BENDE sadece verbatim cd ve dvd kullanıyoum.2 yıl once aldığım yedekler hala sağlam ve kullanabiliyorum.açıp baktım hepside taş gibi. Giresun teknosaya gittim dvd almaya verbatim kalmamış memorex aldım onu denicem ilk defa.
verbatim kaliteli ama pahalı.bence daha ucuz dvd ye yazdırmak daha mantıklı sonucta ömür boyu kullanmıyacaz. benim icin 5-6 sene arasında sorunsuz calışan ve az fire veren bir dvd kalitelidir . verbatimin tanesi 0.60tl iken philipsin tanesi 0.36tl, hesaplı olduğu icin philips
ben cok uzun zmandır dvd yazıyorum(hddlerin kucuk olması ile de alakalı)hep iomega kullanırdım artık yazamıyorum bazen sorunsuz yazıyor bazen de arka arkaya 3-4 dvd yakıyor.o yuzden biraz da dvd yazıcınızın markası ile de alakalı. o yuzden onerenler dvd markasını ve sorunsuz kullandıgı dvd'yi yazsın lutfen. mesela benim dvd nec 3550a firmware uptade ettim en son sonra denemedim ama iomega kullanmak istemiorum.bu dvd yazıcıyı kullanan arkadaslar onerebilir mi bi marka?
Kardeşim hiç kıllanmana gerek yok ben hep ordan alıyorum hiç sorun yaşamadım ve nero ile yapılan yüzey kalite testinde hep yüksek değerler aldı eğer için rahat etmiyorsa bir seferlik al sende teste tabi tut neroyla göreceksin ne kadar iyi olduğunu benim birinci tercihim VERBATİM daha sonra TDK dır kulaktan dolma konuşmuyorum bu markaları ve diğer bir çok marka ve code larıyla teste tabi tuttum Verbatim ve Tdk ortalama olarak 85 in altına düşmediler kalite testinde. diğer bazı marka modellerde sıfır puan alanlar oldu