Şimdi Ara

Türk Yapımı Kule Savunma Oyunu TurretCraft, Steam Greenlight'ta Destek Bekliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Aslında yarı Türk, yarı yabancı bir oyun olarak gösterebileceğimiz TurretCraft, Abdullah Erdoğan ile Aaron Seng'in bulunduğu bir ekip tarafından geliştiriliyor. Kule savunma türündeki oyun TurretCraft, multiplayer tabanlı yapısıyla beraber rakiplerine nazaran daha kolay bir şekilde ön plana çıkıyor.
     
        1v1, 2v2 ya da 3v3 oyun modlarının bulunduğu TurretCraft'ta kulenize saldırıya gelen düşmanları yapay zeka değil, karşınızda bulunan gerçek oyuncular yönetiyor. Warcraft 3'ün eski haritalarından esinlenen yapımda savunma yapan oyunculara sunulan geniş alan, daha büyük labirentler oluşturmaya müsade ediyor. Birçok geliştirme seçeneklerinin de yer aldığı TurretCraft'ın tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Önümüzdeki aylarda beta sürecine geçmesi beklenen yapımın Steam Greenlight sayfasına da http://buradan gidip oyuna destek olabilirsiniz.
     








  • Eleştiri yapma destek ver.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Türkiye'den oyun çıkmadığı için eleştirmeye hakkımız yok kötüde olsa destek vercen.Yapıcı eleştiri olabilir ama sen köşe yumuşatma falan demişsin bunlar teknik konular adamların bütçesi falan olsa zaten en iyisini yaparlar.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Scritous

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Türkiye'den oyun çıkmadığı için eleştirmeye hakkımız yok kötüde olsa destek vercen.Yapıcı eleştiri olabilir ama sen köşe yumuşatma falan demişsin bunlar teknik konular adamların bütçesi falan olsa zaten en iyisini yaparlar.
    </blockquote>
    Kusura bakma da bu oyun ulkemizi temsil edebilecek bir oyun mu sence? Destekleyeceksek Bannerlordu destekleriz ki onu bile elestiriyoruz. Zaten yapimcilarin forumunda konusu var elestirileri ve onerileri yazabildigimiz. Yani yok oyle bi dunya desteklemek zorunda falan degilim. Ne oldugu farketmez kokuna kadar elestiririm. Yeri geldi mi överim. Ama bizim ulkemizin kapasitesi bu degil. Bu olmamali. Bizden cikan oyunlar flash oyun segmentini gecmeli. Bu milletimizin ayibidir.


    Ver bana 250 milyon dolar GTA 5'e kafa tutan oyun yaparım. Bu işler para işi bende oyun yapmak için çalışıyorum ama 3D modellemede yardıma ihtiyacım var. Ayrıca dersler varken büyük sıkıntı çıkıyor. Sınav stresinden oyun yapacak zaman yok ki zaten.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.