4+1) Ev Sinema Hoparlör Sistemi //
HideSystem

2 Mart 2008; 0:10:05 

arkadaşlar sakın ama sakın PRINCO almayın çok ama çok dandik benim Sony DVD-RW sürücü buna yazmadı bile takıyorum red ediyor geri çıkartıyor acaba verimi çok dedim 3 GB yazmak istedim mp3 falan onu bile yazmadı bırakın yıllar sonra okunmasını bir ara NT almıştım onu sorunsuz yazdı 2 sene olacak nerede ise NT yine okuyor gittim akılsız kafam birde 50 lik kutu aldım gitti boşa 12.00 YTL bir arada baya oldu Philips dvd yide yazmıyordu ama sanırım şuan düzeltmiş çünkü yeni philips lere yazıyor dvd ci philips düzeldi diyor ama ben onada güvenmiyorum...

Intel D 865 Perl - Intel P4 3.0E Ghz 800 FSB Presscot - 2 GB DDR 400 Kingston Ram(usa)
HIS HD 2600XT IceQ Turbo 256MB GDDR3 AGP - HIGH POWER 620W - Creative Audigy 2 ZS 24 Bit 7+1
srkanu

2 Mart 2008; 10:07:34 

verbatim aldım.. disc infoya baktım üretici bilinmeyen yazıo MID de de TYG003 yazıo... anlamadım bu nası bi verbatimdir...

Made in japan, dvd-r, turuncu kabı olandan.

Taklitmidir bilmem ama mavi bilgisayardan aldım.. bu tyg003 ün nası oldunu bilen varmı arkadaşlar??

1st RULE of The FIGHT CLUB is; You do not talk about FIGHT CLUB.
x_tol

2 Mart 2008; 13:27:10