Şimdi Ara

Mercedes-AMG GT S spor otomobil analizi 'Hızlı, Hırçın ve Lüks'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni nesil teknolojileri değerlendirmek üzere katıldığımız IFA 2015 Fuarı'nda, Mercedes'in şov alanı da dikkatimizden kaçmadı. Firmanın süper spor yol otomobili olan AMG GT S'i görmüşken detaylarını yakından görme ve fark yaratan özelliklerini öğrenme şansı yakaladık. Bu videomuzda Mercedes-AMG GT S'in teknik değerlendirmesini yapıyoruz.

     

     




  • İnceleme budur.

  • lamborghini huracan lp-610-4 veya ferrari 458 italia almak varken şu arabayı alanlara acıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oa3355

    lamborghini huracan lp-610-4 veya ferrari 458 italia almak varken şu arabayı alanlara acıyorum.


    hangi aracı kullanıyosun da bu aracı alanlara acıyosun mübarek

  • Otomobil firmaları elektrikli araçlara daha fazla önem vermeli.
    Spor otomobiller ultra lüks ve çoğunda fosil yakıt kullanılıyor.
    Video da şarj olan pile benzeyen bir pano var onun altındaki araçta güzel görünüyor.
    Elektriklidir umarım hibrit olma ihtimalide var.
    Ayrıca elektrikli araçlara da videolar da yer verirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-563091384 -- 16 Eylül 2015; 1:12:03 >
  • Nordschleife denen bu tarz seri üretim spor arabların denendiği bir pist var o pistin en hızlı ilk 3 spor arabası sırasıyla:

    1-Porsche 918 Spyder 6:57.00 $ 845,000
    2-Aventador LP750-4 SV 6:59.73 $530,000
    3- Nissan GT-R Nismo (R35) 7:08.68 $ 149,990
    .
    .
    .
    30-Mercedes-Benz SLS AMG GT 7:30.00 $ 129,900

    Bu nedenle aklımdaki 1 numaralı spor araba her zaman GTR olacaktır aynen reklamını yaptıkları gibi at ve bufalo katili

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oa3355

    lamborghini huracan lp-610-4 veya ferrari 458 italia almak varken şu arabayı alanlara acıyorum.


    Hahhaaha
    Gerçekten güldüm yahu.
    :)

    Çok yaşa sen. :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oa3355

    lamborghini huracan lp-610-4 veya ferrari 458 italia almak varken şu arabayı alanlara acıyorum.

    sen fazla kafanı yorma bu işlere :)

    edit: yarı fiyatına satılıyor huracan ve speciale'nin. Italia'nın sıfırı yok zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 16 Eylül 2015; 1:44:31 >
  • Sen inceleme yap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme detayları gayet iyi izleyiciyi sıkmadan hedefe ulaşılmış. Ama genel olarak izlediğim inceleme kanallarında araçların multimedya özellikleri yüzeysel geçiliyor. İncelemelerinizde buna önem verirseniz diğerlerinin göz ardı ettiği noktayı avantaja dönüştürürsünüz. Mesela sistemin ses kalitesi, verilen sesin doygunluğu bas ve tiz oranı, araçtaki dokunmatik ekranın performansı, kolay kullanım sunması gibi detaylar benim için önemli. Eminim benim gibi buna dikkat esen kullanıcılar da vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tür otomobil videolarını hazırlamaktan zevk alıyorsun,zevk alıyorsan yapabileceğinin en iyisini yaparsın.yani devam etmen iyi olur

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lazeran

    Nordschleife denen bu tarz seri üretim spor arabların denendiği bir pist var o pistin en hızlı ilk 3 spor arabası sırasıyla:

    1-Porsche 918 Spyder 6:57.00 $ 845,000
    2-Aventador LP750-4 SV 6:59.73 $530,000
    3- Nissan GT-R Nismo (R35) 7:08.68 $ 149,990
    .
    .
    .
    30-Mercedes-Benz SLS AMG GT 7:30.00 $ 129,900

    Bu nedenle aklımdaki 1 numaralı spor araba her zaman GTR olacaktır aynen reklamını yaptıkları gibi at ve bufalo katili

    İlk 3'e Guilia girmemişmiydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim için hayalden ötede olsa sonuna kadar izledim. Elinize sağlık.
  • Gerçekten donanım haber i anlamıyorum. Öncelikle emeğinize sağlık e63 videosuna göre çok daha kaliteli ve verimli olmuş. Ama ben de diyorum ki manavda et satılmasın... Donanım Haber in işi değil araba incelemek,detaylara girmek.. Bu haberleri almak isteyen insanlar zaten çok kaliteli bilgili insanlardan alıyor. Buraya yeni nesil işlemci var mı varsa farkları ne bunu görmeye giriyoruz.. Bende otomobil hayranıyım. Be Türkçe veya yabancı bir sürü site takip ediyorum. Ellerinize sağlık güzel olmuş yalan yok ama bence amacınızdan kopmayın..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem903_34

    Gerçekten donanım haber i anlamıyorum. Öncelikle emeğinize sağlık e63 videosuna göre çok daha kaliteli ve verimli olmuş. Ama ben de diyorum ki manavda et satılmasın... Donanım Haber in işi değil araba incelemek,detaylara girmek.. Bu haberleri almak isteyen insanlar zaten çok kaliteli bilgili insanlardan alıyor. Buraya yeni nesil işlemci var mı varsa farkları ne bunu görmeye giriyoruz.. Bende otomobil hayranıyım. Be Türkçe veya yabancı bir sürü site takip ediyorum. Ellerinize sağlık güzel olmuş yalan yok ama bence amacınızdan kopmayın..

