Bulabilirseniz TAIYO YUDEN MARKA dvd ler bri numara ... Üzerine DVD yok ..
Türkiyede satılan medyalardan bazen verbatimler bazende TDK lar yuden kodları taşıyabiliyor ( TYG .. ile başlayan üretici kodları) Zaten kaliteli olmalarının sebebi bu .. Ama Her zaman Yuden tarafından üretilmemiş olmuyor bu markalarda.
Yuden bulunamıyorsa
TDK
VERBATIM
MAXELL
Bu arada bir dip Not: Şu an türkiye de dahil dünyada satan tüm PHILISP marka DVD lerin kalitesi kesinlikle markanın kalitesini temsil etmiyor.. CMC tarafından üretilen orta kalite ürünler
Misal 50 adet iomega yı 18 YTL alabiliyorsunuz veya 50 adet MAGIC 19 YTL ye alınabiliyor kalkıpta 25-30YTL arası verip philips almanın hiç manası yok zira marka dışında aynı tezgahtan çıkan DVD ler hemde kalite oranlarıda aynı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASURBANIPAL -- 14 Şubat 2007; 23:38:18 >
bende verbatim ya da maxell öneririrm. Taknosadan aldım ikisini de herhangi bi sorun yok. Fakat philipsi hiç önermem neredeyse yazdıktan sonra okumicak dvd yi.
İomega diyorum kardeşim denedik yazıyoruz yoksa babamın çiftliği değil herhalde.. Siz bilirmisiniz bilmem dvd seçen bir alet var (ps2) god of war aldım tdk olmadı vb. vb. olmadı iomega tık tık okudu..
Teknosa'dan 47YTL'ye 100 adet MEMOREX DVD+R aldım. Tane 47 Kuruşa geliyor. Samsung DVD writer ile 15 tane kadar 12X ile yazdım, (divx) LG dvd player, Samsung dvd rom ve Samsung dvd writer okudu kusursuz. Verbatim'lere iyi bir alternatif olabilir. Memorex kalite....
My birthplace : MadForest Erdem denen şey insanın içinde olmalı. Allah korkusuyla bi takım kötülükleri yapmayanlar potansiyel ahlaksızdır. Ahlaklı olmak dışardan cennet vaadi cehennem korkusuyla değil içimizde olmalıdır. Göz ile taciz ustasi olan türk erkeği,çâreyi dişisini türban içine sokmakta arar,oysa,kabahati kendinde arayıp çözüm bulmalıdır.