Şimdi Ara

Kral Oyun Flash Oyun Sitesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Domain adı : www.kraloyun.us

    İçerik-Başlık : kraloyun.us kral oyun , kral oyunlar , oyunu , oyunlar, kraloyun.us.

    Site Kuruluş Tarihi : Nisan 2011

    Tanıtım, Açıklama : kraloyun.us adı altında aktif olarak faaliyetlerini sürdüren flash kral oyun sitesine hoşgeldiniz. Site içeriğinde çok sayıda kaliteli flash oyun kendine yer bulmuştur. Bu oyunların tamamını kraloyun.us adresine girerek doyasıya oynayabilirsiniz.

    İnternetten flash oyun oynamayı seviyorsanız, kraloyun.us sitesi tam size göre bir site. Bu site içerisinde gerçekten birbirinden eğlenceli flash oyunlar görebileceksiniz. Site üzerinden, arzu edenler üç boyutlu oyun oynayabilir, arzu edenler barbie oyunları sayfasına bağlanabilir. Spor seven kişiler spor oyunlarına giriş yapabilirken, savaş oyunu oynamayı sevenler ise savaş oyunları kategorisini açabilir. Kısacası bu site içerisinde her zevke göre oyunlar bulunmaktadır.

    kraloyun.us sitesi için oyun dünyası tanımlamasını yapabiliriz. Zira bu sitede oyundan bol bir şey yok. Bugün sizlere buradan kraloyun.us içerisindeki iki oyunu tavsiye etmek istiyorum. Bu oyunlardan bir tanesi Osuruklu kardeşler adına sahiptir. Osuruklu kardeşler oyununda iki kişiyi birden kontrol ediyorsunuz. Bir tanesini W,A,S ve D tuşlarını kullanarak yöneteceksiniz. Bir tanesini ise klavyenizdeki ok tuşlarını kullanarak hareket ettireceksiniz. Bir diğer tavsiye etmek istediğim oyun Kamyon yükleyici 3 adına sahiptir. Siz oyunda Rambo karakterine sahipsiniz. Ve Rambo olarak birbirinden zorlu görevlere imza atacaksınız.

    Herkese iyi oyunlar dileriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sol-acik- -- 15 Eylül 2015; 0:15:24 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.