    Merhaba,

    Öncelikle değerli görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim. Yazdıklarınızla ilgili bir kaç notum olacak.

    Teknoloji haberleri yanında otomobil haberleri de yapıyoruz ki bu videoların çeşitliliği oldukça farklı. Kimi zaman otomobil içindeki bir teknolojiyi kimi zaman da aktiviteyi anlatıyoruz. Bu içerikleri de ücretsiz sunuyoruz yani ister değerli vaktinizi ayırıp izlersiniz ister vakit ayırmaya değmez der izlemezsiniz.

    İzlemediğiniz taktirde de ne size kırılırız ne de üyeliğinizi sınırlandırırız aynı şekilde servislerden yararlanmaya ve değerli birikimlerinizi diğer üyelerimize aktarmaya devam edebilirsiniz.

    İşte bu yüzden çalışan adama çalışma, yeni bir şey yapana yapma demeniz çok garip geliyor bana :) Bu davranış içinde olanları anlayamıyorum ne yazık ki.

    Vakit buldukça teknoloji içerikleri yanında otomobil içerikleri de üretmeye devam edeceğiz. En iyisi biz olacağız diye bir iddiamız da yok :) izlemek isteyenler için eğlenceli içerikler yer alacak.

    Umarım bu durumu anlayışla karşılarsınız.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Merhaba, Öncelikle değerli görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim. Yazdıklarınızla ilgili bir kaç notum olacak. Teknoloji haberleri yanında otomobil haberleri de yapıyoruz ki bu videoların çeşitliliği oldukça farklı. Kimi zaman otomobil içindeki bir teknolojiyi kimi zaman da aktiviteyi anlatıyoruz. Bu içerikleri de ücretsiz sunuyoruz yani ister değerli vaktinizi ayırıp izlersiniz ister vakit ayırmaya değmez der izlemezsiniz. İzlemediğiniz taktirde de ne size kırılırız ne de üyeliğinizi sınırlandırırız aynı şekilde servislerden yararlanmaya ve değerli birikimlerinizi diğer üyelerimize aktarmaya devam edebilirsiniz. İşte bu yüzden çalışan adama çalışma, yeni bir şey yapana yapma demeniz çok garip geliyor bana :) Bu davranış içinde olanları anlayamıyorum ne yazık ki. Vakit buldukça teknoloji içerikleri yanında otomobil içerikleri de üretmeye devam edeceğiz. En iyisi biz olacağız diye bir iddiamız da yok :) izlemek isteyenler için eğlenceli içerikler yer alacak. Umarım bu durumu anlayışla karşılarsınız. Sevgiler, Mesut Çevik


    Mesut bey bence yanlış anlaşılma var arkadaşımın dediğine kısmen katılıyorum.Çalışana çalışma manasında bir söylem söz konusu değil bence.

    Naçisane fikrimi söyleyeyim; yıllardır bu sitede teknoloji haberlerini takip ediyorum ve gördüğüm en samimi en akla yatkın incelemeleri siz yapıyorsunuz. Lakin korkum o ki ; sitenin her konuda çok çeşitli video yayınlaması neticesinde kalitenin düşmesi. Tek bir konuda en iyisi olmak her zaman iyidir.;)

    İyi Çalışmalar





  • Teknoloji içeren her türlü video kabulümdür :)

    Gayette güzel olmuş.

    Elinize sağlık

  • Niye otomobil inceliyorsunuz demek olmaz, bilgisayar bileşenleri ile yola çıkıp telefonlar ve diğer mobil cihazlar ile devam edildiğine göre otomobil teknolojileri ve araçlar ile ilgili içerikte hazırlanabilir. Fakat içerik içerik hakkında eleştirilerim olacak.

    Sitenin otomobil içeriği üretmesinde bir sıkıntı yok ama örneğin bu içerik bence yetersiz. çünkü buraya özel bir extra bilgi daha da önemlisi yorum sunmuyorusunuz. videodan edindiğim izlenim şu, Erdi her hangi bir web sitesinden bizim yerimize okuyor sadece. İçeriğin mevcut hali cezbedici değil, çok yavan. Eğer bu şekilde bir içerik hazırlanacaksa bu aracın başında yapılacak bir anlatım ile hazırlanmalı, bu imkan yoksa hiç bulaşmamak daha doğru olabilir. Bence otomobil içeriğine devam edin ama mümkün olduğunca kanlı canlı ve araç içerisinde olmalısınız. Örneğin mesut çeviğin piste çıktığı video daha ilgi çekiciydi, o içeriğin hatası araçtan çıkınca sürücü ile birde sakin kafa röportaj yapılmamasıydı. neticede otomobil çok ayrı bir kulvar, otomobil uzmanı olmak video hazırlamak için yeterli kriter değil. Sizlerde en nihayetinde "profesyonel meraklısınız", otomobil ilginiz ve video hazırlama deneyiminiz ile güzel şeyler ortaya çıkartılabilir.





  • ülkede bu işle ilgili ve bilgili bu kadar adam varken hem sizin bu içeriği bu bilgisizlikle yapmanıza hem de mercedes'in diğer yayınlar yerine size yer vermesine gülerek bakıyorum. şaka gibi.

  • 1.082.000 TL'cik. (Vergisiz 371.844 TL'cik.)

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.