Arkadaşlar işyerinde bir arkadaş 2002 1.2 16 v bir palio almak üzere. (mk 2 kasa 66,000 km 14,000 ytl -devir işlemleri dahil anahtar teslim-) galerici ş.dışı km de 120.000 tl yakıyor demiş. bana pek inandırıcı gelmedi.Fiatın sitesindeki aynı motorun tüketim değerlerine baktığımda hiçte öyle olmadığı ortaya çıkıyor( sitedeki değerler speedgear vites için). manuel vites içinde çok az bir düşme olsa da galericinin söylediği rakamı yakalaması mümkün değil gibi görünüyor.
sizlerden ricam - özellikle bu motora sahip palio sahibi arkadaşlardan - ş.iç ve ş.dışı tüketim değerlerini yazmanız.. fiyat için yorumlarınız....????
Bakımlı
şehir dışı 6 şehir içi 8
ortalama 7 yakar.
2500-3500 devir arası .
sağol akın kardeşim hızır gibisin...
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
Bakımlı
şehir dışı 6 şehir içi 8
ortalama 7 yakar.
2500-3500 devir arası .
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme
sağol akın kardeşim hızır gibisin...
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
Bakımlı
şehir dışı 6 şehir içi 8
ortalama 7 yakar.
2500-3500 devir arası .
Eyvallah abi.
klimayı açarsan da %20 artar
ekonomi yapıcaz diye de kesinlikle 2500 devirin altına inmeyin.
Teşekkürler Akın , dört yıllık Palio kullanıcısının tavsiyelerini arkadaşıma aktaracağım . Bu arada ne oldu senin dualogic G.punto ???
yalnız arkadaşım 1.2 palio demişsin. 2002 model heralde...sence bu araba için fiyat biraz pahalı değilmi. çünki internette 2004-2005 ler bile paliolar 14 civarı teşekkürler.. hayırlısı olsun
Bencede fiyat pahalı gibi
quote:
Orjinalden alıntı: attci
yalnız arkadaşım 1.2 palio demişsin. 2002 model heralde...sence bu araba için fiyat biraz pahalı değilmi. çünki internette 2004-2005 ler bile paliolar 14 civarı teşekkürler.. hayırlısı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: attci
evet bana da pahalı geldi. hatta alan arkadaşa da söyledim. ama yukarıda da yazdım .tüm masraflar dahil ( noter satış , plaka değişim, ruhsat v.s ) araçta çok temizmiş , onun içine sindikten sonra bana da hayırlı olsun demek kaldı.
bende 2005 i var 2 kasa kullanıma bağlı olmakla beraber şehirler arası 6 lt net şehir içi ise 8.5-9 arası yakıyor ama dediğim gibi kullanıma bağlı. 2000-3000 devir arası kullanınca gayet ekonomik bir araç.ama 120 yi abartmışlar
arkadaşlar bende 2004 1.2 el ac modeli var tarih:16.12.2006 su ana kadar aydan aya depomu fulluyorum yaklaşık 41 litre alıyor ytl olarak 115 ytl ye doluyor bu zaman içinde fullemeden fullemeye yaklaşık 520 ile 570 km yapıyorum varın gerisini siz hesap edin yazları iki defa kusadasına gidiyorum evden cıkışım ile kuşadasındaki yazlıga varışım 201 km geliş te 201 km toplam 402 km ve benzin ibresi yarıyı biraz geciyor aynı şekilde bir kere daha kuşadasına gittigim de dönüşümde buhar kentte benzin alıyorum yani şehir dışı yaklasık 800 km yapıyor arbamdan memnunum maşşşallah
ARKADAŞIM MERHABALAR...AYNI ARAÇTAN BENDE KULLANIYORUM...BENİM YAKIT DEĞERLERİM SENİNKİYE HEMEN HEMEN AYNIYDI.FAKAT BANA ŞEHİR İÇİ BİRAZ FAZLA GİBİ GELİYORDU SERVİSE GİTTİM DEPO DOLUYKEN ENJEKTÖR TEMİZLEYİCİ KOYDULAR 3.CÜ DEPODA ŞEHİR İÇİ 700 LERE YAKLAŞTIM...BENZİNLER BERBAT ENJEKTÖRLER ÇOK KURUM YAPIYOR 98 OKTANIDA TAVSİYE ETMEDİLER MOTOR 95 E UYUMLU DEDİLER ÇAREYİ BÖYLE BULDUM...MEMNUN KALDIM SENDE DENE İSTERSEN.
@ murat20tr
@ KT 405
İlginiz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. tavsiyelerinizi arkadaşıma ileteceğim..
RİCA EDERİM...HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme
@ murat20tr
@ KT 405
İlginiz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. tavsiyelerinizi arkadaşıma ileteceğim..
Fazla zorlamayın yağ yakmaya başlar, olabildiğince 110 k nin altında aracı kullanmaya çalışın ve aşırı devri yapmayın ve yapınızı sürekl ama sürekli kontol edin. Başınız iş açabilir aman dkkatli olun iş yerinde 8 tane var 8ide sürekli yağ eksiltiyor. Ama diğer benzinli araçlara göre ekonomik yaklaşık uzun yolda 0,18 - 0,20 arası yakıyor. Şehir içinde 0,20 - 0,23 arası yakıyor tabi biraz spor kullanımda ibrenin düştüğünü rahatlıkla görebilirsiniz 1,6 arabaları aratmıyor, çekişleri pek iyi değil bir benzinli araca göre, sağlamlığı zaten tartışılmaz fiat, parça fiyatları gayet uygun.
bu topic çok iyi olmuş arkadaşlar teşkkürler
SAKİN KULLANIMLARDA VE BAKIMLARINI ZAMANINDA YAPTIRDIĞIN MÜDDETÇE PALİO NUN YAKITI HAKİKATEN EKONOMİK...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme