Şimdi Ara

Araç içi ses yalıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Site içerisinde arattım fakat genel olarak eski tarihli ilanlar. Araç Honda Civic 2015 ve aracıma ses yalıtımı yaptırmak istiyorum. Düz yolda sorunu yok ama maalesef 2 yıl kadar Karaman Ermenek de görev yapacağım, yollar bozuk, yeryer mıcırlı yol var ve 200km yolu konya yoluna çıkmak için harcıyorsun bu bozuk zeminde ve haliyle kafa şişiyor, sonrasında 600-700 km istanbul yolunda halin kalmıyor. Zaten Civic'lerin bilinen bir kronik ses yalıtım sorunu var. Öğrenmek istediğim;

    1- Ziebart, 3m v.s. hangi marka bu işi daha iyi bilir ve daha iyi sonuç verir? (Kendim yapamam bu işlemi her ne kadar el yatkın olsa da, nereden açılır nereden sökülür takılır bilmediğim için araca zarar vermek istemem)

    2- Fiyatları ortalama olarak ne kadardır? (Eski konularda dolar düşük olduğu için sanırım fiyatlar düşük)

    3- Aracım LPG'li ses izalasyon malzemelerinden bazıları Zift içeriyormuş sanırım, bu tehlike arz etmez mi veya LPG'li aracın hava sürkilasyonu vs gibi durumlarını etkiler mi? (Hava sirkülasyonunu tamamen ben uydurdum öyle bir durum var mıdır bilmiyorum, lakin olası gaz kaçaklarında, kesicilerin çalışmasını etkiler mi vs.)

    4- Son olarak da koltukların, kapı içlerinin sökülmesi ve tekrar takılması bana abuk sabuk ses olarak geri döner mi?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.