Şimdi Ara

orjinal ve ilaçlı farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu football manager 2015'te rahatsız eden bir şey var beni. futbolcular sen doğru ya da yanlış ne taktik verirsen ver kafasına göre takılıyor. seride en son 2013 oynamıştım ve takım üzerindeki hakimiyet bundan kat kat iyiydi.
    2013 versiyonunu orjinal oynuyordum. 2015'i kopya indirdim öyle denedim. orjinal oyunda bu tip önemli farkılılıklar falan olabilir mi düzeltmeler yani? yoksa tek farkı birinin korsan birinin orjinal olması mı?
    15.3.2 sürümünün orjinalinde de taktiksel olarak hatalar var mıdır yoksa updateler ile düzeltiliyor mu bunlar?
    örneğin bir maçta 30 şut atıyor takımın 1 gol anca buluyorsun. bu bir tekrar mesela. bu düzeltiliyor mu mesela update olayıyla zamanla?



  • Oyle bise yok. Olmaz yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • örneğin "savunmanın üzerine top sür" seçeneği var. bunu uygulayınca benim forvet oyuncusu topla gidip duran adamla kafa kafaya çarpışıyor. komedi yani. bu taktiğin mantığı hızla rakip sahaya top sürerek savunma dengesi bozmak. bu tip detaylar orjinal oyunda daha düzgün olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemt04

    örneğin "savunmanın üzerine top sür" seçeneği var. bunu uygulayınca benim forvet oyuncusu topla gidip duran adamla kafa kafaya çarpışıyor. komedi yani. bu taktiğin mantığı hızla rakip sahaya top sürerek savunma dengesi bozmak. bu tip detaylar orjinal oyunda daha düzgün olabilir mi?

    Kardeşim oyuncun BURAK YILMAZ'sa duran adamla kafa kafaya çarpışır gayet normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.